A+ A A-

Vi kan vel være enige om at dette har vært en rar vinter? En kort periode med en god del snø, ikke på noen måte sprengkaldt på våre breddegrader, lange perioder med goder plussgrader for så å gå over til et skikkelig stritt høstregn. Om du er glad i å gå på ski, gå en spasertur langs fjorden eller bare være ute, så har forholdene for det ikke vært tilstede. For øyeblikket er snøen borte og det går mot vår. Heldigvis for mange har det vært VM på ski fra Seefeld å se på TV. Gleden over dette har ikke vært mindre når «Ja vi elsker» har vært å høre nesten hver kveld fra seremoniplassen i den koselige byen.

Fredag 1. mars håper vi å kunne få lagt ut Ranheim TFs video og den nye supportersangen i avisa. Vi får søke nødvendig hjelp for dette. Lær supportersangen og historien som sangen forteller.

Fredag 1. mars og gjennom hele helga er «Kaffekroken» åpen fra klokka 11.00 til 15.00. Fredag er en dag hvor kaféen har godt besøk. Stikk innom for en prat med andre. Kanskje er det noe å prate om at Ranheim TF slo Rosenborg torsdag kveld?

Lørdag 2. mars har vi ingen ting på blokka. Benytt anledningen til å besøke våre to restauranter, Horizont og Romantica.

Søndag 3. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.Søndag 3. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering. Det meldes at skiforholdene nå er dårlige pga. regn og sludd i de siste dagene. Det er fullt mulig å ta turen opp til hytta allikevel.

Søndag 3. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 inviterer Ranheim Bydels Museum dere til et besøk. Vertskapet har stekt vafler, funnet fram syltetøyet, traktet kaffe og ordnet saft for sine besøkende. Inngangsprisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. I inngangsprisen inngår serveringen. Årboka fra 2018 er å få kjøpt.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:134 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...