A+ A A-

sau 3

Det er sauens dag på lørdag. Ta dere en tur til Presthus Gård.

Nå er vi inne i septembers siste helg. Det ser faktisk ut som om vi får ei helg uten nedbør og med en rimelig grei temperatur. Helga byr også på noe å være med på. Sauens dag på Presthus Gård er så absolutt noe som bør prioriteres for familien. På kvelden er det «gårdspub» med dans i fjøset. Ranheim spiller borte mot Vålerenga søndag klokka 18.00.

Lørdag 28. september klokka 11.00 er det «Sauens dag» på Presthus Gård. Her er det aktiviteter for store og små helt fram til klokka 15.00. Flere utstillere er tilstede for å vise sine produkter og gjerne selge deg noe om det er aktuelt. Se egen artikkel om dette.

Lørdag 28. september mellom klokka 11.00 og 16.00 vil dere ha anledning til å besøke «Høstmarkedet» i Kulturtribunens 3. etg. Her vil det være smykker, sjal, akvareller, barneklær, luer, silkeskjerf, kunst og linvesker mm. å få sett og kjøpt. Arrangøren spanderer kaffe.

Lørdag 28. september fra klokka 19.00 er det åpen gårdspub i fjøset på Presthus gård. Her blir det dans og mye moro. Puben har selvfølgelig skjenkebevilling for øl og vin.

Lørdag 28. september klokka 20.00 er det klart for oppgjøret mellom Rosenborg og Brann. Dette er en skikkelig godbit i «kampen» mellom Trondheim og Bergen. Rosenborg bør sikre seg alle de tre poengene det kjempes om for å holde kontakt med de plassene som gir Europakvalik neste år, blant de 3 beste. Molde er vel allerede seriemester, men Bodø/Glimt og Odd kan vi ta?

Søndag 29. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Under gudstjenesten blir menighetens nye sokneprest, Jan Korssjøen, innsatt. Innsettelsen foretas av prost Nils Åge Aune. Etter innsettelsen er det den nye soknepresten som forretter. Under seremonien vil Johan Daniel Turi spiller trompet. Gudstjenesten avsluttes med kirkekaffe i menighetshuset.

Søndag 29. september mellom klokka 11.00 og 16.00 er «Høstmarkedet» i Kulturtribunen også åpent.

Søndag 29. september mellom klokka 12.00 og 15.00 ønskes dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klare til å vise dere rundt i den store samlingen av gjenstander som er der. Kaffe, saft og vafler er inkludert i inngangsprisen. Museet tar vipps.

Søndag 29. september klokka 18.00 er Ranheim TF å finne på Intility Arena. Her er det for å møte Vålerenga i nok en viktig kamp for vårt lag. En 3-poenger her vil komme godt med. Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:152 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:229 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...