A+ A A-

Vi kan vel være enige om at dette har vært en rar vinter? En kort periode med en god del snø, ikke på noen måte sprengkaldt på våre breddegrader, lange perioder med goder plussgrader for så å gå over til et skikkelig stritt høstregn. Om du er glad i å gå på ski, gå en spasertur langs fjorden eller bare være ute, så har forholdene for det ikke vært tilstede. For øyeblikket er snøen borte og det går mot vår. Heldigvis for mange har det vært VM på ski fra Seefeld å se på TV. Gleden over dette har ikke vært mindre når «Ja vi elsker» har vært å høre nesten hver kveld fra seremoniplassen i den koselige byen.

Fredag 1. mars håper vi å kunne få lagt ut Ranheim TFs video og den nye supportersangen i avisa. Vi får søke nødvendig hjelp for dette. Lær supportersangen og historien som sangen forteller.

Fredag 1. mars og gjennom hele helga er «Kaffekroken» åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Fredag er en dag hvor kaféen har godt besøk. Stikk innom for en prat med andre. Kanskje er det noe å prate om at Ranheim TF slo Rosenborg torsdag kveld?

Lørdag 2. mars har vi ingen ting på blokka. Benytt anledningen til å besøke våre to restauranter, Horizont og Romantica.

Søndag 3. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.Søndag 3. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Det meldes at skiforholdene nå er dårlige pga. regn og sludd i de siste dagene. Det er fullt mulig å ta turen opp til hytta allikevel.

Søndag 3. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 inviterer Ranheim Bydels Museum dere til et besøk. Vertskapet har stekt vafler, funnet fram syltetøyet, traktet kaffe og ordnet saft for sine besøkende. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. I inngangsprisen inngår serveringen. Årboka fra 2018 er å få kjøpt.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...