A+ A A-

KvinnedagenNå er vi inne i ei helg som byr på flere aktiviteter i bydelen enn på lenge. Så skal jeg heller ikke glemme at i dag markeres kvinnedagen over hele landet.  Vi gratulerer med dagen! Folketoget vil vise flere plakater med kampsakene arrangøren har valgt i 2019. Ellers er det kviss i dag, Storband-dans og Ranheimsdans i morgen og muligheter for museumsbesøk, en tur innom Tjønnstuggu og kveldsmesse i Ranheim kirke. Trolig er det også andre ting som skjer, men dette er det vi har oversikt over:

Fredag 8. mars mellom klokka 16.30 og 18.00 markeres kvinnedagen med samling, appeller og kunstneriske innslag i Tordenskjoldsparken. Folketoget starter klokka 17.00. Appellant er Vibeke Løkkeberg.

Fredag 8. mars klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen med sin omgang nummer to i 2019. Som alltid arrangeres denne på Romantica. 18 lag er påmeldt av 21 tilgjengelige oppgavekonvolutter. Det er absolutt nødvendig å være tidlig ute for valg av bord.

Lørdag 9. mars fra klokka 19.00 til 24.00 spiller Ranheim Storband sammen med Heimdal Storband og Trondheim Ballroom Orkester til dans og hygge i Huitfeldtgården i Kjøpmannsgata 14.

Bomse bamse danse

Det er tid for å ta seg en tur til dansen i Folkets Hus denne lørdagskvelden. Legg bort kosedyr og hverdagsvaner og erstatt dette med en svingom eller to.

Lørdag 9. mars fra klokka 21.00 til 01.00 er det tid for dans i Folkets Hus her på Ranheim. Det er RanheimsDansen som inviterer alle danselystne til en hyggelig fest. Det er «Broschans» som spiller. Se for øvrig egen artikkel om festen.

Søndag 10. mars klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Charlottenlund speidergruppe deltar i gudstjenesten.

Søndag 10. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere anledning til å stikke innom Tjønnstuggu i Solemsmarka. Her møter dere hyggelige folk fra Ranheim Skiklubb som byr på nykokt kaffe, kaker og annet godt. Ta turen innom. Det meldes om godt skiføre i omgivelsene.

Søndag 10. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 står vertskapet på Bydelsmuseet klare for å ta imot dere. Vertskapet har nystekt vafler, nytrukket kaffe og ordnet med saft for de som ønsker det. I det siste har mange av bydelens nye beboere besøkt museet. Dere som ennå ikke har vært innom er hjertelig velkommen for å se det museet har å by på! Er du først på bydelsmuseet så har du også anledning til å sikre deg årboka fra 2018 og tidligere årbøker.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...