A+ A A-

På «Ner-Ranheim» er snøen stort sett borte, leirfivelen dukker opp i grøftekantene og langs jernbanesporet der VY-togene skal kjøre, og krokusen er å se ved husveggene. I tillegg har vi begynt å høre tjelden med sin karakteristiske, men dog så skjærende sang: «det bit - det bit- det bit», som en smågutts gledesrop når det napper i fiskesnøret. Alt dette må fortelle oss at våren er kommet veldig mye nærmere siden forrige helg.

Fredag 22. mars har vi lite å melde om. En god del gamle ungdommer bruker å møtes for en matbit og prat hos jentene bak KAFFEKROKEN. Det er gamle ungdommer av begge kjønn blant gjestene i kaféen mellom klokka 11.00 og 15.00. Kaféen har for øvrig samme åpningstid både lørdag og søndag.

Lørdag 23. mars mellom klokka 11.00 og 14.00 åpner Astri Siim og venner menighetshuset for «Lørdagskafé». Her serveres førsteklasses hjembakt, fyrstekake, skuffkake og annet snadder. Rundstykker med pålegg er også å få kjøpt. Alle er velkommen!

Søndag 24. mars klokka 11.00 er det «Ung Messe» ved prest Wiebke Hummelgård, sokneprest Skule Bjørnstad og konfirmanter.

Søndag 24. mars mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb åpent hus på Tjønnstuggu. Her servers det du har behov for etter en tur i marka.

Søndag 24. mars mellom klokka 12.00 og 15.00 er det bydelsmuseets tur til å invitere dere til besøk i vårt standsmessige museum. Vertskapet steker vafler på et nyinnkjøpt storkjøkken-jern. Kaffen traktes og er så ny i koppene som den kan bli. Årboka for 2018 er å få kjøpt og besøkende får omvisning i museets store samlinger.

Søndag 24. mars avrundes med fotballkampen mellom Ranheim og GIF Sundsvall på Extra Arena. Kampen starter klokka 16.00. Ta turen innom for å sjekke lagets status før neste helgs seriestart.

Mandag 25. mars klokka 19.00 kalles medlemmer i Ranheim Bydels Museum inn til årsmøte. Til behandling foreligger de vanlige årsmøtesakene og valg av tillitspersoner for året.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...