A+ A A-

Vi er allerede inne i den første helga i oktober. Det er høstfarger på trær og busker her i lavlandet på Ranheim. Kuldegrader og antydning til snø i høyden. Kanskje er det nå på tide å legge om til vinterdekk? Det er det tydeligvis mange som tenker på, for da jeg bestilte omlegging på mitt dekkhotell sto det skrevet; Opptatt, opptatt, opptatt på alle timer i lang tid framover. For min del endte det opp med dekkskifte tirsdag 22. oktober. Med andre ord; det blir ikke noe Tydals-tur før på slutten av måneden. Så litt om det som skjer her på Ranheim i helga:

Fredag 4. oktober klokka 19.10 er det semifinale for 1500 meteren i VM. Her skal Jakob og Fillip Ingebrigtsen gjøre sitt for at vi kan få se dem i søndagens finale.

Lørdag 5. oktober fra klokka 11.00 til 15.00 er det kaffestund på Dromedar Overvik. Ranheim er jo fattig på kafétilbud, så det er blitt populært å ta lørdagskaffen og praten oppe på Overvik. Knallvær er det også meldt, noe som gir oss anledning til å sitte ute og nyte utsikten over den flotte bydelen vi bor i.

Søndag 6. oktober klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter denne gang. Det er godt med parkeringsplasser ved kirka om dere kommer med bil.

Søndag 6. oktober mellom klokka 12.00 og 15.00 er det som vanlig åpningstid for vårt flotte bydelsmuseum. Alle er hjertelig velkommen til et besøk. Vertskapet har kaffen klar og serverer nystekte vafler. Om dere henvender dere til en i vertskapet så ordner det seg med en omvisning i samlingene.

Søndag 6. oktober har Dromedar Overvik den samme åpningstiden som den har på lørdag.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 møter vi i hopetall opp på Extra Arena som Ranheim TFs 12. mann. Det er en av de sju viktige kampene som gjenstår i årets Eliteserie som spilles, Ranheim TF mot Sarpsborg 08. Det er de to lagene som per i dag ligger i nedrykksposisjon! Se ellers egen artikkel om kampen.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 er Rosenborg å finne i Haugesund. De spiller da selvfølgelig mot Haugesund. Her har de en utmerket sjanse til å gi et bedre inntrykk av seg selv enn det de gjorde i torsdagens kamp mot PSV.

Søndag 6. oktober klokka 18.00 blir diakon for barn og ungdom i Ranheim og Charlottenlund menigheter, Hanne Moxnesss, vigslet til diakon i Nidarosdomen. Vigslingen tilsvarer ordinasjon for prester. Biskopen forretter. Det blir kirkekaffe i menighetshuset klokka 19.30.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:226 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:339 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:821 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2248 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...