A+ A A-

sau 3

Det er sauens dag på lørdag. Ta dere en tur til Presthus Gård.

Nå er vi inne i septembers siste helg. Det ser faktisk ut som om vi får ei helg uten nedbør og med en rimelig grei temperatur. Helga byr også på noe å være med på. Sauens dag på Presthus Gård er så absolutt noe som bør prioriteres for familien. På kvelden er det «gårdspub» med dans i fjøset. Ranheim spiller borte mot Vålerenga søndag klokka 18.00.

Lørdag 28. september klokka 11.00 er det «Sauens dag» på Presthus Gård. Her er det aktiviteter for store og små helt fram til klokka 15.00. Flere utstillere er tilstede for å vise sine produkter og gjerne selge deg noe om det er aktuelt. Se egen artikkel om dette.

Lørdag 28. september mellom klokka 11.00 og 16.00 vil dere ha anledning til å besøke «Høstmarkedet» i Kulturtribunens 3. etg. Her vil det være smykker, sjal, akvareller, barneklær, luer, silkeskjerf, kunst og linvesker mm. å få sett og kjøpt. Arrangøren spanderer kaffe.

Lørdag 28. september fra klokka 19.00 er det åpen gårdspub i fjøset på Presthus gård. Her blir det dans og mye moro. Puben har selvfølgelig skjenkebevilling for øl og vin.

Lørdag 28. september klokka 20.00 er det klart for oppgjøret mellom Rosenborg og Brann. Dette er en skikkelig godbit i «kampen» mellom Trondheim og Bergen. Rosenborg bør sikre seg alle de tre poengene det kjempes om for å holde kontakt med de plassene som gir Europakvalik neste år, blant de 3 beste. Molde er vel allerede seriemester, men Bodø/Glimt og Odd kan vi ta?

Søndag 29. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Under gudstjenesten blir menighetens nye sokneprest, Jan Korssjøen, innsatt. Innsettelsen foretas av prost Nils Åge Aune. Etter innsettelsen er det den nye soknepresten som forretter. Under seremonien vil Johan Daniel Turi spiller trompet. Gudstjenesten avsluttes med kirkekaffe i menighetshuset.

Søndag 29. september mellom klokka 11.00 og 16.00 er «Høstmarkedet» i Kulturtribunen også åpent.

Søndag 29. september mellom klokka 12.00 og 15.00 ønskes dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klare til å vise dere rundt i den store samlingen av gjenstander som er der. Kaffe, saft og vafler er inkludert i inngangsprisen. Museet tar vipps.

Søndag 29. september klokka 18.00 er Ranheim TF å finne på Intility Arena. Her er det for å møte Vålerenga i nok en viktig kamp for vårt lag. En 3-poenger her vil komme godt med. Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:769 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:287 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:336 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...