A+ A A-

Vi starter denne helga på den tristest mulige måten jeg hadde forestilt meg. Vår venn gjennom mange år, Arild Kambuås (Kampi) har forlatt oss. Bisettelsen skjer fra Ranheim kirke fredag 10. januar klokka 11.00. Når det er over håper vi på ei aldeles flott helg på Ranheim med Eliteseriekamp mot Vålerenga og Rosenborgkamp på Lillestrøm. Det er konfirmasjoner på rekke og rad i kirkene, og humanistene har sin andre gruppe konfirmanter til samling i Olavshallen. Oversikt over helgas borgerlige konfirmanter gis i egen artikkel.

Fredag 10. mai klokka 11.00 bisettes Arild Jomar Kambuås fra Ranheim kirke. Her tror vi på full kirke og et verdig farvel med vår kamerat. Ranheimsavisas minneord over Arild kommer på mandag.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 15.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 18.00 skal Rosenborg BK forsøke seg på en ny 3-poenger mot Lillestrøm på Åråsen. Her ville jeg valgt å starte med Nicklas Bendtner framfor Søderlund og Botheim.

Søndag 12. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon med prostiprest Oddvar Gudmestad som forrettende prest.

Søndag 12. mai mellom 12.00 og 15.00 er det åpent på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig søndag på museet.

Søndag 12. mai klokka 16.00 åpner Overvik Corner Pub på Extra Arena. Her skapes det stemning før kveldens kamp mot Vålerenga.

Søndag 12. mai klokka 18.00 er det klart for avspark i kampen Ranheim vs Vålerenga. Nok en gang tror vi de 3 poengene blir liggende igjen her på Ranheim.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...