A+ A A-

Mai er straks over og vi går over i den første sommermåneden. For egen del ser jeg fram til en fjorten dagers ferie fra 5. juni med sol og avslapning i Bulgaria. For oss et helt utmerket ferieland i rolige omgivelser. Vi har også i år valgt rolige Albena som feriested, hotell på stranda og alt det vi trenger like ved. En tur til Romania blir det sannsynligvis også når vi oppholder oss så nært grensen mellom de to landene. Ferieoppholdet vil nok ha som konsekvens at aktiviteten i Ranheimsavisa blir på et lavmål, men det lever vi sikkert bra med alle sammen? Så over til det som skjer her på Ranheim i helga:

Fredag 24.05. klokka 20.00 er det tid for siste omgang for Ranheim-Kvissen før ferien. Det er fortsatt plasser igjen for dere som ennå ikke er påmeldt. For å være helt konkret så har vi plass for 3 lag i tillegg til de 17 som er påmeldte nå.

Lørdag 25.05. mellom klokka 11.00 og 14.00 stiller Astri og noen av hennes venner opp for å lage «Lørdagskafé» for oss på Menighetshuset. Ta turen innom dette hyggelige treffstedet på lørdag. Her får du kjøpt utmerket hjemmebakst og klarerte smørbrød for enhver gane. Byens billigste og beste kafé?

Søndag 26.05. klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Ranheim kirke. Denne gang kommer «Tårnagentene» (8-åringer) og et prosjektkor for barn i menighetene våre. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter. Menighetspedagog Marie Hauge deltar også.

Søndag 26.05. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det Ranheim Bydels Museum som inviterer til besøk. Dette er bydelens søndagskafé og som samtidig gir et innblikk i Ranheims historie. Besøk «Elin-rommet» og alt det som er samlet i Godshuset. Vertskapet lar vaffelpressa gå, trakter kaffe og lager saft til barna. Prisen er kr. 50,- for voksne og kr. 20,- for barn. Dette inkluderer vafler og kaffe/saft.

Søndag 26.05. klokka 15.30 åpner Overvik Corner supporterpuben på Extra Arena. Her er det Austmanns øl og Dahls brus som er tilbudene. Ta turen innom før kampen. Her kommer du i god stemning.

Søndag 26.05. klokka 18.00 er det klart for Ranheim TF mot Strømsgodset. Spørsmålet er: Skal vi klare å ta 3 nye poeng? Strømsgodset kommer fra en god hjemmeseier mot Tromsø sist søndag. Ranheim TF har bak seg en uhyre sterk 1-3 seier borte mot Sarpsborg 08. Vi håper sesongens andre hjemmeseier kommer på søndag!

Søndag 26.05. klokka 20.00 står Rosenborg BK overfor en utfordring på Brann Stadion. Brann øyner nye 3 poeng, men Rosenborg har kanskje fått litt glød i rekkene etter seieren mot Mjøndalen?

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim G 16 mot Ålesund

02-06-2019 Hits:518 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim G 16 mot Ålesund

Tekst og foto: Sigbjørn Hoff Ranheim Gutter 16 år (G16) spilte lørdag 1.juni NM-kamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Ranheim G16 består av 53 blide og ivrige gutter med ankelsokker og...

Les mer...

Herlig med 3 poeng!

27-05-2019 Hits:159 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell Arntzen Det ble endelig en ny hjemmeseier til et tidvis godtspillende Ranheimslag. Det startet i kjent 2018-stil med raske kontringer og kantspill. Etter hvert ble vi litt feige og...

Les mer...

STOLT av dåkker!

19-05-2019 Hits:234 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Det å slå Sarpsborg 08 hjemme på Sarpsborg Stadion er enormt! Det klarte et heltent Ranheimslag i kveld. En overbevisende borteseier med 1-3 var så fortjent så fortjent...

Les mer...

Kan vi se opp til Roseborg BK????

19-05-2019 Hits:577 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Kan vi se opp til Roseborg BK????

tekst: Kjell Arntzen                  foto: arkiv Er det mulig å behandle Bendtner slik Rosenborg gjør? Mitt svar er: NEI! Dette har strengt tatt ikke noe i Ranheimsavisa å gjøre. Når redaktøren allikevel blir...

Les mer...