A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Jeg ser ikke bort fra at noen av dere er lei mitt og Ranheimsavisas mas om det nye kollektivtilbudet vi har fått. Det tar jeg ganske så lett all den stund vi som bor på strekningen Nedre Humlehaugen til Væretrøa har et uholdbart tilbud. Det er flere enn undertegnede, Ranheimsavisa og folk på Væretrøa som ikke kommer til å gi seg. Så får vi se om Storrønning, Sollie og de andre i AtB gjør endinger. Kanskje vil det være noen politikere etter hvert som griper inn? Vi har levert et nytt forslag til trasse og intervaller til ArBs planavdeling. Brevet som er sendt kommer her:

«til AtBs planavdeling

Ranheimsavisa ved undertegnede har tidligere sendt inn forslag til AtB om at 44 bør snu på Ranheim og returnere til Væretrøa for å få reduserte intervallene ned til akseptabel tid. Forslaget var bra, vesentlig bedre enn det nåværende som går til Strindheim.

Når jeg får sett nærmere på dette - og hørt med beboere i Væretrøa - ser jeg jo at Væretrøa har liten eller ingen kontakt med det vi omtaler som «Ner-Ranheim». På «Ner-Ranheim» ligger idrettsanleggene, skolen, samfunnshuset, posten, biblioteket, apoteket, treningsstudio, blomsterforretning, fotograf og Coop Extra.

Jeg tør bemerke at linje 41 har 10 minutters intervaller fra Reppe til Ranheim på hverdager fra 07.30 – 09.00 fra 09.20 til 14.40 er det 20 minutter, fra 14.50 -17.20 er det 10 minutter og fra 17.40 til slutt er det 20 minutter.

På lørdag og søndag trafikkeres strekningen hele dagen med 20 minutters intervaller.

Fra Væretrøa og strekningen Være – Nedre Humlehaugen vest har vis stor sett 1 times intervaller. Det bor flere mennesker på denne strekningen enn på Strekningen Reppe – Ranheim!"

Nytt forslag:

Linje 44 går fra Væretrøa til Grilstadkleiva og returnerer fra Grilstadkleiva til Væretrøa. Intervallene senkes til 20 – 30 minutter.

Jeg håper forslaget blir seriøst behandlet av dere.

Med hilsen

Ranheimsavisa på vegne av mange beboere

Svar fra AtB

Hei Kjell Arve!

Viser til din henvendelse vedrørende linje 44.

Vi har nå oversendt deres forslag til vår seksjon for rutetilbud by, slik at de kan se nærmere på saken.

Eventuelle endringer vil bli publisert på www.atb.no fortløpende.

Takker for innspillet og ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Jonas
Kundebehandler
AtB AS

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:667 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2079 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:937 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1505 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...