A+ A A-

Vi starter som vanlig med værutsiktene for helga. For helga kan vi konkludere med at det blir vått og mye regn. Vår kilde er Yr og Storm som denne gang er enige om hvilket vær vi kan vente oss. Lørdag er menighetens åpne Lørdagskafé på plass i menighetshuset, Rosenborg møter Lillestrøm på Lerkendal og på søndag er Ranheim TF i Drammen for å spille en uhyre viktig bortekamp mot Strømsgodset.

Lørdag 14.09. mellom klokka 11.00 og 14.00 steller Astri og hennes stab opp for å servere godt bakverk, karbonader og annet godt i Lørdagskaféen (menighetshuset). Tilbudet er åpent for alle og er et koselig sted for å ta sin formiddagskaffe og prat med andre.

Lørdag 14.09. klokka 18.00 kommer Lillestrøm til Lerkendal for å møte Rosenborg. Her må vi bare håpe at Rosenborg gjør det vi venter av dem, - slår «Kanarifuglene» så de også blandes inn i bunnkampen! Kampen overføres på Eurosport Norge.

Søndag 15.09. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 15.09. mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig anledning til å besøke Ranheims flotte bydelsmuseum. Her kan dere få en omvisning blant museets store samlinger, kaffe, saft og vafler. For mange er søndagstreffet på museet en prioritert møteplass på søndager. Vertskapet ønsker alle velkommen!

Søndag 15.09. klokka 18.00 spilles en av høstens mange viktige kamper på Marienlyst i Drammen. Det er Ranheim TF som tar turen til Drammen og oppgjøret Strømsgodset vs Ranheim TF. Om vårt lag reiser hjem med 3 poeng er vi virkelig fornøyde! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:507 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1030 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:475 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:497 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...