A+ A A-

Nå skal jeg ikke spå været for helga, men bare håpe at vi endelig kan få en varig forsmak på våren. Det ser ut for at slettestrutsene på Grytbakkstranda har funnet seg godt til rette i innhengningen til Terje under Willys vakthold. Godt over 1.000 hadde vært innom artikkelen og flere var på Grytbakkstranda for å se etter dem. Nå ser vi imidlertid fram til to dager fri, kviss og Ranheimsdans. I tillegg er den nye restauranten på Grilstad Marina, Flipper, åpnet. Kaffekroken er åpen gjennom hele helga fra 11.00 til 15.00.

Fredag 5. april klokka 20.00 er det tid for kviss på Romantica. Det forventes at dette blir en hyggelig kveld med konkurranse og kos. Det er fortsatt noen ledige bord for de som ikke har meldt seg på fram til nå.

Lørdag 6. april klokka 21.00 inviterer RaheimsDansen til dans i Folkets Hus. Denne gang er det de gode, gamle guttene i «Edel Årgang» som spiller til dans. Puss danseskolene og møt opp til en hyggelig kveld. Se for øvrig egen artikkel.

Søndag 7. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det Wiebke Hummelgård som leder seremonien.

Søndag 7. april mellom klokka 12.00 og 15.00 åpner bydelsmuseet sine dører for alle. Er dere ute og går tur, stikk innom museet i løpet av turen. Her har vertskapet nystekte vafler, nytraktet kaffe og saft for sine besøkende.

Søndag 7. april klokka 18.00 spiller Ranheim TF mot Lillestrøm på Åråsen Stadion. Dette blir en tøff batalje, men den ender forhåpentligvis med at alle poengene blir med hjem til Ranheim?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...