A+ A A-

nyttrsrakettLa oss først ønske Ranheimsavisas lesere et riktig GODT NYTT ÅR! En regnfull og «vinnat» nyttårskveld innledet det nye året, men været som var må i det minste være et varsel om at 2019 skal bli et godt år for oss alle? Nyttårsfyrverkeriet på Ranheim var enestående og spektakulært. Flott var det i Pettersenfjæra og helt supert var det fra Overvik. Det må nå være på sin plass at kommunen trår til og hjelper til med finansieringen av bydelsfyrverkeri. Alt kan ikke være konsentrert om Kristiansten festning. Takk til Hansbakken Velforening og takk til Lund Pyro, Kolbjørn Selmer og de andre som bidro til at dette fyrverkeriet ble et skue av de sjeldne.

IMG 1892

Denne karen er hverken rasist, nazist eller brun i kantene! Bare for å ha slått det fast overfor dere som opptrer uredelige og demotiverende.

Jeg må også få benytte anledningen til å takke for den massive støtten jeg har fått i forbindelse med «rasist, nazist og brun i kantene»-stempelet som ble klistret på meg her før jul. Jeg ser i ettertid at et stort flertall av dere lesere har forstått hva artikkelen dreide seg om. Støtten jeg har fått fra flere av dere har styrket meg i troen på at Ranheimsavisa fortsatt skal pirke i saker som kan være ømtålig for de som ikke fatter hva ting dreier seg om.

Så over til det beskjedne som foregår den første helga i 2019:

Søndag 6. januar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det Wiebke Hummelgård som forretter. Etter familiegudstjenesten er det juletrefest for alle.

Søndag 6. januar mellom klokka 12 og 15 er det åpent på Ranheim Bydels Museum. Denne søndagen kan godt benyttes til en tur til bydelsmuseet for å ønske venner og kjente godt nytt år. Dette gjøres over en god kopp kaffe og noen nystekte vafler. På søndag vil det være mulighet for å få kjøpt årboka 2018 og bydelskalenderen for 2019. Bydelskalenderen kan være en fin nyttårsgave til venner og nært bekjente. Søndagens vertskap ønsker dere velkommen innom for besøk og omvisning. Museet mottar inngangspenger på Vipps og med kontanter.

Søndagen sport kan vi ikke helt utelukke i denne helgeoversikten. Det er verd å få med seg innspurtene i årets Tour de Ski. Før søndagens konkurranser er det norsk ledelse både for kvinner og menn. Ingvild Flugstad Østberg og Johannes Høstflot Klæbo har tidenes sjanse for å komme først opp monsterbakken. I tillegg er det avslutningsrenn i Hoppuka, men uten norske sjanser til sammenlagtseier. Den går nok til japans Kobayashi.

Sendetidene er:

12.50           Tour de Ski, 9 km. jaktstart med Ingvild Flugstad Østberg som først startende. Sendes på NRK 1.

14.45           Tour de Ski, 9 km. jaktstart med Johannes Høstflot Klæbo som først startende. Sendes på NRK 1.

17.00           Avslutningsrennet i Bischofshofen på NRK 1. Fortsetter på NRK 2 klokka 19.00.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...