A+ A A-

Vi kan vel være enige om at dette har vært en rar vinter? En kort periode med en god del snø, ikke på noen måte sprengkaldt på våre breddegrader, lange perioder med goder plussgrader for så å gå over til et skikkelig stritt høstregn. Om du er glad i å gå på ski, gå en spasertur langs fjorden eller bare være ute, så har forholdene for det ikke vært tilstede. For øyeblikket er snøen borte og det går mot vår. Heldigvis for mange har det vært VM på ski fra Seefeld å se på TV. Gleden over dette har ikke vært mindre når «Ja vi elsker» har vært å høre nesten hver kveld fra seremoniplassen i den koselige byen.

Fredag 1. mars håper vi å kunne få lagt ut Ranheim TFs video og den nye supportersangen i avisa. Vi får søke nødvendig hjelp for dette. Lær supportersangen og historien som sangen forteller.

Fredag 1. mars og gjennom hele helga er «Kaffekroken» åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Fredag er en dag hvor kaféen har godt besøk. Stikk innom for en prat med andre. Kanskje er det noe å prate om at Ranheim TF slo Rosenborg torsdag kveld?

Lørdag 2. mars har vi ingen ting på blokka. Benytt anledningen til å besøke våre to restauranter, Horizont og Romantica.

Søndag 3. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.Søndag 3. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Det meldes at skiforholdene nå er dårlige pga. regn og sludd i de siste dagene. Det er fullt mulig å ta turen opp til hytta allikevel.

Søndag 3. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 inviterer Ranheim Bydels Museum dere til et besøk. Vertskapet har stekt vafler, funnet fram syltetøyet, traktet kaffe og ordnet saft for sine besøkende. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. I inngangsprisen inngår serveringen. Årboka fra 2018 er å få kjøpt.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:59 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:102 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...