A+ A A-

kveldsgudstjeneste

 

 

Vi er inne i ei mildere helg enn på lenge. Bra er det når helga tilbringes på hytta i Tydal. Her var det da vi kom opp i går ettermiddag fattig 2 minusgrader, men mye snø. Jeg trives godt med temperaturen, men snøen….? Det er faktisk koselig å komme seg til hytta når det er hvit snø, klar himmel med masse lysende stjerner og god temperatur inne etter en intens fyring i går kveld. Jeg håper dere som er i lavlandet denne helga også får ei fin helg. God helg ønskes dere alle.

Fredag 8. februar kan vi dessverre ikke minne dere på annet enn at KAFFEKROKEN holder åpnet som vanlig. Det betyr at kaféen ved Romantica er åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Samme åpningstid er det både på lørdag og søndag.

Lørdag 9. februar mellom klokka 11.00 og 14.00 er «Lørdagskaféen» i Ranheim Menighetshus åpen igjen. Her serveres bydelens beste bakverk og smakfulle smørbrød. Kaffe og saft er selvfølgelig også å få kjøpt.

Søndag 10. februar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Menighetens konfirmanter er på leir denne helga, men på leiren blir det også gudstjeneste under ledelse av sokneprest Skule Bjørnstad og prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 10. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 ønsker Ranheim Skiklubb dere velkommen til Tjønnstuggu. Det meldes om flott forhold i marka. Ta turen innom før dere drar hjem etter turen.

Søndag 10. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å ta imot dere. Ta en tur innom for å se på den imponerende samlingen museet har av eldre gjenstander, redskaper, bilder og klær. Fortsatt er det årbøker å få kjøpt, - kalendere også!

Søndag 10. februar klokka 18.00 er det kveldsgudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang er temaet "Bevar ditt hjerte". Det er Oddvar Gudmestad som forretter. Etter gudstjeenesten er det kveldsmat for alle som ønsker det i sokkelen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:731 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:411 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:294 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...

Spennende og morsom kamp!

28-10-2018 Hits:314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen En halv time før kampen er det vanlig at gjestenes lags trener kommer på VIP-samlingen og intervjues av Frank Lidahl. Denne gang var det LSKs svenske trener Jørgen...

Les mer...