A+ A A-

Vi starter som vanlig med værutsiktene for helga. For helga kan vi konkludere med at det blir vått og mye regn. Vår kilde er Yr og Storm som denne gang er enige om hvilket vær vi kan vente oss. Lørdag er menighetens åpne Lørdagskafé på plass i menighetshuset, Rosenborg møter Lillestrøm på Lerkendal og på søndag er Ranheim TF i Drammen for å spille en uhyre viktig bortekamp mot Strømsgodset.

Lørdag 14.09. mellom klokka 11.00 og 14.00 steller Astri og hennes stab opp for å servere godt bakverk, karbonader og annet godt i Lørdagskaféen (menighetshuset). Tilbudet er åpent for alle og er et koselig sted for å ta sin formiddagskaffe og prat med andre.

Lørdag 14.09. klokka 18.00 kommer Lillestrøm til Lerkendal for å møte Rosenborg. Her må vi bare håpe at Rosenborg gjør det vi venter av dem, - slår «Kanarifuglene» så de også blandes inn i bunnkampen! Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 15.09. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 15.09. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig anledning til å besøke Ranheims flotte bydelsmuseum. Her kan dere få en omvisning blant museets store samlinger, kaffe, saft og vafler. For mange er søndagstreffet på museet en prioritert møteplass på søndager. Vertskapet ønsker alle velkommen!

Søndag 15.09. klokka 18.00 spilles en av høstens mange viktige kamper på Marienlyst i Drammen. Det er Ranheim TF som tar turen til Drammen og oppgjøret Strømsgodset vs Ranheim TF. Om vårt lag reiser hjem med 3 poeng er vi virkelig fornøyde! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Over og UT?

06-10-2019 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen                      Jeg må bare innrømme at det tok litt tid før jeg orket å sette meg ved PC`n...

Les mer...

Sarpingene kommer og DU kommer!

01-10-2019 Hits:144 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst. Kjell A. Arntzen Det står ikke om liv, men det står nå om vi fortsatt skal ha Ranheim TF i Eliteserien. Jeg har tro på at hele Ranheimsamfunnet vil at...

Les mer...

Godt med 1 poeng

29-09-2019 Hits:147 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen På tross av stort overtak i ballinnehav i 1. omgang kan vi ikke si at Ranheim fortjente mer enn 1 poeng. Ballinnehavet skaffet laget seg med tversoverspill...

Les mer...

Vi trakk Viking og bortekamp

26-09-2019 Hits:179 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell A. Arntzen Jeg velger å starte med en feig dommer som kanskje frarøvet Aalesund en semifinaleplass. Et så klart straffespark som Aalesund skulle hatt i sluttminuttet av ordinær tid...

Les mer...