A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen

rita intro

Blir Rita Ottervik valgt til ordøferer for femte gang?

Så fikk Trondheim Arbeiderparti sin kommunevalg-liste klar. Et godt besøkt nominasjonsmøte tirsdag kveld var enige om alt det de hadde strides om i forkant av nominasjonsmøtet legges bort. Nå har de blitt enige om det listeforslaget som blir lagt fram for velgerne i høstens kommunevalg. Rita Ottervik inntar 1. plassen og er partiets klare ordførerkandidat. Som kommunalråd vil hun få med seg AUF´eren og Ranheimspia, Julie Indstad Hole. Vi setter pris på at Arbeiderpartiet fant plass for ei dyktig Ranheimsjente så høyt oppe på lista at vi er sikret Julie.

Ellers tynt med Ranheimspolitkere

julie Hole

Ranheimsjenta, Julie Instad Hole, blir forhåpentligvis kommunalråd etter valget.

Vi har mistet Marek Jasinski som gjennom de fire siste åra har vært en viktig samspiller med saker Ranheimsavisa har kjempet for eller imot. Vi har fått inn en annen tro Ranheims-patriot i Julie. Hun har også i de fire siste åra vært god å ha for Ranheim.

Ved gjennomgang av den vedtatt lista for kommunevalget har jeg regnet meg fram til at 2,7% av kandidatene representerer Ranheim. Det betyr ikke at Ranheim kommer til å bli glemt i den kommende perioden, de personene som står på lista vil stå på den imøtekommenhet som er vist i de kontroversielle sakene som har vært oppe til behandling i fjor og nå i januar; Ladestien, vern av Grytbakkstranda og støtte til andre tiltak på Ranheim.

Vi har vår andre representant, Kjell Aune, på listas 36. plass. Arbeiderpartiet har også tre kandidater fra tilgrensende bydeler i nr. 18, Terje Roel fra Jakobsli, nr. 35, Anita Børstad fra Brundalen og nr. 37, Heidi Linge fra Jakobsli.

Du kan overføre kandidater til / fra en annen liste

Du kan påvirke hvem som blir valgt inn i bystyret ved å gjøre endringer på stemmeseddelen. Ved valg av Trondheim Bystyre kan du også føre opp slengere, det vil si kandidater som er oppført på et annet partis liste, dvs. stiller til valg på andre lister.

Vi våger å slå et slag for økt Ranheimsrepresentasjon i bystyret ved å peke på muligheten som er til stede for å overføre Julie I. Hole og Kjell Aune til din stemmeseddel.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...