A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

rita intro

Blir Rita Ottervik valgt til ordøferer for femte gang?

Så fikk Trondheim Arbeiderparti sin kommunevalg-liste klar. Et godt besøkt nominasjonsmøte tirsdag kveld var enige om alt det de hadde strides om i forkant av nominasjonsmøtet legges bort. Nå har de blitt enige om det listeforslaget som blir lagt fram for velgerne i høstens kommunevalg. Rita Ottervik inntar 1. plassen og er partiets klare ordførerkandidat. Som kommunalråd vil hun få med seg AUF´eren og Ranheimspia, Julie Indstad Hole. Vi setter pris på at Arbeiderpartiet fant plass for ei dyktig Ranheimsjente så høyt oppe på lista at vi er sikret Julie.

Ellers tynt med Ranheimspolitkere

julie Hole

Ranheimsjenta, Julie Instad Hole, blir forhåpentligvis kommunalråd etter valget.

Vi har mistet Marek Jasinski som gjennom de fire siste åra har vært en viktig samspiller med saker Ranheimsavisa har kjempet for eller imot. Vi har fått inn en annen tro Ranheims-patriot i Julie. Hun har også i de fire siste åra vært god å ha for Ranheim.

Ved gjennomgang av den vedtatt lista for kommunevalget har jeg regnet meg fram til at 2,7% av kandidatene representerer Ranheim. Det betyr ikke at Ranheim kommer til å bli glemt i den kommende perioden, de personene som står på lista vil stå på den imøtekommenhet som er vist i de kontroversielle sakene som har vært oppe til behandling i fjor og nå i januar; Ladestien, vern av Grytbakkstranda og støtte til andre tiltak på Ranheim.

Vi har vår andre representant, Kjell Aune, på listas 36. plass. Arbeiderpartiet har også tre kandidater fra tilgrensende bydeler i nr. 18, Terje Roel fra Jakobsli, nr. 35, Anita Børstad fra Brundalen og nr. 37, Heidi Linge fra Jakobsli.

Du kan overføre kandidater til / fra en annen liste

Du kan påvirke hvem som blir valgt inn i bystyret ved å gjøre endringer på stemmeseddelen. Ved valg av Trondheim Bystyre kan du også føre opp slengere, det vil si kandidater som er oppført på et annet partis liste, dvs. stiller til valg på andre lister.

Vi våger å slå et slag for økt Ranheimsrepresentasjon i bystyret ved å peke på muligheten som er til stede for å overføre Julie I. Hole og Kjell Aune til din stemmeseddel.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...