A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

IMG 2405

Lederen i NAF avd. Sør-Trøndelag, Jan Olav Haarsaker, håper du har anledning til å komme på Lånkebanen neste lørdag.

Neste lørdag, lørdag den 7. september, inviterer NAF avdeling Sør-Trøndelag dere med på en «åpen dag» på NAFs øvingsbane på Lånke. Avdelingens leder, Jon Olav Haarsaker, forteller til Ranheimsavisa at dette tilbudet går ut til alle enten de er medlemmer av NAF eller ikke. – Det er viktig at flest mulig får en føling med glatt føre før vinteren kommer. Vi er opptatt av at alle trafikanter kan føle seg tryggest mulig i enhver situasjon så derfor åpner vi slike tiltak gratis for alle.

Test deg selv og bilen

annonse NAF 2-        Nå får alle et tilbud fra oss om å teste seg selv og bilen på vårt anlegg på Lånke. Det foregår på den nå så kjente Lånkebanen der store mesterskapsrunder i rallycross foregår. En del av anlegget er ordnet som glattkjøringsanlegg. Vi holder det gående fra klokka 11.00 til 15.00 lørdag den 7. september og håper at flest mulig vil benytte seg av tilbudet, sier Haarsaker.

-        Tilbudet er slik at det skal romme alle. Her er ungdom spesielt velkomne. Eldre som føler seg usikker på vinterføre bør også ta turen opp til Lånkebanen denne lørdagen. Her vil du under trygge forhold bli kjent med egen bil og hvordan den oppfører seg på glatt føre. Du vil også få tips om hvordan du skal reagere i farlige situasjoner.

Flere aktiviteter og stands

-        Vi i avdeling Sør-Trøndelag arrangerer dette sammen med NAFs avdelinger i Stjørdal, Levanger og Verdal og Steinkjer. Det betyr at vi kan samle mange til en slik dag og klarer å skaffe et stort korps av instruktører, fortsetter Haarsaker. – Det er ikke bare bilkjøring som vil foregå. Vi har også tilgodesett de minste med kjøring av våre små el-biler, vi har sikkerhetshallen åpen og vi har demonstrasjon av blindsoner for buss og vogntog.

Det nevnes også at det blir stands med Dekkmann, Gjensidige, Riis Bilglass, Brilleland, Tesla og NAF MC. En bilteknisk konsulent fra NAF Senter Stjørdal vil være tilstede, NAF Veihjelp blir å treffe der, og Stjørdal Røde kors. Noen av disse vil trolig gi gunstige tilbud og veiledninger i det du måtte lure på.

Jan Olav Haarsaker og resten av NAFs tillitsvalgtkorps ønsker dere velkommen!

Veien til Lånkebanen?

Om du kjører fra Trondheim kjører du E6 nordover til Hell. Her tar du til høyre og kjører fylkesvei 705 opp bakken mot Selbu. På toppen av den første bakken er det merket med pil til NAF motorsportsenter evt. Lånkebanen (ta inn til høyre).

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1538 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:662 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1183 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:601 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...