A+ A A-

Gjennom uka har det vært både vinter, vår og nesten sommer. Observasjoner av tjelden bærer i alle fall bud om at våren er i anmarsj. Så vil gledesdreperne kontre med; «Åh, det kain da bli mytti vinter einnå»! Kanskje det, men da må det bli i høyden. Nå når vi er kommet midt i mars skal vi begynne å kjenne på våren her på Ranheim. En eller flere dager i helga bør kunne brukes til en tur langs fjæra. Så skal vi se hva vi har funnet av helgas aktiviteter:

Fredag 15. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har du anledning til et kafébesøk i KAFFEKROKEN ved Romantica. Fredager er det etter hvert blitt en god dag for kaféen og de som kommer på besøk. Folk på Ranheim har lenge etterlyst en kafé. Nå har vi fått en som vi bør benytte før denne også kaster inn årene. Godt bakverk, baguetter, salatbar og varm lunsj er av serveringstilbudene dere har å velge mellom.

Lørdag 16. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 arrangerer «Naturmangfold» noe de kaller en «naturgledetur i vinterlandskap». De forteller at årets første naturgledetur blir i Estenstadmarka. Her skal vinteren nytes, de som er med skal se på dyreliv og dyrespor. Turen er utmerket for barnefamilier og er også tilrettelagt for innvandrere som ønsker å praktisere norsk og oppleve norsk natur. Ta gjerne med matpakke, varm drikke, varme klær og sitteunderlag. Oppmøtested ved bussholdeplassen på Dragvoll klokka 12.00 (på samme siden som NTNU). Buss nummer 5 og 9 går ditt. Ta buss 6 og 7 til Sirkus for overgang til buss nummer 9.

Søndag 17. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 17. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere mulighet for å avlegge Solemsmarka og Tjønnstuggu et besøk. Medlemmer og støttespillere for Ranheim Skiklubb tar godt imot dere med kaffe, vafler og annet godt. Ta turen innom hytta når du først er i marka.

Søndag 17. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen bydelsmuseet som inviterer dere til et besøk. Museet har over 5.000 gjenstander samlet i stasjonsbygningene. De aller fleste gjenstandene i museets samlinger stammer fra Ranheims eldre dager. Kaffe og vafler serveres til de som stikker innom. Ta gjerne med kontanter for å betale inngang, men vipps duger også.

Søndag 17. mars klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp mot Levanger. Kampen går på EXTRA Arena. Her kan vi prøve flaggene og supporterutstyret før serien starter.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

RAW AIR i Granåsen

12-03-2019 Hits:139 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

RAW AIR i Granåsen

tekst: Kjell Arntzen                   foto: NSF Møt opp til folkefest i Granåsen. Det bli spenning til siste slutt. RAW AIR er en hoppfest som arrangeres i Oslo, på Lillehammer og i Trondheim. Det...

Les mer...

En utviklingsarena for unge trønderske s…

12-12-2018 Hits:847 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

En utviklingsarena for unge trønderske spillere

tekst: Kjell Arntzen                             foto: LFK Adria Mateo Lopez avslutter sitt opphold på Levanger den 31.12.2018. Vi mener at han ikke bør velges av Ranheim TF. Jeg har ikke noe imot spanjoler, portugisere...

Les mer...

Det ble ingen fest!

11-11-2018 Hits:480 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det ble dessverre ingen festforestilling på Extra Arena i kveld. Det ble nesten slik at mitt forsøk på å være en patriotisk fotballreporter fikk seg en knekk. Et...

Les mer...

Løkbergs siste hjemmekamp

09-11-2018 Hits:373 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Løkbergs siste hjemmekamp

tekst: Kjell Arntzen         foto: Ranheim TF Vi tar et foreløpig farvel med Kristoffer på søndag. Han takker sikkert med ei scoring eller to? Søndagens kamp mot Tromsø blir Kristoffer...

Les mer...