A+ A A-

kveldsgudstjeneste

 

 

Vi er inne i ei mildere helg enn på lenge. Bra er det når helga tilbringes på hytta i Tydal. Her var det da vi kom opp i går ettermiddag fattig 2 minusgrader, men mye snø. Jeg trives godt med temperaturen, men snøen….? Det er faktisk koselig å komme seg til hytta når det er hvit snø, klar himmel med masse lysende stjerner og god temperatur inne etter en intens fyring i går kveld. Jeg håper dere som er i lavlandet denne helga også får ei fin helg. God helg ønskes dere alle.

Fredag 8. februar kan vi dessverre ikke minne dere på annet enn at KAFFEKROKEN holder åpnet som vanlig. Det betyr at kaféen ved Romantica er åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Samme åpningstid er det både på lørdag og søndag.

Lørdag 9. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er «Lørdagskaféen» i Ranheim Menighetshus åpen igjen. Her serveres bydelens beste bakverk og smakfulle smørbrød. Kaffe og saft er selvfølgelig også å få kjøpt.

Søndag 10. februar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Menighetens konfirmanter er på leir denne helga, men på leiren blir det også gudstjeneste under ledelse av sokneprest Skule Bjørnstad og prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 10. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 ønsker Ranheim Skiklubb dere velkommen til Tjønnstuggu. Det meldes om flott forhold i marka. Ta turen innom før dere drar hjem etter turen.

Søndag 10. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å ta imot dere. Ta en tur innom for å se på den imponerende samlingen museet har av eldre gjenstander, redskaper, bilder og klær. Fortsatt er det årbøker å få kjøpt, - kalendere også!

Søndag 10. februar klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er temaet "Bevar ditt hjerte". Det er Oddvar Gudmestad som forretter. Etter gudstjeenesten er det kveldsmat for alle som ønsker det i sokkelen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...