A+ A A-

Denne gang ble det ei forlenget helg med en innklemt 17. mai på fredag. Deretter to dager fri med helg og kanskje hyttetur for noen? Men helga begynner allerede i kveld med Ranheims bortekamp mot formsterke Odd. Vi ser kampen på Eurosport Player fra klokka 18.00. På Lerkendal skal Rosenborg forsøke å reise kjerringa mot Haugesund. Jeg er redd RBK har behov for Bendtner i denne kampen, men han ser ut for å være en de ikke liker lenger? Hvor ille går det an å behandle en spiller med hans kvaliteter?

Torsdag 16. mai klokka 18.00 spiller Rosenborg BK mot Haugesund. I dag vil det snu for hjemmelaget, men jeg tror det vil være avhengig av at Bendtner, Adgenbenro og Konradsen er i lagoppstillingen?

Torsdag 16. mai klokka 18.00 stiller Ranheim TF på Skagerak Arena for å gjøre det hett for formsterke Odd. Det skal vel en god del ting til for at det blir med poeng hjem til Ranheim denne gang, men ingen vet om Mads er i godlune og putter inn en goal. Lopez kan kanskje doble og dermed har vi poengene. Så enkelt kan det faktisk bli!

Fredag 17. mai står alt i nasjonaldagens tegn. Her på Ranheim blir vi vekket av Ranheim Musikkforening, Ranheim skolemusikkorps og vekkeklokka. Det er flaggheising på skolene klokka 08.00. Deretter går Ranheimskolene i barnetoget i sentrum. På ettermiddagen er det arrangement på de enkelte skoler. Se eget oppsett for programmet et annet sted i avisa.

Søndag 19. mai klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 19. mai klokka 18.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Nå har Wiebke Hummelgård flyttet seg ned til Ranheim og forretter her. Etter gudstjenesten serveres det kveldsmat.

Søndag 19. mai klokka 18.00 skal Ranheim TF nok en gang ut i en vanskelig bortekamp. Denne søndagen går turen til Sarpsborg og til møte med Sarpsborg 08. Kampen kan dere se på Eurosport Player. Ranheim var nær ved å få med seg poeng fra Skien, er mulighetene for poeng i Sarpsborg større?

Søndag 19. mai klokka 18.00 får RBK en ny sjanse til å vise seg fram på Lerkendal. Denne gang er det «bruntrøyene» fra Nedre Eiker som kommer. Mjøndalen har gjennom mange år vært en vanskelig motstander for Rosenborg, men denne gang tror vi vel på hjemmelaget? Etter den bedrøvelige kampen 16. mai er ikke troen like sterk!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2094 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1516 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...