A+ A A-

Nå kjenner vi endelig på vinteren og har fått et nydelig vær. Sola har kommet tilbake og vi har hatt gleden av å se den skinne fra en knall blå himmel. Det er faktisk vakkert når hvit snø har lagt seg og sola skinner. Denne helga er vi en dag for sen med opplysningene om det som skjer denne helga, men det var lite annet enn kvissen på Romantica som fant sted i går. I dag skjer det noe for første gang, bruktsalget på Presthus Gård. Vi var en tur innom på fredag og kan forsikre om at det er mange flotte klær å få kjøpt!

Lørdag 26. januar mellom klokka 12.00 og 16.00 er det bruktsalg på Presthus Gård. Her selges en masse klær, de fleste nesten ikke brukt. Det er også leker og noe sportsutstyr til salgs, og de tre frivilligsentralene som står bak dette har rigget til for en flott lørdag både ute og inne ved gården. Kafé har de også ordnet i fjøset som er godt oppvarmet. Legg turen til Presthus Gård i dag.

Søndag 27. januar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det klart for en flott tur i marka vår. Ranheim Skiklubb ser gjerne at dere tar turen innom Tjønnstuggu for en rast. Her serveres kaffe, saft og mye godt å spise.

Søndag 27. januar klokka 11.00 er det igjen gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 27. januar mellom klokka 12.00 og 15.00 er dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Her står dagens vertskap klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Under besøket får dere mulighet til å se noen av museets 5.000 gjenstander. Vårt bydelsmuseum er trolig det bydelsmuseet med den største samlingen i Trondheim?

Mandag 28. januar klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp i Abrahallen mot Østersund. Dette blir en spennende prøvelse på hvor vi står foran sesongen. Østersund er ikke noe lett motstander. De spilte seg fram til spill i Europa League og klarte seg gjennom gruppespillet, men ble utslått i det etterfølgende cupspillet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...