A+ A A-

Ny helg! Ei helg som har et visst innhold for oss på Ranheim også. Det er ikke noen topphelg hva programmert aktivitet angår, men det er så absolutt ting du kan være med på. Romantica og Chopstick Horizont ser fram til å se deg, Dromedar på Overvik ser gjerne at du kommer og tar en kopp kaffe i løpet av helga og Hansbakken Vel arrangerer «kurvfest» i Pettersenfjæra. Museet har sitt tilbud og det er gudstjeneste i kirka og i Chamonix.

Fredag 6. september klokka 18.00 inviterer Hansbakken Velforening dere til kurvfest i Pettersenfjæra. Det betyr at dere tar med mat og drikke selv. Folk fra velforeningen sørger for at det blir varme på grillen og i bålpannene. La oss innvie de nye bord og benker med en samling i fjæra. Kanskje blir det noe «boksmusikk» også?

Lørdag 7. september mellom klokka 11.00 og 15.00 inviterer vår samarbeidspartner, NAF, alle til gratis kjøring på Lånkebanen. Under arrangementet kan du teste deg selv og bilen på glattføre. Se for øvrig egen artikkel om arrangementet.

Lørdag 7. september mellom klokka 12.00 og 14.00 er det som regel flere som møte på Dromedar på Overvik. Det diskuteres og prates om likt og ulikt over en god kopp kaffe samtidig som man nyter utsikten over Ranheim og fjorden.

Søndag 8. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charmonix. Her er det diakonene Hanne Moxness og Marit Steien Aalstad som leder an. Skal vi tro på de som melder været blir det sol og bra!

Søndag 8. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det blir presentasjon av vårens konfirmanter. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 8. september mellom klokka 12.00 og 15.00 er det tid for å avlegge Ranheim Bydels Museum et besøk. På forespørsel står vertskapet klare for å vise dere rundt i samlingene. Det serveres kaffe, saft og nystekte vafler både ute og inne om temperaturen er der og sola titter fram.

Søndag 8. september klokka 20.45 er det EM-kvalifiseringskamp i fotball mellom Sverige og Norge. Kampen overføres på TV2.

Søndag 8. september klokka 13.00 er det gudstjeneste med presentasjon av konfirmantene i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som leder seremonien.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:5 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1539 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:662 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1184 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...