A+ A A-

Nå er vi inne i den nest siste helga før julenissen kommer. Det er travle tider for mange med julegavekjøp, ribbe og pinnekjøtt og baking. I tillegg skal det vaskes og skures, du skal få tak i juletre og du har sikkert ett eller flere julebord igjen? Helga byr på kvissfinale på fredag, julefeiring på bydelsmuseet på lørdag og gir sikkert anledning til å ta en tur i marka. Det er meldt god vintertemperatur.

Fredag 14. desember klokka 18.30 er det julemiddag på Ranheims-Kvissen. Her har 45 personer meldt sin deltakelse til dette. Noen vil velge mat fra menyen på Romantica. Til den etterfølgende kvissen er det påmeldt 14 lag. Det er gjort plass for 17 lag.

Etter julemiddagen vil det rundt klokka 20.00 bli avviklet 2 omganger med «Finalekviss» og deretter blir det premieutdeling med kåring av hvilket lag som blir årets kviss-mestere. Det er tett kamp mellom Smebø, Kvernveien og outsideren Salt & Pepper. 9 lag blir premierte.

Lørdag 15. desember fra klokka 11 til 15 er KAFFEKROKEN ved Romantica åpen for servering. Har du ennå ikke besøkt kafeen så ta turen innom på lørdag eller søndag.

Søndag 16. desember klokka 11 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her vil Oddvar Gudmestad lede gudstjenesten.

Søndag 16. desember mellom klokka 11 og 15 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Er du på tur i marka eller har du lyst å strekke litt på bena, ta turen opp til Solemstjønna.

Søndag 16. desember mellom klokka 12 og 15 er det stordag på vårt flotte bydelsmuseum. Her markeres det at det snart er jul. På søndag er det gratis inngang for alle. Det servers julebrød, kaffe, saft og kransekake. I tillegg blir det loddsalg med mange gjeve gevinster, Kanskje blir det sunget noen julesanger også? Dette er siste åpningssøndag i år. Årbok 2018 og bydelskalender for 2019 er å få kjøpt.

Søndag 16. desember klokka 18 er det julekonsert i Ranheim kirke med Ranheim Musikkforening. Gjesteartister er Ranheim Mannskor og Lene Beate Granheim. Se foøvrig under "Noe Nytt" fra sist helg.

Søndag 16. desember klokka 19 er det lysmesse i Charlottenlund kirke. Her deltar vårens konfirmanter. Det er Wiebke Hummelgård som forretter denne søndagen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim G 16 mot Ålesund

02-06-2019 Hits:517 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim G 16 mot Ålesund

Tekst og foto: Sigbjørn Hoff Ranheim Gutter 16 år (G16) spilte lørdag 1.juni NM-kamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Ranheim G16 består av 53 blide og ivrige gutter med ankelsokker og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

27-05-2019 Hits:159 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Det ble endelig en ny hjemmeseier til et tidvis godtspillende Ranheimslag. Det startet i kjent 2018-stil med raske kontringer og kantspill. Etter hvert ble vi litt feige og...

Les mer...

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:234 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:576 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...