A+ A A-

Det er varmt om dagen! Jeg våger ikke si at det er for varmt for da er vi plutselig tilbake til vinterlige temperaturer. I dag skal det vel bli over 30 grader om vi skal tro værdamene i NRK. Det er for øvrig morsomt å se at badestrendene og solplasser er fulle hele turen fra Ranheim til Storsand. Mange er blitt fristet til å ta seg en dukkert i varmen. Det meldes om vanntemperaturer rundt 18 grader! Her på Ranheim er det lite å gjøre uten å nyte godværet. Det har imidlertid skjedd andre ting av interesse for oss på Ranheim.

Ranheim G 15 vant i Danmark

Cup Ranheim 2

Ranheims G15- lag som vant Skaw-Cup 2019

Ranheim G 15 og G 16 deltok nylig i Skaw-Cup i Skagen. Skaw-Cup er en fotballturnering som har deltakelse fra hele Skandinavia. Det er ca. 60 gutte- og jentelag som er med i denne turneringen som foregår i Danmarks nordligste og kanskje koseligste by, Skagen.

I turneringen gjorde Ranheimslagene seg ikke bort. Ranheims G15-lag gikk like godt bort og vant finalen med 4-0 over Bryne. Gratulerer til guttene for den innsatsen.

Ranheims G16-lag gikk også til finalen. Denne finalen ble spil mot danske AC Horsens. Kampen endte uavgjort og måtte avgjøres med straffesparkkonkurranse. Straffekonkurransen vant danskene. Det hører med til historien av vårt lag måtte spill en omgang med 10 mann. God innsats av Ranheims lag i Skaw-Cup!

Ranheimsavisas gratisbilletter til kampen mot Brann

Fortsatt har vi en god del ledige billetter til Eliteseriekampen mot Brann søndag 4. august klokka 18.00. Nå gjelder det å melde sin interesse for gratisbilletter så snart som mulig. Send ditt ønske på SMS til 970 41 213 eller på e-mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

De som allerede har meldt sin interesse blir tildelt sine billetter etter ønske. Vi vil ta kontakt med disse over helga.

Gudstjeneste søndag 28.07.

Det er gudstjeneste i Ranheim kirke søndag 28. juli. Denne gang er det prost Nils Åge Aune som forretter under seremonien.

Bydelsmuseet holder åpent på søndag

Søndag er det «plattvær» ved bydelsmuseet. Her blir det sol fra museets åpning klokka 12.00 og fram til det stenger klokka 15.00. Om varmen blir for voldsom kan de besøkende gjerne tekke inn i bygningen for avkjøling. Vertskapet står klare med nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft for de som ønsker det. Om noen ønsker omvisning så er det bare å kontakte en av vertene.

Under søndagens samling på museet vil det også være anledning til å tinge gratisbilletter til kampen mot Brann den 4. august. Ta kontakt med Kjell Arntzen eller en fra vertskapet.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:769 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:287 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:336 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...