A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

IMG 2405

Lederen i NAF avd. Sør-Trøndelag, Jan Olav Haarsaker, håper du har anledning til å komme på Lånkebanen neste lørdag.

Neste lørdag, lørdag den 7. september, inviterer NAF avdeling Sør-Trøndelag dere med på en «åpen dag» på NAFs øvingsbane på Lånke. Avdelingens leder, Jon Olav Haarsaker, forteller til Ranheimsavisa at dette tilbudet går ut til alle enten de er medlemmer av NAF eller ikke. – Det er viktig at flest mulig får en føling med glatt føre før vinteren kommer. Vi er opptatt av at alle trafikanter kan føle seg tryggest mulig i enhver situasjon så derfor åpner vi slike tiltak gratis for alle.

Test deg selv og bilen

annonse NAF 2-        Nå får alle et tilbud fra oss om å teste seg selv og bilen på vårt anlegg på Lånke. Det foregår på den nå så kjente Lånkebanen der store mesterskapsrunder i rallycross foregår. En del av anlegget er ordnet som glattkjøringsanlegg. Vi holder det gående fra klokka 11.00 til 15.00 lørdag den 7. september og håper at flest mulig vil benytte seg av tilbudet, sier Haarsaker.

-        Tilbudet er slik at det skal romme alle. Her er ungdom spesielt velkomne. Eldre som føler seg usikker på vinterføre bør også ta turen opp til Lånkebanen denne lørdagen. Her vil du under trygge forhold bli kjent med egen bil og hvordan den oppfører seg på glatt føre. Du vil også få tips om hvordan du skal reagere i farlige situasjoner.

Flere aktiviteter og stands

-        Vi i avdeling Sør-Trøndelag arrangerer dette sammen med NAFs avdelinger i Stjørdal, Levanger og Verdal og Steinkjer. Det betyr at vi kan samle mange til en slik dag og klarer å skaffe et stort korps av instruktører, fortsetter Haarsaker. – Det er ikke bare bilkjøring som vil foregå. Vi har også tilgodesett de minste med kjøring av våre små el-biler, vi har sikkerhetshallen åpen og vi har demonstrasjon av blindsoner for buss og vogntog.

Det nevnes også at det blir stands med Dekkmann, Gjensidige, Riis Bilglass, Brilleland, Tesla og NAF MC. En bilteknisk konsulent fra NAF Senter Stjørdal vil være tilstede, NAF Veihjelp blir å treffe der, og Stjørdal Røde kors. Noen av disse vil trolig gi gunstige tilbud og veiledninger i det du måtte lure på.

Jan Olav Haarsaker og resten av NAFs tillitsvalgtkorps ønsker dere velkommen!

Veien til Lånkebanen?

Om du kjører fra Trondheim kjører du E6 nordover til Hell. Her tar du til høyre og kjører fylkesvei 705 opp bakken mot Selbu. På toppen av den første bakken er det merket med pil til NAF motorsportsenter evt. Lånkebanen (ta inn til høyre).

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:59 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:102 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...