A+ A A-

Vi er allerede inne i den første helga i oktober. Det er høstfarger på trær og busker her i lavlandet på Ranheim. Kuldegrader og antydning til snø i høyden. Kanskje er det nå på tide å legge om til vinterdekk? Det er det tydeligvis mange som tenker på, for da jeg bestilte omlegging på mitt dekkhotell sto det skrevet; Opptatt, opptatt, opptatt på alle timer i lang tid framover. For min del endte det opp med dekkskifte tirsdag 22. oktober. Med andre ord; det blir ikke noe Tydals-tur før på slutten av måneden. Så litt om det som skjer her på Ranheim i helga:

Fredag 4. oktober klokka 19.10 er det semifinale for 1500 meteren i VM. Her skal Jakob og Fillip Ingebrigtsen gjøre sitt for at vi kan få se dem i søndagens finale.

Lørdag 5. oktober fra klokka 11.00 til 15.00 er det kaffestund på Dromedar Overvik. Ranheim er jo fattig på kafétilbud, så det er blitt populært å ta lørdagskaffen og praten oppe på Overvik. Knallvær er det også meldt, noe som gir oss anledning til å sitte ute og nyte utsikten over den flotte bydelen vi bor i.

Søndag 6. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter denne gang. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka om dere kommer med bil.

Søndag 6. oktober mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpningstid for vårt flotte bydelsmuseum. Alle er hjertelig velkommen til et besøk. Vertskapet har kaffen klar og serverer nystekte vafler. Om dere henvender dere til en i vertskapet så ordner det seg med en omvisning i samlingene.

Søndag 6. oktober har Dromedar Overvik den samme åpningstiden som den har på lørdag.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 møter vi i hopetall opp på Extra Arena som Ranheim TFs 12. mann. Det er en av de sju viktige kampene som gjenstår i årets Eliteserie som spilles, Ranheim TF mot Sarpsborg 08. Det er de to lagene som per i dag ligger i nedrykksposisjon! Se ellers egen artikkel om kampen.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 er Rosenborg å finne i Haugesund. De spiller da selvfølgelig mot Haugesund. Her har de en utmerket sjanse til å gi et bedre inntrykk av seg selv enn det de gjorde i torsdagens kamp mot PSV.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 blir diakon for barn og ungdom i Ranheim og Charlottenlund menigheter, Hanne Moxnesss, vigslet til diakon i Nidarosdomen. Vigslingen tilsvarer ordinasjon for prester. Biskopen forretter. Det blir kirkekaffe i menighetshuset klokka 19.30.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:279 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:769 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:287 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:336 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...