A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                   foto: Solveig Køhler Jensen

rogn

Det bugner av rognebær langs stier og i fjæra. Betyr det at det blir lite snø? Bildet er tatt ved Theisendammen.

Det er fint når høstfargene kommer fram, selv om man ikke ser fram til vinteren. Slik været er om dagen så kan vi nyte de flotte bladfargene på trær langs kirkegårdsstakittet, i bydelens mange hager og andre steder. Rognebær og andre frukter frister småfuglene, ikke minst sidensvansen. Kanskje litt tidlig for den nå, men den er her før rognebærene er borte. Nå står vi foran ei helg med stor aktivitet og en god del spenning på fotballfronten. Odd kommer for å måle krefter mot et kjempende Ranheimslag. Du kan ikke gå glipp av den kampen! Ranheim-Kviss er det på fredag. Menighetens høstbasar finner sted på lørdag og på søndag er det TV-aksjon og loppis på Presthus Gård. Med andre ord; dette blir ei aktiv helg her på Ranheim!

Fredag 18.10. klokka 20.00 er det klart for Ranheim-Kviss på Romantica. I følge kvissmaster er det påmeldt 17 lag og det er plass for 5 lag til. Som vanlig er det en klar fordel å komme tidlig. Det fylles fort opp og de beste bordene velges først. Romantica tilbyr mat og drikke før, under og etter kvissen.

Lørdag 19.10. mellom klokka 12.00 og 16.00 har menigheten sin store høstmesse i Ranheim Menighetshus. Her er det åresalg, matservering og mye hygge før det store høstlotteriet trekkes. Tradisjonelt har menighetshuset vært fylt til randen på høstmessene. Slik blir det nok denne gangen også. Parkeringsplassene ved kirka kan benyttes.

Lørdag 19.10. klokka 18.00 spiller Rosenborg borte mot Kristiansund BK. Det blir en spennende kamp mot et hjemmelag som går for å hevne et bittert stortap i forrige serierunde. Rosenborg bør ha alle 3 poengene om de skal være med å kjempe om det tre beste plassene. Kampen overføres på en av Eurosports Norges kanaler.

Søndag 20.10. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 20.10. mellom klokka 11 og 15 er det sesongåpning for Ranheim Skiklubbs søndagskafè på Tjønnstuggu. Her får dere kjøpt kaffe, kaker, brus og annet godt. Inntekten går som vanlig til skiklubbens aktiviteter for barn og unge.

Søndag 20.10. mellom klokka 11.00 og 14.00 er det «Loppis» på Presthus Gård. Arrangøren, som er identisk med ansvarshavende for TV-aksjonen på Ranheim, Presthus frivilligsentral, forteller at det er mange flotte lopper å få kjøpt. Se for øvrig egen artikkel om TV-aksjonen.

Søndag 20.10 mellom klokka 12.00 og 15.00 er det åpningstid for Ranheim Bydels Museum. Selv om det er flere lokale arrangement som kolliderer med tiden for museet vil det nok være en søndag som vanlig i de gamle stasjonsbygningene. Det betyr godt med folk og stor interesse rundt det museet har å vise fram. Vertsakpet står klar med nystekte vafler, kaffe og saft. Det er en fin søndagstur å ta turen om bydelsmuseet vårt. Forrige søndag var det et besøk på over 80.

Søndag 20.10. fra klokka 16.00 vil TV-aksjonens bøssebærere gå rundt på Ranheim. Her håper vi at dere tar imot bøssebærerne med noen kroner til formålet. Innsamlingbøssene vil være merket med logo og tekst som legitimerer bøssene for aksjonen.

Søndag 20.10. klokka 18.00 har vi kledd oss i supporterutstyr og funnet veien til Extra Arena. Klarer Ranheim å stoppe et godt Odd-lag? Vi tror det kan bli en spennende kamp hvor vi har marginene på vår side. Møt fram til kamp!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:7 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1539 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:662 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1184 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...