A+ A A-

Vi er inne i ei mai-helg hvor konfirmasjoner står i fokus. I den forbindelse har vi gjort det vi kan for å få en oversikt over hvem som konfirmerer seg og når de gjør det. Ellers er det jo spennende kamper både i Bergen og på Lerkendal på søndag. Museet har sin vanlige åpningstid på søndag og bydelens restauranter har vanlige åpningstider. Ellers er vår oversikt noe tynn denne helga. Dere må tillate meg å melde at det blir lite produksjon av nytt stoff ei tid framover. Jeg har noe liggende som blir publisert over helga, men så føler jeg at det blir mer eller mindre bråstopp på grunn av en ryggbetennelse og kortisonkur. Håper å komme plutselig tilbake.

Fredag 3. mai har vi lite å fortelle om. Ta en tur innom bydelens restauranter er det vi kan anbefale eller en rolig kveld foran TV`n.

Lørdag 4. mai klokka 11.00 er det gudstjenester med konfirmasjon i Ranheim og Charlottenlund kirker. På Ranheim forretter sokneprest Skule Bjørnstad og på Charlottenlund er det Wiebke Hummelgård som står for seremonien.

Lørdag 4. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som står for seremonien. Se gjenre informasjon i Ranheimsavisa om de forskjellige konfirmantkullene.

Søndag 5. mai er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke klokka 11.00 og klokka 13.00. Disse er ved prest Wiebke Hummelgård.

Søndag 5. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med dåp og nattverd i Ranheim kirke. Her er det prostiprest Åshild Brenne som forretter.

Søndag 5. mai mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpent hus på bydelsmuseet. Kanskje søndagsturen kan legges om museet denne søndagen? Vertskapet lover å ha kaffen og vaflene klar til dere kommer. Senest ankomst til museet må skje innen 14.45 slik at vertskapet får ryddet og gjort huset i orden til neste bruk. Om dere har glemt å kjøpe konfirmasjonsgave er RANHEIMSSPENNA et godt kjøp. Den får du kjøpt på museet.

Søndag 5. mai klokka 18.00 er det klart for avspark på Brann Stadion. Her møter et topptent Ranheimslag et av de lagene som alltid er seriemester før fem runder er spilt, BRANN! Jeg tror vi tar dem, så bergenserens drøm blir noe utsatt. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 5. mai klokka 20.00 møter seriens bunnplasserte Rosenborg BK Sarpsborg 08 til kamp på Lerkendal. Nå får vi håpe det løsner for laget som så langt i sesongen har scoret 2 mål! Håper på hjemmeseier, men garderer med UB på min tippekupong (dessverre). Kampen vises på Eurosport Norge etter Ranheims kamp.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:156 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:148 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:134 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...