A+ A A-

Jeg lukter i trappoppgangen her i Horgveien at det snart er jul. Det vaskes, det bakes og det pyntes. Julestemningen er så absolutt i anmarsj. Avisene er fulle av annonser som forteller om julekonserter både her og der og et tynt hvitt snølag har lagt seg over marka. Det fortelles også om skiføre i Bymarka, noe dårligere her i Strindamarka. Ei brukbar værmelding for helga kan allikevel gjøre det mulig å ta seg en tur i Solemsmarka med en tur innom skiklubbens hytte, Tjønnstuggu.

Lørdag 8. desember har vi ikke fått melding om annet enn at mange skal på julebord. For de som ikke har slike invitasjoner kan det være en tanke å ta seg en tur innom Horizont eller Romantica for sitt eget lille julebord eller en hyggelig prat med andre. Kaffekroken ved Romantica er selvfølgelig åpen fra 11 til 15.

Søndag 9. desember klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her deltar også Charlottenlund gospelkor med sin flotte gospelsang. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 9. desember mellom klokka 11.00 og 15.00 står folk fra Ranheim Skiklubb klare for å servere deg om du stikker innom Tjønnstuggu. Ta turen innom hytta og støtt skiklubben med noen kroner.

Søndag 9. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen mulig å besøke vårt flotte bydelsmuseum i stasjonsbygningene. Nå er også historielagets årbok 2018 og kalenderen for 2019 ankommet. Det er mulig å få kjøpt både årbok og kalender på museet. Ellers har søndagens vertskap traktet kaffe og stekt vafler for sine besøkende. Det er alltid hyggelig å besøke museet på søndagene.

Søndag 9. desember klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat. Sokneprest Skule Bjørnstad er den som leder det hele.

Søndag 9. desember klokka 18.00 er det Reppe Blandakor som inviterer til sin julekonsert i Charlottenlund kirke. Dette blir som vanlig en flott konsertopplevelse med bydelens dyktige kor. Billetter fås kjøp ved inngangen. Se ellers egen artikkel om konserten.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim G 16 mot Ålesund

02-06-2019 Hits:516 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim G 16 mot Ålesund

Tekst og foto: Sigbjørn Hoff Ranheim Gutter 16 år (G16) spilte lørdag 1.juni NM-kamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Ranheim G16 består av 53 blide og ivrige gutter med ankelsokker og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

27-05-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Det ble endelig en ny hjemmeseier til et tidvis godtspillende Ranheimslag. Det startet i kjent 2018-stil med raske kontringer og kantspill. Etter hvert ble vi litt feige og...

Les mer...

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:234 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:576 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...