A+ A A-

På «Ner-Ranheim» er snøen stort sett borte, leirfivelen dukker opp i grøftekantene og langs jernbanesporet der VY-togene skal kjøre, og krokusen er å se ved husveggene. I tillegg har vi begynt å høre tjelden med sin karakteristiske, men dog så skjærende sang: «det bit - det bit- det bit», som en smågutts gledesrop når det napper i fiskesnøret. Alt dette må fortelle oss at våren er kommet veldig mye nærmere siden forrige helg.

Fredag 22. mars har vi lite å melde om. En god del gamle ungdommer bruker å møtes for en matbit og prat hos jentene bak KAFFEKROKEN. Det er gamle ungdommer av begge kjønn blant gjestene i kaféen mellom klokka 11.00 og 15.00. Kaféen har for øvrig samme åpningstid både lørdag og søndag.

Lørdag 23. mars mellom klokka 11.00 og 14.00 åpner Astri Siim og venner menighetshuset for «Lørdagskafé». Her serveres førsteklasses hjembakt, fyrstekake, skuffkake og annet snadder. Rundstykker med pålegg er også å få kjøpt. Alle er velkommen!

Søndag 24. mars klokka 11.00 er det «Ung Messe» ved prest Wiebke Hummelgård, sokneprest Skule Bjørnstad og konfirmanter.

Søndag 24. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpent hus på Tjønnstuggu. Her servers det du har behov for etter en tur i marka.

Søndag 24. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å invitere dere til besøk i vårt standsmessige museum. Vertskapet steker vafler på et nyinnkjøpt storkjøkken-jern. Kaffen traktes og er så ny i koppene som den kan bli. Årboka for 2018 er å få kjøpt og besøkende får omvisning i museets store samlinger.

Søndag 24. mars avrundes med fotballkampen mellom Ranheim og GIF Sundsvall på Extra Arena. Kampen starter klokka 16.00. Ta turen innom for å sjekke lagets status før neste helgs seriestart.

Mandag 25. mars klokka 19.00 kalles medlemmer i Ranheim Bydels Museum inn til årsmøte. Til behandling foreligger de vanlige årsmøtesakene og valg av tillitspersoner for året.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...