A+ A A-

Nå kjenner vi endelig på vinteren og har fått et nydelig vær. Sola har kommet tilbake og vi har hatt gleden av å se den skinne fra en knall blå himmel. Det er faktisk vakkert når hvit snø har lagt seg og sola skinner. Denne helga er vi en dag for sen med opplysningene om det som skjer denne helga, men det var lite annet enn kvissen på Romantica som fant sted i går. I dag skjer det noe for første gang, bruktsalget på Presthus Gård. Vi var en tur innom på fredag og kan forsikre om at det er mange flotte klær å få kjøpt!

Lørdag 26. januar mellom klokka 12.00 og 16.00 er det bruktsalg på Presthus Gård. Her selges en masse klær, de fleste nesten ikke brukt. Det er også leker og noe sportsutstyr til salgs, og de tre frivilligsentralene som står bak dette har rigget til for en flott lørdag både ute og inne ved gården. Kafé har de også ordnet i fjøset som er godt oppvarmet. Legg turen til Presthus Gård i dag.

Søndag 27. januar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det klart for en flott tur i marka vår. Ranheim Skiklubb ser gjerne at dere tar turen innom Tjønnstuggu for en rast. Her serveres kaffe, saft og mye godt å spise.

Søndag 27. januar klokka 11.00 er det igjen gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 27. januar mellom klokka 12.00 og 15.00 er dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Her står dagens vertskap klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Under besøket får dere mulighet til å se noen av museets 5.000 gjenstander. Vårt bydelsmuseum er trolig det bydelsmuseet med den største samlingen i Trondheim?

Mandag 28. januar klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp i Abrahallen mot Østersund. Dette blir en spennende prøvelse på hvor vi står foran sesongen. Østersund er ikke noe lett motstander. De spilte seg fram til spill i Europa League og klarte seg gjennom gruppespillet, men ble utslått i det etterfølgende cupspillet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...