A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

 Metro 1

Det kan se ut som om linje 44 vil stoppe i Peder Myhres vei, men ikke på hver tur! Skal du resie med buss etter den 3. august må du studere AtBs reiseplanlegger rundt de tidspunktet du tenker å reise.

Jeg har på langt nær endret syn på metrobuss i Trondheim og det ruteopplegg AtB presenterer i sin reiseplanlegger. Til alt hell ser jeg at det er flere som er noe skeptiske til det som skal skje fra 3. august. En ting skal AtB allikevel ha, de har tatt noen av de innvendinger som er kommet fra til etterretning. For de av oss som bor i den østre delen av Ranheim har de nå tatt inn et etterlengtet alternativ for en reise til byen, Coop Extra eller apoteket i Grilstadporten, men dette alternativet går ikke ofte!

Ruteopplegget og AtBs reiseplanlegger er så forvirrende og så usystematisk at det synes nødvendig å ta en titt på denne før man bestemmer seg om reisetid. Noen ganger kan vi velge rute 44 til metroholdeplassen i Peder Myhres vei (kalles nå Ranheim) og gå over på metrobuss linje 1. Andre ganger kan du ta internbuss nummer 201 som går fra Markaplassen skole, om Vikåsen, Dolpa, Reppeveien, Være, og gamle riksvei 50 fram til metroholdeplassen på Ranheim. Her tar man linje 1 helt fram til Grilstad og til byen om man vil.

Kanskje en tenkt og mulig løsning?

Kanskje en mulig løsning var at bussen som er merket 44 alltid går til Peder Myhres vei (Ranheim)? Her kan den snu og gå tilbake til sitt utgangspunkt. Løsningen vil innebære at alle de som har behov for sitteplass får sitteplass i metrobussen.

Forslaget gjør det også lettere på hjemturen. Vi tar metrobussen fra sentrum, Taverbanen, Coop Extra og til Peder Myhres vei (Ranheim). Der går vi over på nummer 44. Kanskje sparer vi også noen kjørte mil ekstra per år?

Nå venter jeg til det hele er i gang. Jeg har for lengst gitt opp å få svar på Ranheimsavisas mange spørsmål på saksnummer 98667 og AtBs lovnad fra 1. juni 2019:

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, og senest innen tre dager. Vi gjør oppmerksom på at responstiden kan bli noe lengre ved stor pågang.

Din saksid er: 98667

Med vennlig hilsen

AtB AS

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

BEST, men 0 poeng

18-08-2019 Hits:106 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Et rekordstort publikum hadde møtt fram til kampen mot Molde. Mange hadde forventning om at her skulle Ranheim klare å sikre seg poeng. Bortelaget viste klare svakheter...

Les mer...

En viktig borteseier!

11-08-2019 Hits:158 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Det ble ulidelig spennende å følge Haugesund mot Ranheim TF her fra Stugudal. Når dommeren i tillegg la til hele 5 minutter som forlenget spilletid ble det tidvis...

Les mer...

Vi gir oss ikke, - nye gratisbilletter

07-08-2019 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell Arntzen At Adresseavisa bruker to sider på å «nedsnakke» Ranheim TF ved god hjelp av en innhyret ekspert, skal det en god rygg til for å stå imot. Er...

Les mer...

Det ble vanskelig og 5-1

13-07-2019 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell Arntzen Vi kunne ha fått en drømmestart på Aspmyra i denne «midnattsolkampen», men Mads Reginiussen var langt fra heldig med sin avslutning på kampens første sjanse. Flott forarbeid førte...

Les mer...