A+ A A-

Så er snart ei ny uke over og vi nærmer oss julemåneden med stormskritt. Det ble tap i semifinalen, men jeg har ikke registrert noen nedbrutt stemning på Ranheim i etterkant av tapet. For egen del fikk jeg avbestilt hotellrommet i Oslo uten kostnader og bryderi. Dette kan se ut til å bli ei skikkelig høsthelg med skiftende vær, men kaldere. Selv forlater jeg byen for en tur til Namsos. Der skal jeg møte i NAFs tTøndelagsmøte. Jeg ser fram til å forlate Ranheim for ei helg i min bestemors fødeby.

Fredag 1. november er Rosenborg i Drammen for å møte Strømsgodset på Marienlyst. Kampen starter klokka 19.00 og overføres på MAX. Dette er en kamp Rosenborg bør vinne for å henge med i medaljekampen. En borteseier her kan også være bra for Ranheim TF.

Lørdag 2. november mellom klokka 11 og 15 er det åpen kafé på Dromedar Overvik. Det er også mulig å ta en tur på Chopsticks Horizont og Romantica Restaurant denne helga.

Søndag 3. november er det Allehelgensdag. I Ranheim kirke er det gudstjeneste klokka 11.00. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 3. november mellom klokka 11 og 15 inviterer Ranheim Skiklubb dere til en tur innom Tjønnstuggu. Her har vertskapet gjort klar kaffen, saft, brus, pølse og bakverk for de som stikker innom. Er du i marka så stikk innom hygga og støtt vår driftige skiklubb.

Søndag 3. november mellom klokka 12 og 15 er det Ranheim Bydels Museum som inviterer dere innom museet. Benytt denne søndagen til å ta en runde rundt i bygningene for å se hva museet har å vise fram. Kaffe, saft og vafler inngår i inngangspengene.

Søndag 3. november mellom klokka 12 og 16 arrangerer Reppe Sportsklubb «Barnas Bruktmarked» i Fykenborg forsamlingshus på Reppe. Markedet er rettet mot barneutstyr. Markedet arrangeres av en lokal arbeidsgruppe som ønsker å blåse nytt liv i Reppe Sportsklubb. Arrangøren ønsker å utvikle klubben som ei aktiv nærmiljøgruppe.

Søndag 3. november klokka 18.00 er det minnegudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 3. november klokka 18.00 spiller Ranheim TF nok en viktig kamp i bunnstriden. Denne gang er det Stabæk som står på den andre banehalvdelen. Stabæk har etter hvert kjempet seg til 30 poeng og har den beste målforskjellen blant de sju lagene som kjemper nederst på tabellen. Det betyr at vi bør vinne! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:542 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:206 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:270 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...

Stabæk berget plassen?

03-11-2019 Hits:180 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det ble tap igjen for våre gutter. Tap for et bedre lag i en svak kamp. Om jeg legger godviljen til sier jeg at Ranheim hadde en...

Les mer...