A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Etter beste evne forsøker vi å følge opp våre støttespillere og annonsører. I dag serverer vi en gladmelding for de mange her på Ranheim som har EXTRA´n på Grilstad som «sin» forretning. Bestyrer Benny forteller til Ranheimsavisa at butikkens vekst i 2018 var formidabel og alle ansatte er storfornøyd.

Vekst på over fire prosent

-        Vi har jo gjennom året sett at butikken vår er i stadig vekst og at omsetningen øker år for år. Nå må jeg si at jeg trodde ikke at veksten skulle bli så stor som den ble, men som du skjønner så er vi kjempefornøyde nå når tallene foreligger, sier Benny før han fortsetter:

-        Med en vekst på over fire prosent passerte Extra Grilstad for første gang i 2018 en omsetning på 100 millioner kroner. Dermed klatret vi ytterligere på listen over Norges største lavprisbutikker. Totalt stoppet kassaapparatene våre på 101 millioner kroner. Det tilsvarer en økning på 4,4 prosent fra de 97 millionene vi klarte i 2017.

Morsomt å starte et nytt år

-        Det ligger jo mye konkurranse også for oss i butikken når det gjelder omsetning og kundetilfredshet, fortsetter Benny. – Jeg må si at det er veldig gøy å starte det nye året med å se at vi for første gang har passert 100 millioner kroner i omsetning. Det skulle bare mangle om vi ikke var svært godt fornøyde med resultatet i 2018. Det er ikke bare omsetningsrekorden vi er fornøyde med, også tilbakemeldingene vi får fra vår økte kundekrets er meget tilfredsstillende. Når du først er her for å skrive noe om oss må du få med at vi retter en stor takk til våre kjære kunder som har bidratt til resultatet. Det er jo de som er våre eiere og «sjefer», sier han og smiler.

Selv mener han at kombinasjonen av bredt vareutvalg og lave priser åpenbart har slått an. Han sier også at de ansatte er veldig engasjerte og dyktige. - Våre ansatte strekker seg litt lenger for våre kunder. Jeg skal love deg en ting, fortsetter han, de som jobber i butikken skal fortsette å stå på knallhardt for å levere gode handleopplevelser både til deg og de mange andre hver eneste dag, sier Benny Ramberghaug som er butikksjef ved Extra Grilstad.

Han ber meg tilføre at det gode resultatet for Extra Grilstad bidro til at Extra-kjeden økte topplinjen med 2,3 prosent i 2018.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

BEST, men 0 poeng

18-08-2019 Hits:106 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Et rekordstort publikum hadde møtt fram til kampen mot Molde. Mange hadde forventning om at her skulle Ranheim klare å sikre seg poeng. Bortelaget viste klare svakheter...

Les mer...

En viktig borteseier!

11-08-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det ble ulidelig spennende å følge Haugesund mot Ranheim TF her fra Stugudal. Når dommeren i tillegg la til hele 5 minutter som forlenget spilletid ble det tidvis...

Les mer...

Vi gir oss ikke, - nye gratisbilletter

07-08-2019 Hits:254 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er...

Les mer...

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...