A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

IMG 2542

Politibilen hadde klistrert seg helt opp til støtfangere i bilen

Vi er glade for at det er noen av dere lesere som sender oss tips om hendelser som skjer i nabolaget eller tipser oss om saker det kan være verd å gå videre med. En hendelse løp inn på min telefon rundt klokka 08.00 i dag tidlig, en hendelse det var grunn til å se nærmere på. Når det heller ikke var så langt unna egen bopel, gjorde den så absolutt enklere å sjekke opp nærmere.

Bil feilparkert, - kanskje stjålet?

Jeg kom meg godt fram til Horgsletta og så på god avstand at det var en hendelse der. En patruljebil med politiets lett gjenkjennelige farger sto rett bak en sort Mercedes. Hva problemet var var umulig å vite. Vel ankommet stedet fikk jeg knipset noen bilder av situasjonen, en sort Mercedes foran politibilen som sto klint opp i bakenden på bilen foran.

To uniformerte politi satt inne i politibilen og et par hundeeiere var ute og luftet sine små venner. Ellers var området tomt for skuelystne. Det skulle tilsi at det hele var udramatisk. Her var problemet trolig at den at den sorte bilen sto parkert i den asfalterte gangbanen?

Politiet var lite snakkesalige

Siden jeg hadde tatt noen bilder og ønsket å vite hva som hadde ført politiet hit til Horgsletta, måtte jeg gå for å banke på sideruta på politibilen. Sjåføren satt i telefonen og virket helt uinteressert i å snakke med meg. Den andre spratt imidlertid ut for å høre hva jeg ville.

Jeg presenterte meg og fortalte at jeg kom fra Ranheimsavisa og hadde fått en melding om at det var politi og kjøretøy som «kjeklet» om ett eller annet i Horgsletta. Er det biltyveri?, spør jeg. Politibetjenten svarer – slik får også vi meldinger. Nå har noen ringt og meldt fra om feilparkering her. Er det vanlig at dere parkere helt i baken på den feilparkerte bilen? Kan de være at dette er et biltyveri?

Tjenestemannen var blid og smilene, men hører ikke mitt spørsmål, men forteller at de står her for å vente på en taubil som skal fjerne den feilparkerte bilen. Han ønsker meg en god dag videre og setter seg inn i patruljebilen.

Ingen skal parkere i gangveiene

Var det nå slik at det var bare en feilparkering så må vi rette en henstilling til bileierne i området: Parker ikke på de asfalterte gangveiene i området Nedre Humlehaugen eller andre områder som har slikt. Det er opparbeidede parkeringsplasser.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:131 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:404 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...