A+ A A-

av: Marianne Harr

Av ulke grunner har vi dessverre ikke fått pulisert dette innlegget fra skolekorpsets Marianne Harr. Dagen før messa lot det set gjøre. Vi håper dette er tidsnok for dere som ønsker å gå dit og støtte opp om vårt flotte skolekorps. Som vanlig ventes fulle hus utover dagen selv om det er cupfinale på Ullevål. Dette løses med storskjerm i en av kaféene de har rigget opp. Som vanlig er det en rekkke utstillere, tombola og muligheter for både mat og drikke. Det hele avsluttes med tenning av julegrana på skolegården klokka 17.00. Vi møtes på julemessa!

Velkommen til Ranheim Skolemusikkorps julemesse 2.desember 2018

Nå er det snart klart for Ranheim Skolemusikkorps julemesse, en årlig tradisjon med mange besøkende. Ønsker du å komme i førjulsstemning, kom til Ranheim Skole på søndag 2. desember kl 13 til 17. Alle har noe å se frem til, for her blir det kjente julesanger fremført av nisseorkesteret til korpset. Og konsert og opptreden med aspiranter, juniorer og våre søte drillere.

Håndarbeid og bakst

Det vil også bli mange andre sanseopplevelser som hjelper deg med å kjenne på at jula nærmer seg. Korpset selger håndarbeid, bakst og ferske sveler.

Og det er også mange eksterne utstillere som stiller med egenproduserte varer. Her blir det alt fra strikketøy, kranser, skjerf, smykker, nisser, barneklær, diverse matvarer osv. Så er du på jakt etter en hjemmelaget julegave til deg selv eller andre, byr julemessa på mange muligheter. Det kan lønne seg å komme tidlig for å sikre deg de beste og flotteste varene hos korpset og våre utstillere.

Kafe og overføring av cupfinalen

Det er også mulighet å komme for å ta en kopp kaffe, brus og noe å bite i. Her har vi flere serveringssteder. Det serveres forskjellig type bakst, grøt og pølser.

På søndag er det også cupfinale mellom Rosenborg og Strømsgodset. Vi ønsker at vårt besøkende som er intererssert i denne finalen skal få se det sammen! Da blir det stemning og nesten som å være på Ullevål. Vi vil vise kampen på storskjerm i en av våre kafeer. Så her kan man sende ungene rundt på korpsets aktiviteter, mens man hygger seg med kaffe, noe godt å spise og ser på kampen. Eller bare slappe av i en av våre andre kafeutsalg.

Tombola, katta i sekken, lykkehjul og sukkerspinn

En julemesse uten tombola og katta i sekken, ville aldri blitt en ordentlig julemesse. Selvsagt har vi dette også denne gang, og her vil det være mulig å vinne flotte premier. Det er også mulighet prøve seg på Lykkehjul eller kjøpe sukkerspinn.

Førjulslotteri

I forkant av hver julemesse selger korpset lodd som trekkes under julemessa. Det er mange andre flotte premier, alt fra kikkert, gavekort på frisør, foto, restauranter, aktiviteter samt billetter til RBK kamp, billetter til konsert med symfoniorkesteret osv. Lodd blir solgt av korpsets medlemmer, både på butikker i nærområdet og ved dørsalg. Ta godt imot loddselgerne! Trekning skjer på julemessa, kl. 16:00.

Julegrantenning

Vi åpner dørene søndag klokken 13:00 og holder det gående frem til julegrana tennes kl. 17:00.

 

Garantert førjulsstemning

På vegne av korpsmedlemmer og korpsforeldre ønsker arrangementskomiteen alle hjertelig velkommen til en flott førjulstund.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...