A+ A A-

Vi starter som vanlig med værutsiktene for helga. For helga kan vi konkludere med at det blir vått og mye regn. Vår kilde er Yr og Storm som denne gang er enige om hvilket vær vi kan vente oss. Lørdag er menighetens åpne Lørdagskafé på plass i menighetshuset, Rosenborg møter Lillestrøm på Lerkendal og på søndag er Ranheim TF i Drammen for å spille en uhyre viktig bortekamp mot Strømsgodset.

Lørdag 14.09. mellom klokka 11.00 og 14.00 steller Astri og hennes stab opp for å servere godt bakverk, karbonader og annet godt i Lørdagskaféen (menighetshuset). Tilbudet er åpent for alle og er et koselig sted for å ta sin formiddagskaffe og prat med andre.

Lørdag 14.09. klokka 18.00 kommer Lillestrøm til Lerkendal for å møte Rosenborg. Her må vi bare håpe at Rosenborg gjør det vi venter av dem, - slår «Kanarifuglene» så de også blandes inn i bunnkampen! Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 15.09. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 15.09. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig anledning til å besøke Ranheims flotte bydelsmuseum. Her kan dere få en omvisning blant museets store samlinger, kaffe, saft og vafler. For mange er søndagstreffet på museet en prioritert møteplass på søndager. Vertskapet ønsker alle velkommen!

Søndag 15.09. klokka 18.00 spilles en av høstens mange viktige kamper på Marienlyst i Drammen. Det er Ranheim TF som tar turen til Drammen og oppgjøret Strømsgodset vs Ranheim TF. Om vårt lag reiser hjem med 3 poeng er vi virkelig fornøyde! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:152 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:230 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:254 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...