A+ A A-

Vi står foran septembers nest siste helg. Nå går vi skikkelig inn mot høsten med oktober om ei god uke. Denne helga er imidlertid ei helg som på søndag (værmessig sett) ser ut til å bli solrik og varm. I tillegg er det en del å ta seg til med her på Ranheim. Det er både kviss, visnings- og aktivitets lørdag på Overvik og ikke minst en uhyre spennende kamp i Eliteserien. På Extra Arena møtes bunn og topp, dvs. Ranheim og Bodø/Glimt.

Fredag 20. september klokka 20.00 er det klart for høstens første kviss-kveld på Romantica. Det meldes at det allerede er 16 påmeldte lag, noe som betyr at den ennå er 6 plasser ledige. Vi ser med forventning fram til denne kvisskvelden hvor folk møtes og hygger seg.Lørdag 21. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Ranheim kirke. Den som forretter her er prest Wiebke Hummelgård. Det blir utdelt bøker til 4-åringene.

Lørdag 21. september fra mellom klokka 12.00 og 14.00 er det visnings- og aktivitetsdag på Overvik. Det meste finner sted i området rundt Dromedar. Se egen artikkel om dette arrangementet.

Søndag 22. september klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Jon Korssjøen som forretter. Det blir utdelt bøker til 4-åringene.

Søndag 22. september mellom klokka 12.00 og 15.00 har dere igjen anledning til å avlegge bydelsmuseet et besøk. Vertskapet byr på nytraktet kaffe, saft og bydelens beste vafler. Spør gjerne noen fra vertskapet om dere ønsker en omvisning.

Søndag 22. september klokka 18.00 kommer serietoer Bodø/Glimt på besøk. For Ranheim TF er alle de gjenstående kampene viktige. Alle poeng vi kan få vil telle godt med når sluttsummen skal summeres. En seier her kan bringe oss foran Tromsø og på sikker plass så langt. Et annet spørsmål er det om vi klarer å slå et formsterkt Bodø-lag?

Søndag 22. september klokka 20.00 skal Rosenborg forsøke å gi et bedre bilde av seg selv enn det de gjorde i kampen mot Lask. De skal til 3050 (Mjøndalen) for å møte bruntrøyene på Consto Arena. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:281 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:770 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:288 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:337 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...