A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Byvpenet

Det ble tre med adresse til Ranheim som ble valgt inn i bystyret

Om jeg beskjedent skal si det så slår jeg fast at Ranheimsavisa traff godt når det gjelder partienes mandater og vurderinger over Ranheimskandidaters sjanser. Av de ni ranheimskandidatene vi nevnte ble tre innvalgt. Det gjelder Julie Indstad Hole (AP), Svein Otto Nilsen (PP) og Alida Johanne Domaas (SV). Både Julie og Svein Otto var forhåndskumulert og sikret plass. Alida Johanne var oppført på SVs iste som nummer 16. Hun ble innvalgt som partiets 7. representant. Vi gratulerer dem alle.

Svein Otto med mange slengere

Som vanlig var Svein Otto Nilsen (PP) en av de politikerne som fikk flest slengere. Han inntok en plass blant de 10 største stemmesankerne sett i forhold til partienes stemmetall. Pensjonistpartiet gjorde et bedre valg enn det gallupene sa. Midt i august hadde de 1, først på september sto de notert med 2 og under valget fikk de alle sine 3 kumulerte valgt inn i bystyret.

Julie Indstad Hole var den av ranheimskandidatene som fikk flest stemmer totalt. Julie fikk hele 1.121 personstemmer og var brukt av 146 velger som slenger. Et godt personlig valg for den tidligere AUF-lederen.

Oddny Estenstad og Gerd Wold ble vararepresentanter

Oddny Estenstad var også en av de som fikk mange stemmer. Hun var nominert som nummer 19 på Arbeiderpartiets liste og ble valgt inn som nummer 21. Det betyr at hun nok kommer til å møte som vararepresentant en gang i blant i denne valgperioden. Oddny fikk hele 269 personstemmer og var oppført som slenger av 24 velgere fra andre partier.

Gerd Wold var nominert som nummer 12 på Høyres liste. Gerd ble valgt inn som nummer 18 av Høyres kandidater. Høyre klarte 14 mandater noe som betyr at Gerd Wold blir vararepresentant nummer 4. Det betyr at hun må møte noen ganger i løpet av denne valgperioden. Hun oppnådde 124 personstemmer og var overført 13 ganger fra andre partilister.

Solid SV-valg

Alida Domaas

SV gjorde et godt valg i Trondheim og i store deler av landet. Særs morsomt var det at Ranheims egen Alida Johanne ble en av de som nå er valgt inn i bystyret.

SV hadde kumulert 5 av sine kandidater. Partiet fikk innvalgt 3 representanter utover de fem kumulerte. En av disse var Alida Johanne Domaas fra Sverre Svendsens vei. Om hun liker det eller ikke så nevner jeg at hun er barnebarn til Inger og Per Svendsen (AP).

Jeg syns det er veldig morsomt og spennende at vi har fått innvalgt en 21-årig Ranheimsbygg i det nye bystyret. Etter det jeg har blitt fortalt ble jenta svært fornøyd og glad da hun fikk høre valgresultatet. Alida Johanne fikk 188 personstemmer og 47 slengere fra andre velgere som stemte et annet parti enn SV.

Skuffende valg for de andre fra Ranheim

Kjell Aune (AP) var nominert som nummer 34. Ved valget ble han valgt inn som nummer 40. Arbeiderpartiet fikk til slutt 17 mandater. Det betyr at det ikke blir noen varaplass for Kjell denne gang. Kjell fikk 129 personstemmer og ble oppført som slenger på 7 valglister.

Venstre hadde nominert Olderdalingen Arve Hov på 61. plass. Partiet tok tre mandater og disse var blant de fire som var forhåndskumulert. Arve ble nummer 41 av Venstres kandidater og får ikke status som vararepresentant. Arve fikk beskjedne 9 personstemmer og var overført som slenger på 4 lister.

Det samme gjelder Senterpartiets Mariell Ulla Toven. Senterpartiet gjorde et svært godt valg i Trondheim med sine 5 representanter. Mariell sto på Senterpartiets liste som nummer 22. Hun ble valgt inn som nummer 52. Ikke varaplass for henne heller.

Mariell fikk imidlertid 52 personstemmer og ble brukt som slenger av 6 velgere.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:535 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:203 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:268 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...

Stabæk berget plassen?

03-11-2019 Hits:179 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det ble tap igjen for våre gutter. Tap for et bedre lag i en svak kamp. Om jeg legger godviljen til sier jeg at Ranheim hadde en...

Les mer...