A+ A A-

Gjennom uka har det vært både vinter, vår og nesten sommer. Observasjoner av tjelden bærer i alle fall bud om at våren er i anmarsj. Så vil gledesdreperne kontre med; «Åh, det kain da bli mytti vinter einnå»! Kanskje det, men da må det bli i høyden. Nå når vi er kommet midt i mars skal vi begynne å kjenne på våren her på Ranheim. En eller flere dager i helga bør kunne brukes til en tur langs fjæra. Så skal vi se hva vi har funnet av helgas aktiviteter:

Fredag 15. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har du anledning til et kafébesøk i KAFFEKROKEN ved Romantica. Fredager er det etter hvert blitt en god dag for kaféen og de som kommer på besøk. Folk på Ranheim har lenge etterlyst en kafé. Nå har vi fått en som vi bør benytte før denne også kaster inn årene. Godt bakverk, baguetter, salatbar og varm lunsj er av serveringstilbudene dere har å velge mellom.

Lørdag 16. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 arrangerer «Naturmangfold» noe de kaller en «naturgledetur i vinterlandskap». De forteller at årets første naturgledetur blir i Estenstadmarka. Her skal vinteren nytes, de som er med skal se på dyreliv og dyrespor. Turen er utmerket for barnefamilier og er også tilrettelagt for innvandrere som ønsker å praktisere norsk og oppleve norsk natur. Ta gjerne med matpakke, varm drikke, varme klær og sitteunderlag. Oppmøtested ved bussholdeplassen på Dragvoll klokka 12.00 (på samme siden som NTNU). Buss nummer 5 og 9 går ditt. Ta buss 6 og 7 til Sirkus for overgang til buss nummer 9.

Søndag 17. mars klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Det er prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter.

Søndag 17. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 har dere mulighet for å avlegge Solemsmarka og Tjønnstuggu et besøk. Medlemmer og støttespillere for Ranheim Skiklubb tar godt imot dere med kaffe, vafler og annet godt. Ta turen innom hytta når du først er i marka.

Søndag 17. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det igjen bydelsmuseet som inviterer dere til et besøk. Museet har over 5.000 gjenstander samlet i stasjonsbygningene. De aller fleste gjenstandene i museets samlinger stammer fra Ranheims eldre dager. Kaffe og vafler serveres til de som stikker innom. Ta gjerne med kontanter for å betale inngang, men vipps duger også.

Søndag 17. mars klokka 16.00 spiller Ranheim TF treningskamp mot Levanger. Kampen går på EXTRA Arena. Her kan vi prøve flaggene og supporterutstyret før serien starter.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

BEST, men 0 poeng

18-08-2019 Hits:106 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Et rekordstort publikum hadde møtt fram til kampen mot Molde. Mange hadde forventning om at her skulle Ranheim klare å sikre seg poeng. Bortelaget viste klare svakheter...

Les mer...

En viktig borteseier!

11-08-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det ble ulidelig spennende å følge Haugesund mot Ranheim TF her fra Stugudal. Når dommeren i tillegg la til hele 5 minutter som forlenget spilletid ble det tidvis...

Les mer...

Vi gir oss ikke, - nye gratisbilletter

07-08-2019 Hits:254 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er...

Les mer...

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...