A+ A A-

Det er varmt om dagen! Jeg våger ikke si at det er for varmt for da er vi plutselig tilbake til vinterlige temperaturer. I dag skal det vel bli over 30 grader om vi skal tro værdamene i NRK. Det er for øvrig morsomt å se at badestrendene og solplasser er fulle hele turen fra Ranheim til Storsand. Mange er blitt fristet til å ta seg en dukkert i varmen. Det meldes om vanntemperaturer rundt 18 grader! Her på Ranheim er det lite å gjøre uten å nyte godværet. Det har imidlertid skjedd andre ting av interesse for oss på Ranheim.

Ranheim G 15 vant i Danmark

Cup Ranheim 2

Ranheims G15- lag som vant Skaw-Cup 2019

Ranheim G 15 og G 16 deltok nylig i Skaw-Cup i Skagen. Skaw-Cup er en fotballturnering som har deltakelse fra hele Skandinavia. Det er ca. 60 gutte- og jentelag som er med i denne turneringen som foregår i Danmarks nordligste og kanskje koseligste by, Skagen.

I turneringen gjorde Ranheimslagene seg ikke bort. Ranheims G15-lag gikk like godt bort og vant finalen med 4-0 over Bryne. Gratulerer til guttene for den innsatsen.

Ranheims G16-lag gikk også til finalen. Denne finalen ble spil mot danske AC Horsens. Kampen endte uavgjort og måtte avgjøres med straffesparkkonkurranse. Straffekonkurransen vant danskene. Det hører med til historien av vårt lag måtte spill en omgang med 10 mann. God innsats av Ranheims lag i Skaw-Cup!

Ranheimsavisas gratisbilletter til kampen mot Brann

Fortsatt har vi en god del ledige billetter til Eliteseriekampen mot Brann søndag 4. august klokka 18.00. Nå gjelder det å melde sin interesse for gratisbilletter så snart som mulig. Send ditt ønske på SMS til 970 41 213 eller på e-mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

De som allerede har meldt sin interesse blir tildelt sine billetter etter ønske. Vi vil ta kontakt med disse over helga.

Gudstjeneste søndag 28.07.

Det er gudstjeneste i Ranheim kirke søndag 28. juli. Denne gang er det prost Nils Åge Aune som forretter under seremonien.

Bydelsmuseet holder åpent på søndag

Søndag er det «plattvær» ved bydelsmuseet. Her blir det sol fra museets åpning klokka 12.00 og fram til det stenger klokka 15.00. Om varmen blir for voldsom kan de besøkende gjerne tekke inn i bygningen for avkjøling. Vertskapet står klare med nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft for de som ønsker det. Om noen ønsker omvisning så er det bare å kontakte en av vertene.

Under søndagens samling på museet vil det også være anledning til å tinge gratisbilletter til kampen mot Brann den 4. august. Ta kontakt med Kjell Arntzen eller en fra vertskapet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

BEST, men 0 poeng

18-08-2019 Hits:106 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Et rekordstort publikum hadde møtt fram til kampen mot Molde. Mange hadde forventning om at her skulle Ranheim klare å sikre seg poeng. Bortelaget viste klare svakheter...

Les mer...

En viktig borteseier!

11-08-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det ble ulidelig spennende å følge Haugesund mot Ranheim TF her fra Stugudal. Når dommeren i tillegg la til hele 5 minutter som forlenget spilletid ble det tidvis...

Les mer...

Vi gir oss ikke, - nye gratisbilletter

07-08-2019 Hits:254 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er...

Les mer...

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...