A+ A A-

Vi er inne i ei mai-helg hvor konfirmasjoner står i fokus. I den forbindelse har vi gjort det vi kan for å få en oversikt over hvem som konfirmerer seg og når de gjør det. Ellers er det jo spennende kamper både i Bergen og på Lerkendal på søndag. Museet har sin vanlige åpningstid på søndag og bydelens restauranter har vanlige åpningstider. Ellers er vår oversikt noe tynn denne helga. Dere må tillate meg å melde at det blir lite produksjon av nytt stoff ei tid framover. Jeg har noe liggende som blir publisert over helga, men så føler jeg at det blir mer eller mindre bråstopp på grunn av en ryggbetennelse og kortisonkur. Håper å komme plutselig tilbake.

Fredag 3. mai har vi lite å fortelle om. Ta en tur innom bydelens restauranter er det vi kan anbefale eller en rolig kveld foran TV`n.

Lørdag 4. mai klokka 11.00 er det gudstjenester med konfirmasjon i Ranheim og Charlottenlund kirker. På Ranheim forretter sokneprest Skule Bjørnstad og på Charlottenlund er det Wiebke Hummelgård som står for seremonien.

Lørdag 4. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som står for seremonien. Se gjenre informasjon i Ranheimsavisa om de forskjellige konfirmantkullene.

Søndag 5. mai er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke klokka 11.00 og klokka 13.00. Disse er ved prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 5. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp og nattverd i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Åshild Brenne som forretter.

Søndag 5. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent hus på bydelsmuseet. Kanskje søndagsturen kan legges om museet denne søndagen? Vertskapet lover å ha kaffen og vaflene klar til dere kommer. Senest ankomst til museet må skje innen 14.45 slik at vertskapet får ryddet og gjort huset i orden til neste bruk. Om dere har glemt å kjøpe konfirmasjonsgave er RANHEIMSSPENNA et godt kjøp. Den får du kjøpt på museet.

Søndag 5. mai klokka 18.00 er det klart for avspark på Brann Stadion. Her møter et topptent Ranheimslag et av de lagene som alltid er seriemester før fem runder er spilt, BRANN! Jeg tror vi tar dem, så bergenserens drøm blir noe utsatt. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 5. mai klokka 20.00 møter seriens bunnplasserte Rosenborg BK Sarpsborg 08 til kamp på Lerkendal. Nå får vi håpe det løsner for laget som så langt i sesongen har scoret 2 mål! Håper på hjemmeseier, men garderer med UB på min tippekupong (dessverre). Kampen vises på Eurosport Norge etter Ranheims kamp.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:888 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:215 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...