A+ A A-

Det er vinterferie, det er VM i Seefeld og V-cup i alpine grener i Bulgaria. For mange er dette nok til å fylle helga. Den frivillige virksomheten på Ranheim er skrudd ned et hakk, men de vanlige helgeaktivitetene holder stand. Gjennom hele helga kan dere ta en pause fra TV`n med en tur innom «Kaffekroken», velge en tur til Tjønnstuggu eller rundt om på Ranheim. Det kan riktignok være glatt på stier og noen veier, men i det store og hele er det gangbart. I denne helgeoversikten tar jeg også med sendingene fra VM i Seefeld.

Fredag 22. februar klokka 10.30 sender NRK1 VM i kombinert hopp. Rennet går i Innsbruck.

Fredag 22. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det åpent på «Kaffekroken». Stikk gjerne innom for en kopp kaffe, godt bakverk og en prat med andre. Både lørdag og søndag har kaféen åpen til samme tid.

Fredag 22, februar klokka 16.15 sender NRK1 det kombinerte langrennet fra VM i Seefeld. Her setter vi vår lit til at Rieber tar en medalje, gjerne gull!

Lørdag 23. februar klokka 11.00 sender NRK1 kvinnenes 15 km. fellesstart med skibytte. Her kan det ligge an til gull for Therese Johaug og kanskje nok en medalje av annen valør?

Lørdag 23. februar klokka 12.30 er det herrenes tur til å duathlon. NRK1 sender 30 km. med skibytte. Her bør det vel også bli en medalje?

Lørdag 23. februar klokka 14.30 er det klart for VM på ski, hopp i stor bakke. Rennet går i Innsbruck. Her er kanskje våre forventninger til edelt metall ikke like store?

Søndag 24. februar starter med semifinaler i klassisk lagsprint. NRK1 sender rennet fra klokka 09.10. Finalene sendes klokka 11.30.

Søndag 24. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke, Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 24. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det som vanlig i vinterhalvåret åpent for servering i Tjønnstuggu. Det er medlemmer av Ranheim Skiklubb som driver dette tiltaket på dugnad og pengene går til klubbens arbeid for unge. Ta turen innom for kaffe og kaker.

Søndag 24. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 ønsker vertskapet ved bydelsmuseet dere velkommen til en tur innom. Turen er så absolutt verd et besøk om du har vært der tidligere eller ikke. Ta en pause fra TV´n for å ta dere en tur til museet.

Søndag 24. februar klokka 14.40 sender NRK1 VM i laghopp for menn. Skal vi våge oss med et tips om norsk bronse?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:60 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:103 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...