A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2542

Politibilen hadde klistrert seg helt opp til støtfangere i bilen

Vi er glade for at det er noen av dere lesere som sender oss tips om hendelser som skjer i nabolaget eller tipser oss om saker det kan være verd å gå videre med. En hendelse løp inn på min telefon rundt klokka 08.00 i dag tidlig, en hendelse det var grunn til å se nærmere på. Når det heller ikke var så langt unna egen bopel, gjorde den så absolutt enklere å sjekke opp nærmere.

Bil feilparkert, - kanskje stjålet?

Jeg kom meg godt fram til Horgsletta og så på god avstand at det var en hendelse der. En patruljebil med politiets lett gjenkjennelige farger sto rett bak en sort Mercedes. Hva problemet var var umulig å vite. Vel ankommet stedet fikk jeg knipset noen bilder av situasjonen, en sort Mercedes foran politibilen som sto klint opp i bakenden på bilen foran.

To uniformerte politi satt inne i politibilen og et par hundeeiere var ute og luftet sine små venner. Ellers var området tomt for skuelystne. Det skulle tilsi at det hele var udramatisk. Her var problemet trolig at den at den sorte bilen sto parkert i den asfalterte gangbanen?

Politiet var lite snakkesalige

Siden jeg hadde tatt noen bilder og ønsket å vite hva som hadde ført politiet hit til Horgsletta, måtte jeg gå for å banke på sideruta på politibilen. Sjåføren satt i telefonen og virket helt uinteressert i å snakke med meg. Den andre spratt imidlertid ut for å høre hva jeg ville.

Jeg presenterte meg og fortalte at jeg kom fra Ranheimsavisa og hadde fått en melding om at det var politi og kjøretøy som «kjeklet» om ett eller annet i Horgsletta. Er det biltyveri?, spør jeg. Politibetjenten svarer – slik får også vi meldinger. Nå har noen ringt og meldt fra om feilparkering her. Er det vanlig at dere parkere helt i baken på den feilparkerte bilen? Kan de være at dette er et biltyveri?

Tjenestemannen var blid og smilene, men hører ikke mitt spørsmål, men forteller at de står her for å vente på en taubil som skal fjerne den feilparkerte bilen. Han ønsker meg en god dag videre og setter seg inn i patruljebilen.

Ingen skal parkere i gangveiene

Var det nå slik at det var bare en feilparkering så må vi rette en henstilling til bileierne i området: Parker ikke på de asfalterte gangveiene i området Nedre Humlehaugen eller andre områder som har slikt. Det er opparbeidede parkeringsplasser.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...