A+ A A-

Jeg innrømmer at talentet mitt som værvarsler er blitt temmelig frynsete etter siste helgs melding om vår og blomstring. Det melder jeg ikke om denne helga. Været blir som det blir uten mine meteorologiske ferdigheter eller mangel på slike. Om jeg ser på YR er det lite håp om vår, om jeg ser på Storm er det omtrent det samme. Så må jeg si som min bestemor sa: Været kan vi ikke gjøre noe med. Dette er ei begivenhetsrik helg her på Ranheim. Alt er faktisk klart for ei svært aktiv helg for de som ønsker å være med på det meste.

Fredag 29.03. klokka 18.30 åpnes portene for Ranheim TFs store Kick-off i fabrikken. Dette er et familiearrangement som fyller den gamle sekkefabrikken, dvs. 1.000 personer samlet til «før-fest». Gratis servering av mat og drikke. I tillegg kommer Jesse og Terje Walther. Se for øvrig egen artikkel om arrangementet og forberedelsene.

Fredag 29.03. litt over klokka 21.00 er det klart for Martin Walthers film; «Togrøvere». Her er aldersgrensen satt til 12 år, en grense som skal overholdes av foreldre og foresatte.

Lørdag 30.03. klokka 19.30 inviterer Reppe Blandakor og Vikelvens Jazzband til konsert i Øysteinsalen i Erkebispegården. Billetter fås kjøpt gjennom hoopla.no. Se ellers egen artikkel.

Sømdag 31.03. klokka  00.00 går vi over til sommertid. Klokka stilles 1 time fram så det blir tidligere sommer! Når dere har stilt klokka er den 01.00.

Søndag 31.03. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 31.03. fra klokka 12.00 til 15.00 er det bydelsmuseets tur til å invitere gjester. Ta turen innom for å se hva museet har i sine samlinger samtidig som du får tid til å slappe av med vafler, kaffe og saft. Inngangspengene er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer vafler og drikke.

Søndag 31.03. klokka 16.30 inviterer SpareBank1 og Eiendomsmegler1 til opptog før kampen mot Tromsø. Her går vi fra Grilstadporten og til Extra Arena. Se også egen artikkel.

Søndag 31.03. klokka 17.00 er det konsert i Ranheim kirke. Hit kommer Reppe Blandakor, Vikelvens Jazzband og Magnolia Jazzband for å gi oss en skikkelig konsertopplevelse. Det er ledige billetter. Se ellers egen artikkel om konserten.

Søndag 31.03. før kampstart innvier Forza Ranheim sin egen hjemmetribune og kanskje sin supporterpub? Et gedigent dugnadsarbeid er gjennomført, og det har fått tribunen på plass til serieåpningen.

Søndag 31.03. klokka 18.00 er det klart for avspark i sesongens første hjemmekamp. Denne gang er det Tromsø som skal til pers. Ranheim TF har spilt gode treningskamper før sesongen, og det gode spillet vil fortsette denne søndagskvelden.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...