A+ A A-

KvinnedagenNå er vi inne i ei helg som byr på flere aktiviteter i bydelen enn på lenge. Så skal jeg heller ikke glemme at i dag markeres kvinnedagen over hele landet.  Vi gratulerer med dagen! Folketoget vil vise flere plakater med kampsakene arrangøren har valgt i 2019. Ellers er det kviss i dag, Storband-dans og Ranheimsdans i morgen og muligheter for museumsbesøk, en tur innom Tjønnstuggu og kveldsmesse i Ranheim kirke. Trolig er det også andre ting som skjer, men dette er det vi har oversikt over:

Fredag 8. mars mellom klokka 16.30 og 18.00 markeres kvinnedagen med samling, appeller og kunstneriske innslag i Tordenskjoldsparken. Folketoget starter klokka 17.00. Appellant er Vibeke Løkkeberg.

Fredag 8. mars klokka 20.00 starter Ranheim-Kvissen med sin omgang nummer to i 2019. Som alltid arrangeres denne på Romantica. 18 lag er påmeldt av 21 tilgjengelige oppgavekonvolutter. Det er absolutt nødvendig å være tidlig ute for valg av bord.

Lørdag 9. mars fra klokka 19.00 til 24.00 spiller Ranheim Storband sammen med Heimdal Storband og Trondheim Ballroom Orkester til dans og hygge i Huitfeldtgården i Kjøpmannsgata 14.

Bomse bamse danse

Det er tid for å ta seg en tur til dansen i Folkets Hus denne lørdagskvelden. Legg bort kosedyr og hverdagsvaner og erstatt dette med en svingom eller to.

Lørdag 9. mars fra klokka 21.00 til 01.00 er det tid for dans i Folkets Hus her på Ranheim. Det er RanheimsDansen som inviterer alle danselystne til en hyggelig fest. Det er «Broschans» som spiller. Se for øvrig egen artikkel om festen.

Søndag 10. mars klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Charlottenlund speidergruppe deltar i gudstjenesten.

Søndag 10. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere anledning til å stikke innom Tjønnstuggu i Solemsmarka. Her møter dere hyggelige folk fra Ranheim Skiklubb som byr på nykokt kaffe, kaker og annet godt. Ta turen innom. Det meldes om godt skiføre i omgivelsene.

Søndag 10. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 står vertskapet på Bydelsmuseet klare for å ta imot dere. Vertskapet har nystekt vafler, nytrukket kaffe og ordnet med saft for de som ønsker det. I det siste har mange av bydelens nye beboere besøkt museet. Dere som ennå ikke har vært innom er hjertelig velkommen for å se det museet har å by på! Er du først på bydelsmuseet så har du også anledning til å sikre deg årboka fra 2018 og tidligere årbøker.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:60 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:103 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...