A+ A A-

av: Kjell Arntzen                  foto: Jan Vestre, Bydelsnytt

Før denne lørdagen har jeg fått inn en del tips som krever publisering i håp om at noen tar del i det som meldes. Jeg hadde blitt veldig fornøyd om de av dere som hadde små ting å fortelle hadde sendte meg et tips om dette. Summen av alt jeg da får kan ende opp i spalten «Kort på en lørdag».

Glimrende skøyteis på Stor-Jonsvatnet

Harald Kristian Johnsen har meldt inn at forholdene for å ta skøytene i bruk på Stor-Jonsvatnet er perfekte. - Det er mange år mellom det er slike forhold som nå, forteller Harald Kristian. – Tykkelsen på isen er jevnt over 20 cm. og det er helt trygge forhold.

Folk har gått på isen i over ei uke nå og alle er veldig fornøyde med den stålisen de går på. Om dere vil lese mer om forholdene på Jonsvatnet kan dere gå inn på Harald Kristians FB-side eller FB-siden: Stålisgruppa – skøyter er best med vann under isen.

Ranheim Skiklubb stiller i NM-stafetten

Som kjent for de fleste går første runde av årets ski-NM i Meråker. Søndag er det stafett for herrer og damer. Vi får meldt at Ranheim Skiklubb stiller med to lag i NM-stafetten. Det kan være moro å legge søndagsturen til Meråker for å heie fram Ranheims-lagene.

Medaljer til Ranheimsutøvere i helgas friidretts-NM?

Friidrett

Både Mia og Kristina kan hevde seg under helgas NM. forteller trener Jon Olav Bjørnhusdal. Mia  (t.v.) og Kristina (t.h)

Bydelsnytt melder at det er en formsterk Ranheimstropp som stiller i flere NM-øvelser. De er godt rustet, og i 2018 imponerte klubben stort hvor utøvere leverte varene på høyt nivå i flere store mesterskap. Nå er det knyttet stor spenning til om utøverne kan fortsette de gode trendene under helgas innendørs-NM som går i Haugesund.

I helga knytter det seg stor spenning til Fredrik Weiseth i stavsprang. Etter å ha fått spolert to sesonger viste han form i desember ved å sette ny kretsrekord med 5,01. Forrige helg klemte han til med knallsterke 5,12 under et stevne i Stockholm.

Med edelt metall under både nordisk U20-junior, junior NM og NM i Byrkjelo i 2018 ble dette et toppår for Kristina Stenvoll Reppe. Jenta er bare 18 år og imponerer stort. Her kan det bli finale i lengde og hekk. Kanskje kan hun klare en medalje?

Ellers har Ranheim med Agnes Morud (15) og Mia Guldteig Lein (15) i stav. Morud er faktisk medaljekandidat i stavsprang. Espen Tveit stiller på 400 meter. Han leverte en god 400 meter under nyttårsstevnet. Så har vi Simen Sigurdson som vil konkurrere både på 60 meter og 200 meter. Så har vi Karen Johanne Jøssendal (25) og Marte Nyborg (19) som begge stiller på streken under kvinnenes 800 meter. De er begge outsidere på denne distansen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...