A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Som Ranheimsfolk ellers er også Ranheimavisa interessert i at vi får folk som er bosatt på Ranheim inn i bystyret. Vi stikker ikke under noen stol at vi helst ønsker aktive politikere som ikke glemmer denne bydelen på østsida av byen. Slik jeg har sett nominasjonene eller foreløpige utkast til partienes kommunevalglister, ser jeg at vestsida av byen kan bli nær noe vi kaller overrepresentert. Partienes nominasjoner har vi heldigvis ikke noen innflytelse på, men det betyr ikke at vi fra «utsida» ikke ønsker oss aktive politikere fra østsida og Ranheim. Det synes å se dårlig ut for vesentlig bedring så langt?

Pensjonistpartiet har allerede nominert

Av partiene som stiller til valg i Trondheim er det bare Pensjonistpartiet vi har registrert med ferdigbehandlet kommunevalgliste. På topp har de vært kloke nok til å plassere Svein Otto Nilsen som bor på Vikåsen. De tre første plassene på PPs kommunevalgliste er: 1. Svein Otto Nilsen, 2 Morten Kokaas, 3 Elisabeth Berg Moan.

Arbeiderpartiet hadde sitt nominasjonsmøte i går kveld. Vi har ikke fått oversikt over Arbeiderpartiets endelige listeforslag. Vi omtaler selvfølgelig dette også når vi får resultatet.

Både Nilsen og Kokaas er som veteraner å betrakte i Trondheimspolitikken. Jeg tror de til sammen må ha over 50 års fartstid som bystyrerepresentanter? Ikke alltid for Pensjonistpartiet. Begge har vært innom Frp og Demokratene.

I dagens bystyre

I det sittende bystyret har Pensjonistpartiet 2 representanter, Nilsen og Kokaas. De håper vel som de andre partiene som stiller til valg, å øke partiets representasjon.

Vi har tidligere flere ganger rost Svein Otto Nilsen for hans engasjement for bydelen. Den rosen står vi fortsatt fast ved. For oss i Ranheimsavisa har han vært til stor hjelp i kampen om trasé for Ladestien, våtmarksområdene i Grytbakkfjæra, mot dobbeltsporet jernbane gjennom Ranheim og andre saker som har betydd noe for bydelen vår.

Du kan overføre kandidater til / fra en annen liste

Du kan påvirke hvem som blir valgt inn i kommunestyret ved å gjøre endringer på stemmeseddelen. Ved valg av kommunestyre (for oss Trondheim Bystyre) kan du også føre opp slengere, det vil si kandidater som er oppført på et annet partis liste, dvs. stiller til valg på andre lister.

Vi våger å slå et slag for økt Ranheimsrepresentasjon i bystyret ved å peke på muligheten som er til stede for å overføre kanidater fra andre lister til din egen stemmeseddel.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...