A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

Som Ranheimsfolk ellers er også Ranheimavisa interessert i at vi får folk som er bosatt på Ranheim inn i bystyret. Vi stikker ikke under noen stol at vi helst ønsker aktive politikere som ikke glemmer denne bydelen på østsida av byen. Slik jeg har sett nominasjonene eller foreløpige utkast til partienes kommunevalglister, ser jeg at vestsida av byen kan bli nær noe vi kaller overrepresentert. Partienes nominasjoner har vi heldigvis ikke noen innflytelse på, men det betyr ikke at vi fra «utsida» ikke ønsker oss aktive politikere fra østsida og Ranheim. Det synes å se dårlig ut for vesentlig bedring så langt?

Pensjonistpartiet har allerede nominert

Av partiene som stiller til valg i Trondheim er det bare Pensjonistpartiet vi har registrert med ferdigbehandlet kommunevalgliste. På topp har de vært kloke nok til å plassere Svein Otto Nilsen som bor på Vikåsen. De tre første plassene på PPs kommunevalgliste er: 1. Svein Otto Nilsen, 2 Morten Kokaas, 3 Elisabeth Berg Moan.

Arbeiderpartiet hadde sitt nominasjonsmøte i går kveld. Vi har ikke fått oversikt over Arbeiderpartiets endelige listeforslag. Vi omtaler selvfølgelig dette også når vi får resultatet.

Både Nilsen og Kokaas er som veteraner å betrakte i Trondheimspolitikken. Jeg tror de til sammen må ha over 50 års fartstid som bystyrerepresentanter? Ikke alltid for Pensjonistpartiet. Begge har vært innom Frp og Demokratene.

I dagens bystyre

I det sittende bystyret har Pensjonistpartiet 2 representanter, Nilsen og Kokaas. De håper vel som de andre partiene som stiller til valg, å øke partiets representasjon.

Vi har tidligere flere ganger rost Svein Otto Nilsen for hans engasjement for bydelen. Den rosen står vi fortsatt fast ved. For oss i Ranheimsavisa har han vært til stor hjelp i kampen om trasé for Ladestien, våtmarksområdene i Grytbakkfjæra, mot dobbeltsporet jernbane gjennom Ranheim og andre saker som har betydd noe for bydelen vår.

Du kan overføre kandidater til / fra en annen liste

Du kan påvirke hvem som blir valgt inn i kommunestyret ved å gjøre endringer på stemmeseddelen. Ved valg av kommunestyre (for oss Trondheim Bystyre) kan du også føre opp slengere, det vil si kandidater som er oppført på et annet partis liste, dvs. stiller til valg på andre lister.

Vi våger å slå et slag for økt Ranheimsrepresentasjon i bystyret ved å peke på muligheten som er til stede for å overføre kanidater fra andre lister til din egen stemmeseddel.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...