A+ A A-

Jeg innrømmer at talentet mitt som værvarsler er blitt temmelig frynsete etter siste helgs melding om vår og blomstring. Det melder jeg ikke om denne helga. Været blir som det blir uten mine meteorologiske ferdigheter eller mangel på slike. Om jeg ser på YR er det lite håp om vår, om jeg ser på Storm er det omtrent det samme. Så må jeg si som min bestemor sa: Været kan vi ikke gjøre noe med. Dette er ei begivenhetsrik helg her på Ranheim. Alt er faktisk klart for ei svært aktiv helg for de som ønsker å være med på det meste.

Fredag 29.03. klokka 18.30 åpnes portene for Ranheim TFs store Kick-off i fabrikken. Dette er et familiearrangement som fyller den gamle sekkefabrikken, dvs. 1.000 personer samlet til «før-fest». Gratis servering av mat og drikke. I tillegg kommer Jesse og Terje Walther. Se for øvrig egen artikkel om arrangementet og forberedelsene.

Fredag 29.03. litt over klokka 21.00 er det klart for Martin Walthers film; «Togrøvere». Her er aldersgrensen satt til 12 år, en grense som skal overholdes av foreldre og foresatte.

Lørdag 30.03. klokka 19.30 inviterer Reppe Blandakor og Vikelvens Jazzband til konsert i Øysteinsalen i Erkebispegården. Billetter fås kjøpt gjennom hoopla.no. Se ellers egen artikkel.

Sømdag 31.03. klokka  00.00 går vi over til sommertid. Klokka stilles 1 time fram så det blir tidligere sommer! Når dere har stilt klokka er den 01.00.

Søndag 31.03. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 31.03. fra klokka 12.00 til 15.00 er det bydelsmuseets tur til å invitere gjester. Ta turen innom for å se hva museet har i sine samlinger samtidig som du får tid til å slappe av med vafler, kaffe og saft. Inngangspengene er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer vafler og drikke.

Søndag 31.03. klokka 16.30 inviterer SpareBank1 og Eiendomsmegler1 til opptog før kampen mot Tromsø. Her går vi fra Grilstadporten og til Extra Arena. Se også egen artikkel.

Søndag 31.03. klokka 17.00 er det konsert i Ranheim kirke. Hit kommer Reppe Blandakor, Vikelvens Jazzband og Magnolia Jazzband for å gi oss en skikkelig konsertopplevelse. Det er ledige billetter. Se ellers egen artikkel om konserten.

Søndag 31.03. før kampstart innvier Forza Ranheim sin egen hjemmetribune og kanskje sin supporterpub? Et gedigent dugnadsarbeid er gjennomført, og det har fått tribunen på plass til serieåpningen.

Søndag 31.03. klokka 18.00 er det klart for avspark i sesongens første hjemmekamp. Denne gang er det Tromsø som skal til pers. Ranheim TF har spilt gode treningskamper før sesongen, og det gode spillet vil fortsette denne søndagskvelden.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:405 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...