A+ A A-

Ei ny helg står for døren, men sommeren lar vente på seg. Vi har vel hatt noen fine dager i uka vi er inne i, men temperaturen har ikke vært mye å skryte av om ikke sola hadde varmet så godt? Ranheimsavisa går nå i sin tradisjonelle sommerdvale, uten at det skal bety at det blir helt stoffløst. Noe blir det å lese i alle fall tre dager i uka fra mandag. Skal vi si at mandag, onsdag og fredag blir de dagene dere skal finne noe å lese? Om noe spesielt oppstår får vi til å smette dette inn på en annen av ukens dager.

Fredag 12. juli har vi ikke noe å melde om. Benytt denne sommerkvelden til en tur innom Chopsticks Horizont eller/og Romantica. Her får du alltid noe godt å spise fra rikholdige menyer.

Lørdag 13. juli klokka 15.30 kommer Viking til Lerkendal for å møte Rosenborg. Som dere ser er dette en ettermiddagskamp, Skal vi håper på 3 poeng til hjemmelaget? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Lørdag 13. juli er det Ranheim som tar turen nordover for å spille en viktig kamp mot Bodø/Glimt. Bodølaget gikk seg på en kraftig smell mot Vålerenga i forrige serierunde og kjenner vel på følelsen av å få reise seg? Kampen starter klokka 21.00 og blir en skikkelig flott kamp i midnattssol på Aspmyra. Ranheim har spilt så godt i det siste at nå må det resultere i en viktig borteseier? Selvfølgelig har jeg Ranheim som vinner på min Oddskupong. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 14. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her møter dere Wiebke Hummelgård som forrettende prest.

Søndag 14. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 får dere anledning til å ta turen innom bydelsmuseet. Dagens vertskap står klare med nytrukket kaffe, nystekte vafler og saft til de som ønsker det. Be vertskapet gjerne om en tur rundt for å se den store samlingen av historie som befinner seg i de to bygningene.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

BEST, men 0 poeng

18-08-2019 Hits:106 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Et rekordstort publikum hadde møtt fram til kampen mot Molde. Mange hadde forventning om at her skulle Ranheim klare å sikre seg poeng. Bortelaget viste klare svakheter...

Les mer...

En viktig borteseier!

11-08-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det ble ulidelig spennende å følge Haugesund mot Ranheim TF her fra Stugudal. Når dommeren i tillegg la til hele 5 minutter som forlenget spilletid ble det tidvis...

Les mer...

Vi gir oss ikke, - nye gratisbilletter

07-08-2019 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er...

Les mer...

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...