A+ A A-

Vi står foran septembers nest siste helg. Nå går vi skikkelig inn mot høsten med oktober om ei god uke. Denne helga er imidlertid ei helg som på søndag (værmessig sett) ser ut til å bli solrik og varm. I tillegg er det en del å ta seg til med her på Ranheim. Det er både kviss, visnings- og aktivitets lørdag på Overvik og ikke minst en uhyre spennende kamp i Eliteserien. På Extra Arena møtes bunn og topp, dvs. Ranheim og Bodø/Glimt.

Fredag 20. september klokka 20.00 er det klart for høstens første kviss-kveld på Romantica. Det meldes at det allerede er 16 påmeldte lag, noe som betyr at den ennå er 6 plasser ledige. Vi ser med forventning fram til denne kvisskvelden hvor folk møtes og hygger seg.Lørdag 21. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Ranheim kirke. Den som forretter her er prest Wiebke Hummelgård. Det blir utdelt bøker til 4-åringene.

Lørdag 21. september fra mellom klokka 12.00 og 14.00 er det visnings- og aktivitetsdag på Overvik. Det meste finner sted i området rundt Dromedar. Se egen artikkel om dette arrangementet.

Søndag 22. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Jon Korssjøen som forretter. Det blir utdelt bøker til 4-åringene.

Søndag 22. september mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere igjen anledning til å avlegge bydelsmuseet et besøk. Vertskapet byr på nytraktet kaffe, saft og bydelens beste vafler. Spør gjerne noen fra vertskapet om dere ønsker en omvisning.

Søndag 22. september klokka 18.00 kommer serietoer Bodø/Glimt på besøk. For Ranheim TF er alle de gjenstående kampene viktige. Alle poeng vi kan få vil telle godt med når sluttsummen skal summeres. En seier her kan bringe oss foran Tromsø og på sikker plass så langt. Et annet spørsmål er det om vi klarer å slå et formsterkt Bodø-lag?

Søndag 22. september klokka 20.00 skal Rosenborg forsøke å gi et bedre bilde av seg selv enn det de gjorde i kampen mot Lask. De skal til 3050 (Mjøndalen) for å møte bruntrøyene på Consto Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:153 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:230 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:254 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...