A+ A A-

kveldsgudstjeneste

 

 

Vi er inne i ei mildere helg enn på lenge. Bra er det når helga tilbringes på hytta i Tydal. Her var det da vi kom opp i går ettermiddag fattig 2 minusgrader, men mye snø. Jeg trives godt med temperaturen, men snøen….? Det er faktisk koselig å komme seg til hytta når det er hvit snø, klar himmel med masse lysende stjerner og god temperatur inne etter en intens fyring i går kveld. Jeg håper dere som er i lavlandet denne helga også får ei fin helg. God helg ønskes dere alle.

Fredag 8. februar kan vi dessverre ikke minne dere på annet enn at KAFFEKROKEN holder åpnet som vanlig. Det betyr at kaféen ved Romantica er åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Samme åpningstid er det både på lørdag og søndag.

Lørdag 9. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er «Lørdagskaféen» i Ranheim Menighetshus åpen igjen. Her serveres bydelens beste bakverk og smakfulle smørbrød. Kaffe og saft er selvfølgelig også å få kjøpt.

Søndag 10. februar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Menighetens konfirmanter er på leir denne helga, men på leiren blir det også gudstjeneste under ledelse av sokneprest Skule Bjørnstad og prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 10. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 ønsker Ranheim Skiklubb dere velkommen til Tjønnstuggu. Det meldes om flott forhold i marka. Ta turen innom før dere drar hjem etter turen.

Søndag 10. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å ta imot dere. Ta en tur innom for å se på den imponerende samlingen museet har av eldre gjenstander, redskaper, bilder og klær. Fortsatt er det årbøker å få kjøpt, - kalendere også!

Søndag 10. februar klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er temaet "Bevar ditt hjerte". Det er Oddvar Gudmestad som forretter. Etter gudstjeenesten er det kveldsmat for alle som ønsker det i sokkelen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...