A+ A A-

tekst: Kjell Arntzen                foto: fra Adresseavisa

Aune IngridVår nabokommune, Malvik, har mistet sin dyktige ordfører Ingrid Aune i en  båtulykke 

Ei ny uke har gått, og vi har fått litt av hvert. For egen del har jeg opplevd å bli invitert til grilling av kylling nede på Tangen, delt ut gratisbilletter til søndagens viktige seriekamp mot Brann, vært i begravelse til en nær og kjær venninne og mottatt det triste budskapet om at Malviks dyktige ordfører, Ingrid Aune, hadde omkommet i en båtulykke i Namsos.

Litt glede, men dessverre mange triste saker som setter en som meg «sjakk matt». Livet må imidlertid gå videre, så kanskje en dag på madrass i fjæra kan hjelpe oss videre?

Nytt kollektivsystem fra lørdag 3. august

Fredag 2. august har jeg time hos behandler klokka 09.00. Som vanlig går jeg til holdeplassen Nedre Humlehaugen Øst og tar linje nummer 6. Den kommer på rute klokka 08.26. Den tar jeg til Olav Tryggvasons gate og er framme klokka 08.49 i god tid før avtalt time. Det hele tar 23 minutter.

Neste fredag, 9. august, har jeg time til samme tid og på samme sted. Reiseplanleggeren i det nye systemet gir meg dette alternativet: Klokka 08.16 kommer linje nummer 44. 10 minutter tidligere enn sist fredag. Den tar meg til Gildheim og er der klokka 08.25. Jeg elsker å vente. Det får jeg her. I 4 minutter må jeg vente på linje 1 (metrobussen) som tar meg med til Olav Tryggvasons gate. Her stiger jeg av klokka 08.39 og har god tid til å vente. Med ventetiden på Gildheim tar også dette 23 minutter.

Det er sikkert mye positivt å si om metrobussen og de nye rutene, men for oss øst for Nedre Humlehaugen Vest er det ikke mye å glede seg over.

Kampen mot Brann

Helgas store begivenhet her på Ranheim er utvilsomt Eliteseriekampen mot Brann. Vi har slått dem to ganger denne sesongen. Første gang i seriekampen på stadion i Bergen der vi kanskje var noe heldige? Målene er det som teller og vi klarte å score en gang, Brann klarte det ikke. Så fikk vi festforestillingen i juni. Cupkampen mellom Brann og Ranheim her på Extra Arene ble en formidabel opplevelse. Jeg tror det ble hele 4-0 til hjemmelaget?

Skal vi si at «alle gode ting er tre»? Det betyr at Brann reiser herfra på søndag kveld uten poeng. Det er noe vi både liker og trenger.

Ranheimsavisa deler ut 100 billetter

Til denne kampen, og til en senere kamp mot Molde, har Ranheimsavisa kjøpt 100 billetter som de gir ut til dere som ønsker å se god fotball og samtidig støtte laget med deres blotte tilstedeværelse på tribunen. Det er mye snakk om lagets «12`te spiller». På søndag har du anledning til å være nettopp det.

Det er noen billetter som ennå ikke er delt ut. Har du lyst på en gratis billett, ta kontakt med Asbjørn Olsson som står vakt innenfor hoveddøra til biblioteket på tribunes kortende.

Gudstjeneste i Charlottenlund kirke

Søndag den 4. august klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som leder seremonien.

Bydelsmuseet har åpent

Som vanlig ønsker vertskapet dere velkommen til Ranheim Bydels Museum klokka 12.00. Her serveres nystekte vafler, nytraktet kaffe og saft til de som ønsker det. Besøkende får også anledning til å få se den omfattende samlingen museet har av eldre gjenstander.

Sola titter fram på søndag også, så her blir det godt å sitte ute på platten, gjerne under en parasoll om sola blir for varm. Klokka 15.00 lukker vertskapet dørene for dagen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:769 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:287 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:336 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...