A+ A A-

tekst og foto: Kjell Arntzen

 Metro 1

Det kan se ut som om linje 44 vil stoppe i Peder Myhres vei, men ikke på hver tur! Skal du resie med buss etter den 3. august må du studere AtBs reiseplanlegger rundt de tidspunktet du tenker å reise.

Jeg har på langt nær endret syn på metrobuss i Trondheim og det ruteopplegg AtB presenterer i sin reiseplanlegger. Til alt hell ser jeg at det er flere som er noe skeptiske til det som skal skje fra 3. august. En ting skal AtB allikevel ha, de har tatt noen av de innvendinger som er kommet fra til etterretning. For de av oss som bor i den østre delen av Ranheim har de nå tatt inn et etterlengtet alternativ for en reise til byen, Coop Extra eller apoteket i Grilstadporten, men dette alternativet går ikke ofte!

Ruteopplegget og AtBs reiseplanlegger er så forvirrende og så usystematisk at det synes nødvendig å ta en titt på denne før man bestemmer seg om reisetid. Noen ganger kan vi velge rute 44 til metroholdeplassen i Peder Myhres vei (kalles nå Ranheim) og gå over på metrobuss linje 1. Andre ganger kan du ta internbuss nummer 201 som går fra Markaplassen skole, om Vikåsen, Dolpa, Reppeveien, Være, og gamle riksvei 50 fram til metroholdeplassen på Ranheim. Her tar man linje 1 helt fram til Grilstad og til byen om man vil.

Kanskje en tenkt og mulig løsning?

Kanskje en mulig løsning var at bussen som er merket 44 alltid går til Peder Myhres vei (Ranheim)? Her kan den snu og gå tilbake til sitt utgangspunkt. Løsningen vil innebære at alle de som har behov for sitteplass får sitteplass i metrobussen.

Forslaget gjør det også lettere på hjemturen. Vi tar metrobussen fra sentrum, Taverbanen, Coop Extra og til Peder Myhres vei (Ranheim). Der går vi over på nummer 44. Kanskje sparer vi også noen kjørte mil ekstra per år?

Nå venter jeg til det hele er i gang. Jeg har for lengst gitt opp å få svar på Ranheimsavisas mange spørsmål på saksnummer 98667 og AtBs lovnad fra 1. juni 2019:

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, og senest innen tre dager. Vi gjør oppmerksom på at responstiden kan bli noe lengre ved stor pågang.

Din saksid er: 98667

Med vennlig hilsen

AtB AS

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:278 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:769 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:287 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:336 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...