A+ A A-

sau 3

Det er sauens dag på lørdag. Ta dere en tur til Presthus Gård.

Nå er vi inne i septembers siste helg. Det ser faktisk ut som om vi får ei helg uten nedbør og med en rimelig grei temperatur. Helga byr også på noe å være med på. Sauens dag på Presthus Gård er så absolutt noe som bør prioriteres for familien. På kvelden er det «gårdspub» med dans i fjøset. Ranheim spiller borte mot Vålerenga søndag klokka 18.00.

Lørdag 28. september klokka 11.00 er det «Sauens dag» på Presthus Gård. Her er det aktiviteter for store og små helt fram til klokka 15.00. Flere utstillere er tilstede for å vise sine produkter og gjerne selge deg noe om det er aktuelt. Se egen artikkel om dette.

Lørdag 28. september mellom klokka 11.00 og 16.00 vil dere ha anledning til å besøke «Høstmarkedet» i Kulturtribunens 3. etg. Her vil det være smykker, sjal, akvareller, barneklær, luer, silkeskjerf, kunst og linvesker mm. å få sett og kjøpt. Arrangøren spanderer kaffe.

Lørdag 28. september fra klokka 19.00 er det åpen gårdspub i fjøset på Presthus gård. Her blir det dans og mye moro. Puben har selvfølgelig skjenkebevilling for øl og vin.

Lørdag 28. september klokka 20.00 er det klart for oppgjøret mellom Rosenborg og Brann. Dette er en skikkelig godbit i «kampen» mellom Trondheim og Bergen. Rosenborg bør sikre seg alle de tre poengene det kjempes om for å holde kontakt med de plassene som gir Europakvalik neste år, blant de 3 beste. Molde er vel allerede seriemester, men Bodø/Glimt og Odd kan vi ta?

Søndag 29. september klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Under gudstjenesten blir menighetens nye sokneprest, Jan Korssjøen, innsatt. Innsettelsen foretas av prost Nils Åge Aune. Etter innsettelsen er det den nye soknepresten som forretter. Under seremonien vil Johan Daniel Turi spiller trompet. Gudstjenesten avsluttes med kirkekaffe i menighetshuset.

Søndag 29. september mellom klokka 11.00 og 16.00 er «Høstmarkedet» i Kulturtribunen også åpent.

Søndag 29. september mellom klokka 12.00 og 15.00 ønskes dere velkommen til Ranheim Bydels Museum. Vertskapet står klare til å vise dere rundt i den store samlingen av gjenstander som er der. Kaffe, saft og vafler er inkludert i inngangsprisen. Museet tar vipps.

Søndag 29. september klokka 18.00 er Ranheim TF å finne på Intility Arena. Her er det for å møte Vålerenga i nok en viktig kamp for vårt lag. En 3-poenger her vil komme godt med. Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Over og UT?

06-10-2019 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen                      Jeg må bare innrømme at det tok litt tid før jeg orket å sette meg ved PC`n...

Les mer...

Sarpingene kommer og DU kommer!

01-10-2019 Hits:143 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst. Kjell A. Arntzen Det står ikke om liv, men det står nå om vi fortsatt skal ha Ranheim TF i Eliteserien. Jeg har tro på at hele Ranheimsamfunnet vil at...

Les mer...

Godt med 1 poeng

29-09-2019 Hits:147 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen På tross av stort overtak i ballinnehav i 1. omgang kan vi ikke si at Ranheim fortjente mer enn 1 poeng. Ballinnehavet skaffet laget seg med tversoverspill...

Les mer...

Vi trakk Viking og bortekamp

26-09-2019 Hits:178 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell A. Arntzen Jeg velger å starte med en feig dommer som kanskje frarøvet Aalesund en semifinaleplass. Et så klart straffespark som Aalesund skulle hatt i sluttminuttet av ordinær tid...

Les mer...