A+ A A-

Vi er inne i ei mai-helg hvor konfirmasjoner står i fokus. I den forbindelse har vi gjort det vi kan for å få en oversikt over hvem som konfirmerer seg og når de gjør det. Ellers er det jo spennende kamper både i Bergen og på Lerkendal på søndag. Museet har sin vanlige åpningstid på søndag og bydelens restauranter har vanlige åpningstider. Ellers er vår oversikt noe tynn denne helga. Dere må tillate meg å melde at det blir lite produksjon av nytt stoff ei tid framover. Jeg har noe liggende som blir publisert over helga, men så føler jeg at det blir mer eller mindre bråstopp på grunn av en ryggbetennelse og kortisonkur. Håper å komme plutselig tilbake.

Fredag 3. mai har vi lite å fortelle om. Ta en tur innom bydelens restauranter er det vi kan anbefale eller en rolig kveld foran TV`n.

Lørdag 4. mai klokka 11.00 er det gudstjenester med konfirmasjon i Ranheim og Charlottenlund kirker. På Ranheim forretter sokneprest Skule Bjørnstad og på Charlottenlund er det Wiebke Hummelgård som står for seremonien.

Lørdag 4. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som står for seremonien. Se gjenre informasjon i Ranheimsavisa om de forskjellige konfirmantkullene.

Søndag 5. mai er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke klokka 11.00 og klokka 13.00. Disse er ved prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 5. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp og nattverd i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Åshild Brenne som forretter.

Søndag 5. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent hus på bydelsmuseet. Kanskje søndagsturen kan legges om museet denne søndagen? Vertskapet lover å ha kaffen og vaflene klar til dere kommer. Senest ankomst til museet må skje innen 14.45 slik at vertskapet får ryddet og gjort huset i orden til neste bruk. Om dere har glemt å kjøpe konfirmasjonsgave er RANHEIMSSPENNA et godt kjøp. Den får du kjøpt på museet.

Søndag 5. mai klokka 18.00 er det klart for avspark på Brann Stadion. Her møter et topptent Ranheimslag et av de lagene som alltid er seriemester før fem runder er spilt, BRANN! Jeg tror vi tar dem, så bergenserens drøm blir noe utsatt. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 5. mai klokka 20.00 møter seriens bunnplasserte Rosenborg BK Sarpsborg 08 til kamp på Lerkendal. Nå får vi håpe det løsner for laget som så langt i sesongen har scoret 2 mål! Håper på hjemmeseier, men garderer med UB på min tippekupong (dessverre). Kampen vises på Eurosport Norge etter Ranheims kamp.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:676 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2092 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:944 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1515 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...