A+ A A-

Ny helg! Ei helg som har et visst innhold for oss på Ranheim også. Det er ikke noen topphelg hva programmert aktivitet angår, men det er så absolutt ting du kan være med på. Romantica og Chopstick Horizont ser fram til å se deg, Dromedar på Overvik ser gjerne at du kommer og tar en kopp kaffe i løpet av helga og Hansbakken Vel arrangerer «kurvfest» i Pettersenfjæra. Museet har sitt tilbud og det er gudstjeneste i kirka og i Chamonix.

Fredag 6. september klokka 18.00 inviterer Hansbakken Velforening dere til kurvfest i Pettersenfjæra. Det betyr at dere tar med mat og drikke selv. Folk fra velforeningen sørger for at det blir varme på grillen og i bålpannene. La oss innvie de nye bord og benker med en samling i fjæra. Kanskje blir det noe «boksmusikk» også?

Lørdag 7. september mellom klokka 11.00 og 15.00 inviterer vår samarbeidspartner, NAF, alle til gratis kjøring på Lånkebanen. Under arrangementet kan du teste deg selv og bilen på glattføre. Se for øvrig egen artikkel om arrangementet.

Lørdag 7. september mellom klokka 12.00 og 14.00 er det som regel flere som møte på Dromedar på Overvik. Det diskuteres og prates om likt og ulikt over en god kopp kaffe samtidig som man nyter utsikten over Ranheim og fjorden.

Søndag 8. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charmonix. Her er det diakonene Hanne Moxness og Marit Steien Aalstad som leder an. Skal vi tro på de som melder været blir det sol og bra!

Søndag 8. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det blir presentasjon av vårens konfirmanter. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 8. september mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for å avlegge Ranheim Bydels Museum et besøk. På forespørsel står vertskapet klare for å vise dere rundt i samlingene. Det serveres kaffe, saft og nystekte vafler både ute og inne om temperaturen er der og sola titter fram.

Søndag 8. september klokka 20.45 er det EM-kvalifiseringskamp i fotball mellom Sverige og Norge. Kampen overføres på TV2.

Søndag 8. september klokka 13.00 er det gudstjeneste med presentasjon av konfirmantene i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:60 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:103 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...