A+ A A-

pskemotiv

 

Så ble det påske og mange gleder seg. Det ser også ut til at denne påske skal bli en av de beste på flere år. Været er meldt med strålende sol i alle fall til og med skjærtorsdag. Mere kan vi kanskje ikke forvente? Noen drar nå på fjellet, andre ved sjøen og atter andre, faktisk de fleste, blir værende hjemme. Det kan også bli fint nå når sola skal skinne på alle om man er alle andre steder enn i Troms og Finnmark. Vi ønsker dere alle ei GOD PÅSKE og håper alle kommer helskinnet gjennom den. På de organiserte aktivitetsfronten her hjemme er det noe magert, men Ranheims kamp på søndag må dere ikke gå glipp av. Selv får vi sett den på Væktarstua denne gang.

Søndag 14. april klokka 11.00 er det Gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Les for øvrig hans påskebetraktninger i en annen artikkel.

Søndag 14. april er Ranheim Bydels Museum påskestengt. Det samme vil gjelde 1. påskedag.

Søndag 14. april klokka 18.00 forventer vi at mange av dere som er hjemme møter opp på EXTRA Arene når Ranheim møter Haugesund. Dette er, som alle andre kamper i Eliteserien, en viktig kamp. Kanskje en mager poengfangst kan rette seg noe søndag kveld?

Torsdag 18. april klokka 13.00 er det påskegudstjeneste med nattverd på Charlottenlund helse- og velferdssenter. Denne ledes av prest Wiebke Hummelgård. Medvirkende er også diakon Marit Stene Aalstad.

Fredag 19. april klokka 11.00 er det Pasjonsgudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som leder seremonien.

Søndag 21. april klokka 11.00 er det Høytidsgudstjeneste i Charlottenlund kirke ved prest Wiebke Hummelgård.

Mandag 22. april klokka 11.00 er det påskegudstjeneste med nattverd. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Diakon Marit Stene Aalstad medvirker under gudstjenesten.

Mandag 22. april klokka 11.00 er det Påskegudstjeneste med nattverd i Ranheim helse- og velferdssenter. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:190 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...