A+ A A-

Ei ny helg står for døren, men sommeren lar vente på seg. Vi har vel hatt noen fine dager i uka vi er inne i, men temperaturen har ikke vært mye å skryte av om ikke sola hadde varmet så godt? Ranheimsavisa går nå i sin tradisjonelle sommerdvale, uten at det skal bety at det blir helt stoffløst. Noe blir det å lese i alle fall tre dager i uka fra mandag. Skal vi si at mandag, onsdag og fredag blir de dagene dere skal finne noe å lese? Om noe spesielt oppstår får vi til å smette dette inn på en annen av ukens dager.

Fredag 12. juli har vi ikke noe å melde om. Benytt denne sommerkvelden til en tur innom Chopsticks Horizont eller/og Romantica. Her får du alltid noe godt å spise fra rikholdige menyer.

Lørdag 13. juli klokka 15.30 kommer Viking til Lerkendal for å møte Rosenborg. Som dere ser er dette en ettermiddagskamp, Skal vi håper på 3 poeng til hjemmelaget? Kampen overføres på Eurosport Norge.

Lørdag 13. juli er det Ranheim som tar turen nordover for å spille en viktig kamp mot Bodø/Glimt. Bodølaget gikk seg på en kraftig smell mot Vålerenga i forrige serierunde og kjenner vel på følelsen av å få reise seg? Kampen starter klokka 21.00 og blir en skikkelig flott kamp i midnattssol på Aspmyra. Ranheim har spilt så godt i det siste at nå må det resultere i en viktig borteseier? Selvfølgelig har jeg Ranheim som vinner på min Oddskupong. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 14. juli klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her møter dere Wiebke Hummelgård som forrettende prest.

Søndag 14. juli mellom klokka 12.00 og 15.00 får dere anledning til å ta turen innom bydelsmuseet. Dagens vertskap står klare med nytrukket kaffe, nystekte vafler og saft til de som ønsker det. Be vertskapet gjerne om en tur rundt for å se den store samlingen av historie som befinner seg i de to bygningene.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:317 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:805 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:320 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:365 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...