A+ A A-

Vi er allerede inne i den første helga i oktober. Det er høstfarger på trær og busker her i lavlandet på Ranheim. Kuldegrader og antydning til snø i høyden. Kanskje er det nå på tide å legge om til vinterdekk? Det er det tydeligvis mange som tenker på, for da jeg bestilte omlegging på mitt dekkhotell sto det skrevet; Opptatt, opptatt, opptatt på alle timer i lang tid framover. For min del endte det opp med dekkskifte tirsdag 22. oktober. Med andre ord; det blir ikke noe Tydals-tur før på slutten av måneden. Så litt om det som skjer her på Ranheim i helga:

Fredag 4. oktober klokka 19.10 er det semifinale for 1500 meteren i VM. Her skal Jakob og Fillip Ingebrigtsen gjøre sitt for at vi kan få se dem i søndagens finale.

Lørdag 5. oktober fra klokka 11.00 til 15.00 er det kaffestund på Dromedar Overvik. Ranheim er jo fattig på kafétilbud, så det er blitt populært å ta lørdagskaffen og praten oppe på Overvik. Knallvær er det også meldt, noe som gir oss anledning til å sitte ute og nyte utsikten over den flotte bydelen vi bor i.

Søndag 6. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter denne gang. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka om dere kommer med bil.

Søndag 6. oktober mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpningstid for vårt flotte bydelsmuseum. Alle er hjertelig velkommen til et besøk. Vertskapet har kaffen klar og serverer nystekte vafler. Om dere henvender dere til en i vertskapet så ordner det seg med en omvisning i samlingene.

Søndag 6. oktober har Dromedar Overvik den samme åpningstiden som den har på lørdag.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 møter vi i hopetall opp på Extra Arena som Ranheim TFs 12. mann. Det er en av de sju viktige kampene som gjenstår i årets Eliteserie som spilles, Ranheim TF mot Sarpsborg 08. Det er de to lagene som per i dag ligger i nedrykksposisjon! Se ellers egen artikkel om kampen.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 er Rosenborg å finne i Haugesund. De spiller da selvfølgelig mot Haugesund. Her har de en utmerket sjanse til å gi et bedre inntrykk av seg selv enn det de gjorde i torsdagens kamp mot PSV.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 blir diakon for barn og ungdom i Ranheim og Charlottenlund menigheter, Hanne Moxnesss, vigslet til diakon i Nidarosdomen. Vigslingen tilsvarer ordinasjon for prester. Biskopen forretter. Det blir kirkekaffe i menighetshuset klokka 19.30.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Over og UT?

06-10-2019 Hits:198 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen                      Jeg må bare innrømme at det tok litt tid før jeg orket å sette meg ved PC`n...

Les mer...

Sarpingene kommer og DU kommer!

01-10-2019 Hits:143 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst. Kjell A. Arntzen Det står ikke om liv, men det står nå om vi fortsatt skal ha Ranheim TF i Eliteserien. Jeg har tro på at hele Ranheimsamfunnet vil at...

Les mer...

Godt med 1 poeng

29-09-2019 Hits:147 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen På tross av stort overtak i ballinnehav i 1. omgang kan vi ikke si at Ranheim fortjente mer enn 1 poeng. Ballinnehavet skaffet laget seg med tversoverspill...

Les mer...

Vi trakk Viking og bortekamp

26-09-2019 Hits:178 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av. Kjell A. Arntzen Jeg velger å starte med en feig dommer som kanskje frarøvet Aalesund en semifinaleplass. Et så klart straffespark som Aalesund skulle hatt i sluttminuttet av ordinær tid...

Les mer...