A+ A A-

Det er vinterferie, det er VM i Seefeld og V-cup i alpine grener i Bulgaria. For mange er dette nok til å fylle helga. Den frivillige virksomheten på Ranheim er skrudd ned et hakk, men de vanlige helgeaktivitetene holder stand. Gjennom hele helga kan dere ta en pause fra TV`n med en tur innom «Kaffekroken», velge en tur til Tjønnstuggu eller rundt om på Ranheim. Det kan riktignok være glatt på stier og noen veier, men i det store og hele er det gangbart. I denne helgeoversikten tar jeg også med sendingene fra VM i Seefeld.

Fredag 22. februar klokka 10.30 sender NRK1 VM i kombinert hopp. Rennet går i Innsbruck.

Fredag 22. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det åpent på «Kaffekroken». Stikk gjerne innom for en kopp kaffe, godt bakverk og en prat med andre. Både lørdag og søndag har kaféen åpen til samme tid.

Fredag 22, februar klokka 16.15 sender NRK1 det kombinerte langrennet fra VM i Seefeld. Her setter vi vår lit til at Rieber tar en medalje, gjerne gull!

Lørdag 23. februar klokka 11.00 sender NRK1 kvinnenes 15 km. fellesstart med skibytte. Her kan det ligge an til gull for Therese Johaug og kanskje nok en medalje av annen valør?

Lørdag 23. februar klokka 12.30 er det herrenes tur til å duathlon. NRK1 sender 30 km. med skibytte. Her bør det vel også bli en medalje?

Lørdag 23. februar klokka 14.30 er det klart for VM på ski, hopp i stor bakke. Rennet går i Innsbruck. Her er kanskje våre forventninger til edelt metall ikke like store?

Søndag 24. februar starter med semifinaler i klassisk lagsprint. NRK1 sender rennet fra klokka 09.10. Finalene sendes klokka 11.30.

Søndag 24. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke, Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 24. februar mellom klokka 11.00 og 15.00 er det som vanlig i vinterhalvåret åpent for servering i Tjønnstuggu. Det er medlemmer av Ranheim Skiklubb som driver dette tiltaket på dugnad og pengene går til klubbens arbeid for unge. Ta turen innom for kaffe og kaker.

Søndag 24. februar mellom klokka 12.00 og 15.00 ønsker vertskapet ved bydelsmuseet dere velkommen til en tur innom. Turen er så absolutt verd et besøk om du har vært der tidligere eller ikke. Ta en pause fra TV´n for å ta dere en tur til museet.

Søndag 24. februar klokka 14.40 sender NRK1 VM i laghopp for menn. Skal vi våge oss med et tips om norsk bronse?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...