A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

Jeg ser ikke bort fra at noen av dere er lei mitt og Ranheimsavisas mas om det nye kollektivtilbudet vi har fått. Det tar jeg ganske så lett all den stund vi som bor på strekningen Nedre Humlehaugen til Væretrøa har et uholdbart tilbud. Det er flere enn undertegnede, Ranheimsavisa og folk på Væretrøa som ikke kommer til å gi seg. Så får vi se om Storrønning, Sollie og de andre i AtB gjør endinger. Kanskje vil det være noen politikere etter hvert som griper inn? Vi har levert et nytt forslag til trasse og intervaller til ArBs planavdeling. Brevet som er sendt kommer her:

«til AtBs planavdeling

Ranheimsavisa ved undertegnede har tidligere sendt inn forslag til AtB om at 44 bør snu på Ranheim og returnere til Væretrøa for å få reduserte intervallene ned til akseptabel tid. Forslaget var bra, vesentlig bedre enn det nåværende som går til Strindheim.

Når jeg får sett nærmere på dette - og hørt med beboere i Væretrøa - ser jeg jo at Væretrøa har liten eller ingen kontakt med det vi omtaler som «Ner-Ranheim». På «Ner-Ranheim» ligger idrettsanleggene, skolen, samfunnshuset, posten, biblioteket, apoteket, treningsstudio, blomsterforretning, fotograf og Coop Extra.

Jeg tør bemerke at linje 41 har 10 minutters intervaller fra Reppe til Ranheim på hverdager fra 07.30 – 09.00 fra 09.20 til 14.40 er det 20 minutter, fra 14.50 -17.20 er det 10 minutter og fra 17.40 til slutt er det 20 minutter.

På lørdag og søndag trafikkeres strekningen hele dagen med 20 minutters intervaller.

Fra Væretrøa og strekningen Være – Nedre Humlehaugen vest har vis stor sett 1 times intervaller. Det bor flere mennesker på denne strekningen enn på Strekningen Reppe – Ranheim!"

Nytt forslag:

Linje 44 går fra Væretrøa til Grilstadkleiva og returnerer fra Grilstadkleiva til Væretrøa. Intervallene senkes til 20 – 30 minutter.

Jeg håper forslaget blir seriøst behandlet av dere.

Med hilsen

Ranheimsavisa på vegne av mange beboere

Svar fra AtB

Hei Kjell Arve!

Viser til din henvendelse vedrørende linje 44.

Vi har nå oversendt deres forslag til vår seksjon for rutetilbud by, slik at de kan se nærmere på saken.

Eventuelle endringer vil bli publisert på www.atb.no fortløpende.

Takker for innspillet og ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Jonas
Kundebehandler
AtB AS

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

23-09-2019 Hits:60 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Ranheim - Fram Larvik i kvarten

av: Kjell Arntzen                  foto: fra Fram Larvik Det er ikke noe «hvemsomhelst»-lag som kommer til Ranheim på onsdag. Det er faktisk en av landets eldste klubber som møter til kvartfinale i...

Les mer...

Det holdt ikke helt inn!

22-09-2019 Hits:103 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det er lenge siden jeg har kost meg så godt på Extra Arena som i kveldens 1. omgang mot serietoer Bodø/Glimt. Gutta kjempet om hver ball og...

Les mer...

Vær glad i laget ditt!

21-09-2019 Hits:442 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Vær glad i laget ditt!

Innledning: Kjell A. Arntzen Vår egen Blakstad fikk mer enn nok med å bryne seg på Godsets Prosper Mendy. Vi ser det på Old Trafford, Anfield, Santiago Bernabeu, Park des Princes, Ullevål...

Les mer...

TAP, men vi gir oss ikke!

15-09-2019 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg tok plass i godstolen fem minutter før kampstart. Eurosport Player var funnet fram og håpet om 3 poeng satt klistret i hodet. Slik gikk det dessverre...

Les mer...