A+ A A-

av: Kjell Arntzen                  foto: Jan Vestre, Bydelsnytt

Før denne lørdagen har jeg fått inn en del tips som krever publisering i håp om at noen tar del i det som meldes. Jeg hadde blitt veldig fornøyd om de av dere som hadde små ting å fortelle hadde sendte meg et tips om dette. Summen av alt jeg da får kan ende opp i spalten «Kort på en lørdag».

Glimrende skøyteis på Stor-Jonsvatnet

Harald Kristian Johnsen har meldt inn at forholdene for å ta skøytene i bruk på Stor-Jonsvatnet er perfekte. - Det er mange år mellom det er slike forhold som nå, forteller Harald Kristian. – Tykkelsen på isen er jevnt over 20 cm. og det er helt trygge forhold.

Folk har gått på isen i over ei uke nå og alle er veldig fornøyde med den stålisen de går på. Om dere vil lese mer om forholdene på Jonsvatnet kan dere gå inn på Harald Kristians FB-side eller FB-siden: Stålisgruppa – skøyter er best med vann under isen.

Ranheim Skiklubb stiller i NM-stafetten

Som kjent for de fleste går første runde av årets ski-NM i Meråker. Søndag er det stafett for herrer og damer. Vi får meldt at Ranheim Skiklubb stiller med to lag i NM-stafetten. Det kan være moro å legge søndagsturen til Meråker for å heie fram Ranheims-lagene.

Medaljer til Ranheimsutøvere i helgas friidretts-NM?

Friidrett

Både Mia og Kristina kan hevde seg under helgas NM. forteller trener Jon Olav Bjørnhusdal. Mia  (t.v.) og Kristina (t.h)

Bydelsnytt melder at det er en formsterk Ranheimstropp som stiller i flere NM-øvelser. De er godt rustet, og i 2018 imponerte klubben stort hvor utøvere leverte varene på høyt nivå i flere store mesterskap. Nå er det knyttet stor spenning til om utøverne kan fortsette de gode trendene under helgas innendørs-NM som går i Haugesund.

I helga knytter det seg stor spenning til Fredrik Weiseth i stavsprang. Etter å ha fått spolert to sesonger viste han form i desember ved å sette ny kretsrekord med 5,01. Forrige helg klemte han til med knallsterke 5,12 under et stevne i Stockholm.

Med edelt metall under både nordisk U20-junior, junior NM og NM i Byrkjelo i 2018 ble dette et toppår for Kristina Stenvoll Reppe. Jenta er bare 18 år og imponerer stort. Her kan det bli finale i lengde og hekk. Kanskje kan hun klare en medalje?

Ellers har Ranheim med Agnes Morud (15) og Mia Guldteig Lein (15) i stav. Morud er faktisk medaljekandidat i stavsprang. Espen Tveit stiller på 400 meter. Han leverte en god 400 meter under nyttårsstevnet. Så har vi Simen Sigurdson som vil konkurrere både på 60 meter og 200 meter. Så har vi Karen Johanne Jøssendal (25) og Marte Nyborg (19) som begge stiller på streken under kvinnenes 800 meter. De er begge outsidere på denne distansen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...