A+ A A-

KvinnedagenNå er vi inne i ei helg som byr på flere aktiviteter i bydelen enn på lenge. Så skal jeg heller ikke glemme at i dag markeres kvinnedagen over hele landet.  Vi gratulerer med dagen! Folketoget vil vise flere plakater med kampsakene arrangøren har valgt i 2019. Ellers er det kviss i dag, Storband-dans og Ranheimsdans i morgen og muligheter for museumsbesøk, en tur innom Tjønnstuggu og kveldsmesse i Ranheim kirke. Trolig er det også andre ting som skjer, men dette er det vi har oversikt over:

Fredag 8. mars mellom klokka 16.30 og 18.00 markeres kvinnedagen med samling, appeller og kunstneriske innslag i Tordenskjoldsparken. Folketoget starter klokka 17.00. Appellant er Vibeke Løkkeberg.

Fredag 8. mars klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen med sin omgang nummer to i 2019. Som alltid arrangeres denne på Romantica. 18 lag er påmeldt av 21 tilgjengelige oppgavekonvolutter. Det er absolutt nødvendig å være tidlig ute for valg av bord.

Lørdag 9. mars fra klokka 19.00 til 24.00 spiller Ranheim Storband sammen med Heimdal Storband og Trondheim Ballroom Orkester til dans og hygge i Huitfeldtgården i Kjøpmannsgata 14.

Bomse bamse danse

Det er tid for å ta seg en tur til dansen i Folkets Hus denne lørdagskvelden. Legg bort kosedyr og hverdagsvaner og erstatt dette med en svingom eller to.

Lørdag 9. mars fra klokka 21.00 til 01.00 er det tid for dans i Folkets Hus her på Ranheim. Det er RanheimsDansen som inviterer alle danselystne til en hyggelig fest. Det er «Broschans» som spiller. Se for øvrig egen artikkel om festen.

Søndag 10. mars klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Charlottenlund speidergruppe deltar i gudstjenesten.

Søndag 10. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere anledning til å stikke innom Tjønnstuggu i Solemsmarka. Her møter dere hyggelige folk fra Ranheim Skiklubb som byr på nykokt kaffe, kaker og annet godt. Ta turen innom. Det meldes om godt skiføre i omgivelsene.

Søndag 10. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 står vertskapet på Bydelsmuseet klare for å ta imot dere. Vertskapet har nystekt vafler, nytrukket kaffe og ordnet med saft for de som ønsker det. I det siste har mange av bydelens nye beboere besøkt museet. Dere som ennå ikke har vært innom er hjertelig velkommen for å se det museet har å by på! Er du først på bydelsmuseet så har du også anledning til å sikre deg årboka fra 2018 og tidligere årbøker.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...