A+ A A-

av: Svein Otto Nilsen, Pensjonistpartiet

Svein Otto intro

Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen gjør en utrettelig innsats for Ranheim. Vi har behov for å ha  han med videre både i bystyret og i fylkestinget. Ranheimsavisa kommer senere tilbake til valgordningen og overføring av kandidater.

I miljøpakkens handlingsprogram for 2016-2019 ble veiforbindelsen Reppe – Vikåsen, som ble vedtatt i 1999, tatt helt ut av planen. Den har tidligere vært med som finansiert med prosjektmidler. Følgene av dette har blitt at det meste av utbygging på Reppe-platået ikke blir realisert før veien er på plass.

Tobb hadde kommet meget langt i planarbeidet med ca 240 leiligheter ved idrettsplassen på Reppe, men også dette prosjektet er blitt stoppet. I tillegg vil flere andre utbyggingsprosjekter i området bli stoppet pga. kravet om at denne veilenken mellom Reppe og Vikåsen må være klar før man kan sette i gang byggingen.

Dette er en sak som man har jobbet med i 20 år og som man nå med de planlagte byggeprosjektene hadde forventet en løsning på.

LO i Trondheim har i en tidligere uttalelse sterkt understreket viktigheten med denne veilenken. Jeg vil som bystyrerepresentant for Pensjonistpartiet oppfordre de politiske partiene både i Trondheim kommune og i Trøndelag Fylkesting til å gjennomgå de konsekvenser dette blir for den planlagte boligbyggingen på Reppe.

Det må ikke være så lett i Miljøpakken at man bare fjernet denne veilenken med et pennestrøk uten å påpeke de store konsekvenser dette fører med seg.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:667 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2079 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:937 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1505 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...