A+ A A-

Jeg lukter i trappoppgangen her i Horgveien at det snart er jul. Det vaskes, det bakes og det pyntes. Julestemningen er så absolutt i anmarsj. Avisene er fulle av annonser som forteller om julekonserter både her og der og et tynt hvitt snølag har lagt seg over marka. Det fortelles også om skiføre i Bymarka, noe dårligere her i Strindamarka. Ei brukbar værmelding for helga kan allikevel gjøre det mulig å ta seg en tur i Solemsmarka med en tur innom skiklubbens hytte, Tjønnstuggu.

Lørdag 8. desember har vi ikke fått melding om annet enn at mange skal på julebord. For de som ikke har slike invitasjoner kan det være en tanke å ta seg en tur innom Horizont eller Romantica for sitt eget lille julebord eller en hyggelig prat med andre. Kaffekroken ved Romantica er selvfølgelig åpen fra 11 til 15.

Søndag 9. desember klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her deltar også Charlottenlund gospelkor med sin flotte gospelsang. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 9. desember mellom klokka 11.00 og 15.00 står folk fra Ranheim Skiklubb klare for å servere deg om du stikker innom Tjønnstuggu. Ta turen innom hytta og støtt skiklubben med noen kroner.

Søndag 9. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen mulig å besøke vårt flotte bydelsmuseum i stasjonsbygningene. Nå er også historielagets årbok 2018 og kalenderen for 2019 ankommet. Det er mulig å få kjøpt både årbok og kalender på museet. Ellers har søndagens vertskap traktet kaffe og stekt vafler for sine besøkende. Det er alltid hyggelig å besøke museet på søndagene.

Søndag 9. desember klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat. Sokneprest Skule Bjørnstad er den som leder det hele.

Søndag 9. desember klokka 18.00 er det Reppe Blandakor som inviterer til sin julekonsert i Charlottenlund kirke. Dette blir som vanlig en flott konsertopplevelse med bydelens dyktige kor. Billetter fås kjøp ved inngangen. Se ellers egen artikkel om konserten.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:372 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...