A+ A A-

Gjennom uka har det vært både vinter, vår og nesten sommer. Observasjoner av tjelden bærer i alle fall bud om at våren er i anmarsj. Så vil gledesdreperne kontre med; «Åh, det kain da bli mytti vinter einnå»! Kanskje det, men da må det bli i høyden. Nå når vi er kommet midt i mars skal vi begynne å kjenne på våren her på Ranheim. En eller flere dager i helga bør kunne brukes til en tur langs fjæra. Så skal vi se hva vi har funnet av helgas aktiviteter:

Fredag 15. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har du anledning til et kafébesøk i KAFFEKROKEN ved Romantica. Fredager er det etter hvert blitt en god dag for kaféen og de som kommer på besøk. Folk på Ranheim har lenge etterlyst en kafé. Nå har vi fått en som vi bør benytte før denne også kaster inn årene. Godt bakverk, baguetter, salatbar og varm lunsj er av serveringstilbudene dere har å velge mellom.

Lørdag 16. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 arrangerer «Naturmangfold» noe de kaller en «naturgledetur i vinterlandskap». De forteller at årets første naturgledetur blir i Estenstadmarka. Her skal vinteren nytes, de som er med skal se på dyreliv og dyrespor. Turen er utmerket for barnefamilier og er også tilrettelagt for innvandrere som ønsker å praktisere norsk og oppleve norsk natur. Ta gjerne med matpakke, varm drikke, varme klær og sitteunderlag. Oppmøtested ved bussholdeplassen på Dragvoll klokka 12.00 (på samme siden som NTNU). Buss nummer 5 og 9 går ditt. Ta buss 6 og 7 til Sirkus for overgang til buss nummer 9.

Søndag 17. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 17. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere mulighet for å avlegge Solemsmarka og Tjønnstuggu et besøk. Medlemmer og støttespillere for Ranheim Skiklubb tar godt imot dere med kaffe, vafler og annet godt. Ta turen innom hytta når du først er i marka.

Søndag 17. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen bydelsmuseet som inviterer dere til et besøk. Museet har over 5.000 gjenstander samlet i stasjonsbygningene. De aller fleste gjenstandene i museets samlinger stammer fra Ranheims eldre dager. Kaffe og vafler serveres til de som stikker innom. Ta gjerne med kontanter for å betale inngang, men vipps duger også.

Søndag 17. mars klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp mot Levanger. Kampen går på EXTRA Arena. Her kan vi prøve flaggene og supporterutstyret før serien starter.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...