A+ A A-

av: Svein Otto Nilsen, Pensjonistpartiet

Svein Otto intro

Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen gjør en utrettelig innsats for Ranheim. Vi har behov for å ha  han med videre både i bystyret og i fylkestinget. Ranheimsavisa kommer senere tilbake til valgordningen og overføring av kandidater.

I miljøpakkens handlingsprogram for 2016-2019 ble veiforbindelsen Reppe – Vikåsen, som ble vedtatt i 1999, tatt helt ut av planen. Den har tidligere vært med som finansiert med prosjektmidler. Følgene av dette har blitt at det meste av utbygging på Reppe-platået ikke blir realisert før veien er på plass.

Tobb hadde kommet meget langt i planarbeidet med ca 240 leiligheter ved idrettsplassen på Reppe, men også dette prosjektet er blitt stoppet. I tillegg vil flere andre utbyggingsprosjekter i området bli stoppet pga. kravet om at denne veilenken mellom Reppe og Vikåsen må være klar før man kan sette i gang byggingen.

Dette er en sak som man har jobbet med i 20 år og som man nå med de planlagte byggeprosjektene hadde forventet en løsning på.

LO i Trondheim har i en tidligere uttalelse sterkt understreket viktigheten med denne veilenken. Jeg vil som bystyrerepresentant for Pensjonistpartiet oppfordre de politiske partiene både i Trondheim kommune og i Trøndelag Fylkesting til å gjennomgå de konsekvenser dette blir for den planlagte boligbyggingen på Reppe.

Det må ikke være så lett i Miljøpakken at man bare fjernet denne veilenken med et pennestrøk uten å påpeke de store konsekvenser dette fører med seg.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...

Adresseavisa helt på jordet?

05-07-2019 Hits:889 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Adresseavisa helt på jordet?

av: Kjell Arntzen Samuel Adegbenro var utvilsomt kampens beste spiller på torsdag. Adresseavisen skriver at om Samuel hadde vært Ranheimspiller ville Ranheim ha vunnet kampen! La meg innlede med å si at...

Les mer...

Vi hadde fortjent uavgjort!

04-07-2019 Hits:216 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Nesten 3.000 tilskuere hadde møtt fram til lokalderbyet på Extra Arena. Stemningen og håpet blant hjemmefansen var til å ta og føle på i timene før kampen. Da...

Les mer...

Torsdag - Ranheims "El Clasico…

03-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen Alle fotballvenner gleder seg til torsdagens kamp mellom Ranheim og Rosenborg. Dette er vår egen El Clasico og gjerne større en Barcelona mot Real Madrid. Selvfølgelig er det...

Les mer...