A+ A A-

Nå skal jeg ikke spå været for helga, men bare håpe at vi endelig kan få en varig forsmak på våren. Det ser ut for at slettestrutsene på Grytbakkstranda har funnet seg godt til rette i innhengningen til Terje under Willys vakthold. Godt over 1.000 hadde vært innom artikkelen og flere var på Grytbakkstranda for å se etter dem. Nå ser vi imidlertid fram til to dager fri, kviss og Ranheimsdans. I tillegg er den nye restauranten på Grilstad Marina, Flipper, åpnet. Kaffekroken er åpen gjennom hele helga fra 11.00 til 15.00.

Fredag 5. april klokka 20.00 er det tid for kviss på Romantica. Det forventes at dette blir en hyggelig kveld med konkurranse og kos. Det er fortsatt noen ledige bord for de som ikke har meldt seg på fram til nå.

Lørdag 6. april klokka 21.00 inviterer RaheimsDansen til dans i Folkets Hus. Denne gang er det de gode, gamle guttene i «Edel Årgang» som spiller til dans. Puss danseskolene og møt opp til en hyggelig kveld. Se for øvrig egen artikkel.

Søndag 7. april klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det Wiebke Hummelgård som leder seremonien.

Søndag 7. april mellom klokka 12.00 og 15.00 åpner bydelsmuseet sine dører for alle. Er dere ute og går tur, stikk innom museet i løpet av turen. Her har vertskapet nystekte vafler, nytraktet kaffe og saft for sine besøkende.

Søndag 7. april klokka 18.00 spiller Ranheim TF mot Lillestrøm på Åråsen Stadion. Dette blir en tøff batalje, men den ender forhåpentligvis med at alle poengene blir med hjem til Ranheim?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...