A+ A A-

Nå kjenner vi endelig på vinteren og har fått et nydelig vær. Sola har kommet tilbake og vi har hatt gleden av å se den skinne fra en knall blå himmel. Det er faktisk vakkert når hvit snø har lagt seg og sola skinner. Denne helga er vi en dag for sen med opplysningene om det som skjer denne helga, men det var lite annet enn kvissen på Romantica som fant sted i går. I dag skjer det noe for første gang, bruktsalget på Presthus Gård. Vi var en tur innom på fredag og kan forsikre om at det er mange flotte klær å få kjøpt!

Lørdag 26. januar mellom klokka 12.00 og 16.00 er det bruktsalg på Presthus Gård. Her selges en masse klær, de fleste nesten ikke brukt. Det er også leker og noe sportsutstyr til salgs, og de tre frivilligsentralene som står bak dette har rigget til for en flott lørdag både ute og inne ved gården. Kafé har de også ordnet i fjøset som er godt oppvarmet. Legg turen til Presthus Gård i dag.

Søndag 27. januar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det klart for en flott tur i marka vår. Ranheim Skiklubb ser gjerne at dere tar turen innom Tjønnstuggu for en rast. Her serveres kaffe, saft og mye godt å spise.

Søndag 27. januar klokka 11.00 er det igjen gudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 27. januar mellom klokka 12.00 og 15.00 er dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Her står dagens vertskap klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Under besøket får dere mulighet til å se noen av museets 5.000 gjenstander. Vårt bydelsmuseum er trolig det bydelsmuseet med den største samlingen i Trondheim?

Mandag 28. januar klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp i Abrahallen mot Østersund. Dette blir en spennende prøvelse på hvor vi står foran sesongen. Østersund er ikke noe lett motstander. De spilte seg fram til spill i Europa League og klarte seg gjennom gruppespillet, men ble utslått i det etterfølgende cupspillet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...