A+ A A-

Vi starter denne helga på den tristest mulige måten jeg hadde forestilt meg. Vår venn gjennom mange år, Arild Kambuås (Kampi) har forlatt oss. Bisettelsen skjer fra Ranheim kirke fredag 10. januar klokka 11.00. Når det er over håper vi på ei aldeles flott helg på Ranheim med Eliteseriekamp mot Vålerenga og Rosenborgkamp på Lillestrøm. Det er konfirmasjoner på rekke og rad i kirkene, og humanistene har sin andre gruppe konfirmanter til samling i Olavshallen. Oversikt over helgas borgerlige konfirmanter gis i egen artikkel.

Fredag 10. mai klokka 11.00 bisettes Arild Jomar Kambuås fra Ranheim kirke. Her tror vi på full kirke og et verdig farvel med vår kamerat. Ranheimsavisas minneord over Arild kommer på mandag.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 15.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 18.00 skal Rosenborg BK forsøke seg på en ny 3-poenger mot Lillestrøm på Åråsen. Her ville jeg valgt å starte med Nicklas Bendtner framfor Søderlund og Botheim.

Søndag 12. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon med prostiprest Oddvar Gudmestad som forrettende prest.

Søndag 12. mai mellom 12.00 og 15.00 er det åpent på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig søndag på museet.

Søndag 12. mai klokka 16.00 åpner Overvik Corner Pub på Extra Arena. Her skapes det stemning før kveldens kamp mot Vålerenga.

Søndag 12. mai klokka 18.00 er det klart for avspark i kampen Ranheim vs Vålerenga. Nok en gang tror vi de 3 poengene blir liggende igjen her på Ranheim.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:157 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...

Ikke dårlig av Ranheim TF

16-05-2019 Hits:149 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Førsteomgangen var vel ikke mye å skryte av hverken fra hjemmelagets side eller Ranheims. Kjedelig og lite sjanser. Dessuten registrerte vi horribelt forsvarsspill av Alseth, Furu og Foosnæs...

Les mer...

Kjenn på denne; 1-5

12-05-2019 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen                            En enkelt fotballkamp kan gjøre vondt, - uendelig vondt! Det gjorde det i kveld etter...

Les mer...