A+ A A-

Vi starter som vanlig med værutsiktene for helga. For helga kan vi konkludere med at det blir vått og mye regn. Vår kilde er Yr og Storm som denne gang er enige om hvilket vær vi kan vente oss. Lørdag er menighetens åpne Lørdagskafé på plass i menighetshuset, Rosenborg møter Lillestrøm på Lerkendal og på søndag er Ranheim TF i Drammen for å spille en uhyre viktig bortekamp mot Strømsgodset.

Lørdag 14.09. mellom klokka 11.00 og 14.00 steller Astri og hennes stab opp for å servere godt bakverk, karbonader og annet godt i Lørdagskaféen (menighetshuset). Tilbudet er åpent for alle og er et koselig sted for å ta sin formiddagskaffe og prat med andre.

Lørdag 14.09. klokka 18.00 kommer Lillestrøm til Lerkendal for å møte Rosenborg. Her må vi bare håpe at Rosenborg gjør det vi venter av dem, - slår «Kanarifuglene» så de også blandes inn i bunnkampen! Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 15.09. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 15.09. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig anledning til å besøke Ranheims flotte bydelsmuseum. Her kan dere få en omvisning blant museets store samlinger, kaffe, saft og vafler. For mange er søndagstreffet på museet en prioritert møteplass på søndager. Vertskapet ønsker alle velkommen!

Søndag 15.09. klokka 18.00 spilles en av høstens mange viktige kamper på Marienlyst i Drammen. Det er Ranheim TF som tar turen til Drammen og oppgjøret Strømsgodset vs Ranheim TF. Om vårt lag reiser hjem med 3 poeng er vi virkelig fornøyde! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Er med Ranheim TF i 2021 også

26-11-2020 Hits:174 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Er med Ranheim TF i 2021 også

tekst: Kjell A. Arntzen           foto>: Stina Mostervik Ranheimsavisa er med Ranheim TF også i 2021. Her Peder Winsnes fra Ranheim TF og Kjell Arntzen fra Ranheimsavisa. Begge ser de fram til...

Les mer...

Det startet så forrykende

21-11-2020 Hits:181 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Tekst:: Kjell A. Arntzen Det startet så forrykende med en gedigen dobbelsjanse etter bare 1 minutt spill. Begge forsøkene ble reddet av en HamKam spiller som ofret seg. En ny, stor...

Les mer...

Ga bort 2 poeng mot KFUM

15-11-2020 Hits:222 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det tok omtrent 20 minutter før vi tok del i kampen på Ekebergsletta. En viktig kamp for begge lagene, men særs for Ranheim som fortsatt ønsker å...

Les mer...

Et heldig poeng i Raufoss

07-11-2020 Hits:218 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg våger å si at vi fikk et heldig poeng på Raufoss nå i ettermiddag. Det var Raufoss som kjørte kampen i begge omgangene og bare sporadisk...

Les mer...