A+ A A-

Vi starter denne helga på den tristest mulige måten jeg hadde forestilt meg. Vår venn gjennom mange år, Arild Kambuås (Kampi) har forlatt oss. Bisettelsen skjer fra Ranheim kirke fredag 10. januar klokka 11.00. Når det er over håper vi på ei aldeles flott helg på Ranheim med Eliteseriekamp mot Vålerenga og Rosenborgkamp på Lillestrøm. Det er konfirmasjoner på rekke og rad i kirkene, og humanistene har sin andre gruppe konfirmanter til samling i Olavshallen. Oversikt over helgas borgerlige konfirmanter gis i egen artikkel.

Fredag 10. mai klokka 11.00 bisettes Arild Jomar Kambuås fra Ranheim kirke. Her tror vi på full kirke og et verdig farvel med vår kamerat. Ranheimsavisas minneord over Arild kommer på mandag.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Charlottenlund kirke. Her er det prostiprest Oddvar Gudmestad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 13.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 15.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon i Ranheim kirke. Denne gang er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Oversikt over konfirmantene er gitt i en tidligere artikkel.

Lørdag 11. mai klokka 18.00 skal Rosenborg BK forsøke seg på en ny 3-poenger mot Lillestrøm på Åråsen. Her ville jeg valgt å starte med Nicklas Bendtner framfor Søderlund og Botheim.

Søndag 12. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste med konfirmasjon med prostiprest Oddvar Gudmestad som forrettende prest.

Søndag 12. mai mellom 12.00 og 15.00 er det åpent på Ranheim Bydels Museum. Vertskapet ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig søndag på museet.

Søndag 12. mai klokka 16.00 åpner Overvik Corner Pub på Extra Arena. Her skapes det stemning før kveldens kamp mot Vålerenga.

Søndag 12. mai klokka 18.00 er det klart for avspark i kampen Ranheim vs Vålerenga. Nok en gang tror vi de 3 poengene blir liggende igjen her på Ranheim.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:7 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1539 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:662 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1184 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...