A+ A A-

Vi nærmer oss helga med den første søndagen i advent. Det betyr at vi er inne i julemåneden med mye ståk og styr. Nå er nedtellingen til nissen kommer i gang og vi får åpnet luke 1 og luke 2 i julekalenderen. For flere kommer det julebord på rekke og rad, en og annen førjulskonsert og dager med julegavekjøp. I løpet av helgene får dere anledning til å besøke skolekorpsets julemesse, se Rosenborg få utdelt sine medaljer for seriegull nummer 26 og få vite om Ranheim TF beholder sin imponerende 6. plass. Selv tar redaktøren 1 uke ferie fra dette leses, en ferie uten PC og skriverier. Om det er fortjent så er mitt svar JA, både fortjent og nødvendig.

I uke 48 kan det ikke ventes mange publiseringer i Ranheimsavisa. Vi kan si det slik at avisa har «ferielukning». Et innlegg under «Ordet fritt» vil bli publisert på tirsdag. Om dere vil savne Ranheimsavisa kan dere søke opp eldre stoff. Skulle det skje noe spennende vil vårt styremedlem, Sølvi Kvam, legge ut meldinger på instagram og på vår facebook-gruppe, «Ranheimsavisas venner». Vennegruppa har økt med nær på 50 nye venner i løpet av den siste uka. Vi kan nå notere 2.488 venner. Kanskje har vi nådd 2.500 før jeg er tilbake fra ferie?

Fredag 23. november mellom klokka 11 og 15 er KAFFEKROKEN åpen for kaffegjester og de som ønsker en god lunsj. Kaféen finner dere i tilknytning til Restaurant Romantica.

Fredag 23. november har vi ikke fått høre om noe annet skal foregå. Kanskje blir det anledning til å stikke innom Romantica eller Horizont for god drikke og noe mat?

Lørdag 24. november mellom klokka 11 og 15 er KAFFEKROKEN åpen for kaffegjester og de som ønsker en god lunsj. Kaféen finner dere i tilknytning til Restaurant Romantica.

Lørdag 24. november klokka 18.00 spiller Ranheim sin siste kamp for sesongen i Oslo. Motstander er Vålerenga som tar imot vårt lag på sin nye Intility Arena. Kampen overføres på en av kanalene til Eurosport Norge. Det er flere av lagets supportere som har reist ned til Oslo. Kanskje du ser noen kjente på TV?

Lørdag 24. november på samme tid avslutter Rosenborg med sin siste kamp. Denne gang er det et av de lagene som kjemper mot nedrykk som kommer til Lerkendal. Det er ingen ringere enn laget fra Bodø, Bodø/Glimt. Rosenborg tildeles sin serievinnerpokal nummer 26 på Lerkendal etter kampen. Vi antar at seremonien ikke foregår uten fyrverkeri!

Søndag 25. november klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 25. november mellom klokka 11 og 15 er Tjønnstuggu åpen for servering. Det kan være en fin søndagstur å ta turen opp til hytta.

Søndag 25. november mellom klokka 12 og 15 ønsker bydelsmuseet dere velkommen. Her har dagens vertskap stekt vafler og trukket kaffe for sitt besøkende. Ta turen innom om du har vært på kirkegården eller går tur.

Vi er nå over på uke 48

Søndag 2. desember klokka 11.00 preker Oddvar Gudmestad i Ranheim kirke. Vi antar at dagens preken har tilknytning til adventstiden.

Søndag 2. desember mellom klokka 11 og 15 er Tjønnstuggu åpen for servering. Det kan være en fin søndagstur å ta turen opp til hytta.

Søndag 2. desember mellom klokka 12 og 15 ønsker bydelsmuseet dere velkommen. Her har dagens vertskap stekt vafler og trukket kaffe for sitt besøkende. Ta turen innom om du har vært på kirkegården eller går tur.

Søndag 2. desember mellom klokka 13 og 17 er det Ranheim skolemusikkorps sin tur til å arrangere julemesse. Som vanlig finner den sted i skolen. Her blir det masse utstillere og mye å kjøpe og se, Grupper fra vårt flotte skolekorps vil holde små konserter inne i skolens områder. Som tidligere er det mange kaffe-kroker og spisesteder i lokalene. Det er tombola og lotteri, bydelsmuseet er der med sin årbok for 2018 og kalender for 2019 og lukta av jul kjennes over alt.

Søndag 2. desember klokka 17.00 tennes julegrana ved skolen. Her blir det varm gløgg, lystenning og gang rundt juletreet. Skolekorpset vil spille julemusikk. Her er det skolens foreldreutvalg som sørger for gløggen og pepperkjeks.

Søndag 2. desember klokka 17.00 er det julegrantenning i byen. Treet er i år plassert ved Vår Frue kirke. Om det blir gang rundt treet vites ikke, men Frelsesarmeen er der med sin julegryte.

Søndag 2. desember klokka 19.00 er det lysmesse med konfirmantene i Ranheim kikre. Her er det Wiebke Hummelgård og Knut Ove Sætherskar som leder an i seremoniene.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...