A+ A A-

nyttrsrakettLa oss først ønske Ranheimsavisas lesere et riktig GODT NYTT ÅR! En regnfull og «vinnat» nyttårskveld innledet det nye året, men været som var må i det minste være et varsel om at 2019 skal bli et godt år for oss alle? Nyttårsfyrverkeriet på Ranheim var enestående og spektakulært. Flott var det i Pettersenfjæra og helt supert var det fra Overvik. Det må nå være på sin plass at kommunen trår til og hjelper til med finansieringen av bydelsfyrverkeri. Alt kan ikke være konsentrert om Kristiansten festning. Takk til Hansbakken Velforening og takk til Lund Pyro, Kolbjørn Selmer og de andre som bidro til at dette fyrverkeriet ble et skue av de sjeldne.

IMG 1892

Denne karen er hverken rasist, nazist eller brun i kantene! Bare for å ha slått det fast overfor dere som opptrer uredelige og demotiverende.

Jeg må også få benytte anledningen til å takke for den massive støtten jeg har fått i forbindelse med «rasist, nazist og brun i kantene»-stempelet som ble klistret på meg her før jul. Jeg ser i ettertid at et stort flertall av dere lesere har forstått hva artikkelen dreide seg om. Støtten jeg har fått fra flere av dere har styrket meg i troen på at Ranheimsavisa fortsatt skal pirke i saker som kan være ømtålig for de som ikke fatter hva ting dreier seg om.

Så over til det beskjedne som foregår den første helga i 2019:

Søndag 6. januar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det Wiebke Hummelgård som forretter. Etter familiegudstjenesten er det juletrefest for alle.

Søndag 6. januar mellom klokka 12 og 15 er det åpent på Ranheim Bydels Museum. Denne søndagen kan godt benyttes til en tur til bydelsmuseet for å ønske venner og kjente godt nytt år. Dette gjøres over en god kopp kaffe og noen nystekte vafler. På søndag vil det være mulighet for å få kjøpt årboka 2018 og bydelskalenderen for 2019. Bydelskalenderen kan være en fin nyttårsgave til venner og nært bekjente. Søndagens vertskap ønsker dere velkommen innom for besøk og omvisning. Museet mottar inngangspenger på Vipps og med kontanter.

Søndagen sport kan vi ikke helt utelukke i denne helgeoversikten. Det er verd å få med seg innspurtene i årets Tour de Ski. Før søndagens konkurranser er det norsk ledelse både for kvinner og menn. Ingvild Flugstad Østberg og Johannes Høstflot Klæbo har tidenes sjanse for å komme først opp monsterbakken. I tillegg er det avslutningsrenn i Hoppuka, men uten norske sjanser til sammenlagtseier. Den går nok til japans Kobayashi.

Sendetidene er:

12.50           Tour de Ski, 9 km. jaktstart med Ingvild Flugstad Østberg som først startende. Sendes på NRK 1.

14.45           Tour de Ski, 9 km. jaktstart med Johannes Høstflot Klæbo som først startende. Sendes på NRK 1.

17.00           Avslutningsrennet i Bischofshofen på NRK 1. Fortsetter på NRK 2 klokka 19.00.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim G 16 mot Ålesund

02-06-2019 Hits:516 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim G 16 mot Ålesund

Tekst og foto: Sigbjørn Hoff Ranheim Gutter 16 år (G16) spilte lørdag 1.juni NM-kamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Ranheim G16 består av 53 blide og ivrige gutter med ankelsokker og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

27-05-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Det ble endelig en ny hjemmeseier til et tidvis godtspillende Ranheimslag. Det startet i kjent 2018-stil med raske kontringer og kantspill. Etter hvert ble vi litt feige og...

Les mer...

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:234 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:576 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...