A+ A A-

Denne gang ble det ei forlenget helg med en innklemt 17. mai på fredag. Deretter to dager fri med helg og kanskje hyttetur for noen? Men helga begynner allerede i kveld med Ranheims bortekamp mot formsterke Odd. Vi ser kampen på Eurosport Player fra klokka 18.00. På Lerkendal skal Rosenborg forsøke å reise kjerringa mot Haugesund. Jeg er redd RBK har behov for Bendtner i denne kampen, men han ser ut for å være en de ikke liker lenger? Hvor ille går det an å behandle en spiller med hans kvaliteter?

Torsdag 16. mai klokka 18.00 spiller Rosenborg BK mot Haugesund. I dag vil det snu for hjemmelaget, men jeg tror det vil være avhengig av at Bendtner, Adgenbenro og Konradsen er i lagoppstillingen?

Torsdag 16. mai klokka 18.00 stiller Ranheim TF på Skagerak Arena for å gjøre det hett for formsterke Odd. Det skal vel en god del ting til for at det blir med poeng hjem til Ranheim denne gang, men ingen vet om Mads er i godlune og putter inn en goal. Lopez kan kanskje doble og dermed har vi poengene. Så enkelt kan det faktisk bli!

Fredag 17. mai står alt i nasjonaldagens tegn. Her på Ranheim blir vi vekket av Ranheim Musikkforening, Ranheim skolemusikkorps og vekkeklokka. Det er flaggheising på skolene klokka 08.00. Deretter går Ranheimskolene i barnetoget i sentrum. På ettermiddagen er det arrangement på de enkelte skoler. Se eget oppsett for programmet et annet sted i avisa.

Søndag 19. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 19. mai klokka 18.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Nå har Wiebke Hummelgård flyttet seg ned til Ranheim og forretter her. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat.

Søndag 19. mai klokka 18.00 skal Ranheim TF nok en gang ut i en vanskelig bortekamp. Denne søndagen går turen til Sarpsborg og til møte med Sarpsborg 08. Kampen kan dere se på Eurosport Player. Ranheim var nær ved å få med seg poeng fra Skien, er mulighetene for poeng i Sarpsborg større?

Søndag 19. mai klokka 18.00 får RBK en ny sjanse til å vise seg fram på Lerkendal. Denne gang er det «bruntrøyene» fra Nedre Eiker som kommer. Mjøndalen har gjennom mange år vært en vanskelig motstander for Rosenborg, men denne gang tror vi vel på hjemmelaget? Etter den bedrøvelige kampen 16. mai er ikke troen like sterk!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...