A+ A A-

Nå er vi inne i den nest siste helga før julenissen kommer. Det er travle tider for mange med julegavekjøp, ribbe og pinnekjøtt og baking. I tillegg skal det vaskes og skures, du skal få tak i juletre og du har sikkert ett eller flere julebord igjen? Helga byr på kvissfinale på fredag, julefeiring på bydelsmuseet på lørdag og gir sikkert anledning til å ta en tur i marka. Det er meldt god vintertemperatur.

Fredag 14. desember klokka 18.30 er det julemiddag på Ranheims-Kvissen. Her har 45 personer meldt sin deltakelse til dette. Noen vil velge mat fra menyen på Romantica. Til den etterfølgende kvissen er det påmeldt 14 lag. Det er gjort plass for 17 lag.

Etter julemiddagen vil det rundt klokka 20.00 bli avviklet 2 omganger med «Finalekviss» og deretter blir det premieutdeling med kåring av hvilket lag som blir årets kviss-mestere. Det er tett kamp mellom Smebø, Kvernveien og outsideren Salt & Pepper. 9 lag blir premierte.

Lørdag 15. desember fra klokka 11 til 15 er KAFFEKROKEN ved Romantica åpen for servering. Har du ennå ikke besøkt kafeen så ta turen innom på lørdag eller søndag.

Søndag 16. desember klokka 11 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her vil Oddvar Gudmestad lede gudstjenesten.

Søndag 16. desember mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Er du på tur i marka eller har du lyst å strekke litt på bena, ta turen opp til Solemstjønna.

Søndag 16. desember mellom klokka 12 og 15 er det stordag på vårt flotte bydelsmuseum. Her markeres det at det snart er jul. På søndag er det gratis inngang for alle. Det servers julebrød, kaffe, saft og kransekake. I tillegg blir det loddsalg med mange gjeve gevinster, Kanskje blir det sunget noen julesanger også? Dette er siste åpningssøndag i år. Årbok 2018 og bydelskalender for 2019 er å få kjøpt.

Søndag 16. desember klokka 18 er det julekonsert i Ranheim kirke med Ranheim Musikkforening. Gjesteartister er Ranheim Mannskor og Lene Beate Granheim. Se foøvrig under "Noe Nytt" fra sist helg.

Søndag 16. desember klokka 19 er det lysmesse i Charlottenlund kirke. Her deltar vårens konfirmanter. Det er Wiebke Hummelgård som forretter denne søndagen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:848 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...