A+ A A-

av: Svein Otto Nilsen, Pensjonistpartiet

Svein Otto intro

Pensjonistpartiets Svein Otto Nilsen gjør en utrettelig innsats for Ranheim. Vi har behov for å ha  han med videre både i bystyret og i fylkestinget. Ranheimsavisa kommer senere tilbake til valgordningen og overføring av kandidater.

I miljøpakkens handlingsprogram for 2016-2019 ble veiforbindelsen Reppe – Vikåsen, som ble vedtatt i 1999, tatt helt ut av planen. Den har tidligere vært med som finansiert med prosjektmidler. Følgene av dette har blitt at det meste av utbygging på Reppe-platået ikke blir realisert før veien er på plass.

Tobb hadde kommet meget langt i planarbeidet med ca 240 leiligheter ved idrettsplassen på Reppe, men også dette prosjektet er blitt stoppet. I tillegg vil flere andre utbyggingsprosjekter i området bli stoppet pga. kravet om at denne veilenken mellom Reppe og Vikåsen må være klar før man kan sette i gang byggingen.

Dette er en sak som man har jobbet med i 20 år og som man nå med de planlagte byggeprosjektene hadde forventet en løsning på.

LO i Trondheim har i en tidligere uttalelse sterkt understreket viktigheten med denne veilenken. Jeg vil som bystyrerepresentant for Pensjonistpartiet oppfordre de politiske partiene både i Trondheim kommune og i Trøndelag Fylkesting til å gjennomgå de konsekvenser dette blir for den planlagte boligbyggingen på Reppe.

Det må ikke være så lett i Miljøpakken at man bare fjernet denne veilenken med et pennestrøk uten å påpeke de store konsekvenser dette fører med seg.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:62 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:104 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...