A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

rita intro

Blir Rita Ottervik valgt til ordøferer for femte gang?

Så fikk Trondheim Arbeiderparti sin kommunevalg-liste klar. Et godt besøkt nominasjonsmøte tirsdag kveld var enige om alt det de hadde strides om i forkant av nominasjonsmøtet legges bort. Nå har de blitt enige om det listeforslaget som blir lagt fram for velgerne i høstens kommunevalg. Rita Ottervik inntar 1. plassen og er partiets klare ordførerkandidat. Som kommunalråd vil hun få med seg AUF´eren og Ranheimspia, Julie Indstad Hole. Vi setter pris på at Arbeiderpartiet fant plass for ei dyktig Ranheimsjente så høyt oppe på lista at vi er sikret Julie.

Ellers tynt med Ranheimspolitkere

julie Hole

Ranheimsjenta, Julie Instad Hole, blir forhåpentligvis kommunalråd etter valget.

Vi har mistet Marek Jasinski som gjennom de fire siste åra har vært en viktig samspiller med saker Ranheimsavisa har kjempet for eller imot. Vi har fått inn en annen tro Ranheims-patriot i Julie. Hun har også i de fire siste åra vært god å ha for Ranheim.

Ved gjennomgang av den vedtatt lista for kommunevalget har jeg regnet meg fram til at 2,7% av kandidatene representerer Ranheim. Det betyr ikke at Ranheim kommer til å bli glemt i den kommende perioden, de personene som står på lista vil stå på den imøtekommenhet som er vist i de kontroversielle sakene som har vært oppe til behandling i fjor og nå i januar; Ladestien, vern av Grytbakkstranda og støtte til andre tiltak på Ranheim.

Vi har vår andre representant, Kjell Aune, på listas 36. plass. Arbeiderpartiet har også tre kandidater fra tilgrensende bydeler i nr. 18, Terje Roel fra Jakobsli, nr. 35, Anita Børstad fra Brundalen og nr. 37, Heidi Linge fra Jakobsli.

Du kan overføre kandidater til / fra en annen liste

Du kan påvirke hvem som blir valgt inn i bystyret ved å gjøre endringer på stemmeseddelen. Ved valg av Trondheim Bystyre kan du også føre opp slengere, det vil si kandidater som er oppført på et annet partis liste, dvs. stiller til valg på andre lister.

Vi våger å slå et slag for økt Ranheimsrepresentasjon i bystyret ved å peke på muligheten som er til stede for å overføre Julie I. Hole og Kjell Aune til din stemmeseddel.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...