A+ A A-

pskemotiv

 

Så ble det påske og mange gleder seg. Det ser også ut til at denne påske skal bli en av de beste på flere år. Været er meldt med strålende sol i alle fall til og med skjærtorsdag. Mere kan vi kanskje ikke forvente? Noen drar nå på fjellet, andre ved sjøen og atter andre, faktisk de fleste, blir værende hjemme. Det kan også bli fint nå når sola skal skinne på alle om man er alle andre steder enn i Troms og Finnmark. Vi ønsker dere alle ei GOD PÅSKE og håper alle kommer helskinnet gjennom den. På de organiserte aktivitetsfronten her hjemme er det noe magert, men Ranheims kamp på søndag må dere ikke gå glipp av. Selv får vi sett den på Væktarstua denne gang.

Søndag 14. april klokka 11.00 er det Gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Les for øvrig hans påskebetraktninger i en annen artikkel.

Søndag 14. april er Ranheim Bydels Museum påskestengt. Det samme vil gjelde 1. påskedag.

Søndag 14. april klokka 18.00 forventer vi at mange av dere som er hjemme møter opp på EXTRA Arene når Ranheim møter Haugesund. Dette er, som alle andre kamper i Eliteserien, en viktig kamp. Kanskje en mager poengfangst kan rette seg noe søndag kveld?

Torsdag 18. april klokka 13.00 er det påskegudstjeneste med nattverd på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Denne ledes av prest Wiebke Hummelgård. Medvirkende er også diakon Marit Stene Aalstad.

Fredag 19. april klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som leder seremonien.

Søndag 21. april klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Charlottenlund kirke ved prest Wiebke Hummelgård.

Mandag 22. april klokka 11.00 er det påskegudstjeneste med nattverd. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Diakon Marit Stene Aalstad medvirker under gudstjenesten.

Mandag 22. april klokka 11.00 er det Påskegudstjeneste med nattverd i Ranheim helse- og velferdssenter. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Med FORZA til Kristiansund?

15-04-2019 Hits:138 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst og foto: Kjell Arntzen Etter søndagens kamp står Ranheim TF fortsatt uten poeng i årets Eliteserie. Det er ikke en situasjon vi er tilfredse med, men de vil nok bedre...

Les mer...

Vi må ikke miste trua!

14-04-2019 Hits:114 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Sett med Ranheimøyne ble det nok en begredelig kamp på Extra Arena. Begredelig ble den også sett med Ranheimøyne på storskjerm her i Tydal. Kampen sett under ett...

Les mer...

Tapte alle poengene igjen!

07-04-2019 Hits:132 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tapte alle poengene igjen!

av: Kjell Arntzen Dessverre endte også vår andre kamp med tap. Nå kommer vi sterkere tilbake mot Haugesund! Jeg må bare erkjenne at jeg slet meg gjennom første omgang av kveldens kamp...

Les mer...

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

01-04-2019 Hits:405 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Idretts- og kulturanlegg i østbyen

tekst: Kjell Arntzen            foto: Kjell Arntzen og arkiv At Ranheim TF hevder seg i Eliteserien øker barn og unges interesse for fotball, idrett og annen aktivitet. Den østre delen av Trondheim opplever...

Les mer...