A+ A A-

Så er snart ei ny uke over og vi nærmer oss julemåneden med stormskritt. Det ble tap i semifinalen, men jeg har ikke registrert noen nedbrutt stemning på Ranheim i etterkant av tapet. For egen del fikk jeg avbestilt hotellrommet i Oslo uten kostnader og bryderi. Dette kan se ut til å bli ei skikkelig høsthelg med skiftende vær, men kaldere. Selv forlater jeg byen for en tur til Namsos. Der skal jeg møte i NAFs tTøndelagsmøte. Jeg ser fram til å forlate Ranheim for ei helg i min bestemors fødeby.

Fredag 1. november er Rosenborg i Drammen for å møte Strømsgodset på Marienlyst. Kampen starter klokka 19.00 og overføres på MAX. Dette er en kamp Rosenborg bør vinne for å henge med i medaljekampen. En borteseier her kan også være bra for Ranheim TF.

Lørdag 2. november mellom klokka 11 og 15 er det åpen kafé på Dromedar Overvik. Det er også mulig å ta en tur på Chopsticks Horizont og Romantica Restaurant denne helga.

Søndag 3. november er det Allehelgensdag. I Ranheim kirke er det gudstjeneste klokka 11.00. Det er sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 3. november mellom klokka 11 og 15 inviterer Ranheim Skiklubb dere til en tur innom Tjønnstuggu. Her har vertskapet gjort klar kaffen, saft, brus, pølse og bakverk for de som stikker innom. Er du i marka så stikk innom hygga og støtt vår driftige skiklubb.

Søndag 3. november mellom klokka 12 og 15 er det Ranheim Bydels Museum som inviterer dere innom museet. Benytt denne søndagen til å ta en runde rundt i bygningene for å se hva museet har å vise fram. Kaffe, saft og vafler inngår i inngangspengene.

Søndag 3. november mellom klokka 12 og 16 arrangerer Reppe Sportsklubb «Barnas Bruktmarked» i Fykenborg forsamlingshus på Reppe. Markedet er rettet mot barneutstyr. Markedet arrangeres av en lokal arbeidsgruppe som ønsker å blåse nytt liv i Reppe Sportsklubb. Arrangøren ønsker å utvikle klubben som ei aktiv nærmiljøgruppe.

Søndag 3. november klokka 18.00 er det minnegudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter.

Søndag 3. november klokka 18.00 spiller Ranheim TF nok en viktig kamp i bunnstriden. Denne gang er det Stabæk som står på den andre banehalvdelen. Stabæk har etter hvert kjempet seg til 30 poeng og har den beste målforskjellen blant de sju lagene som kjemper nederst på tabellen. Det betyr at vi bør vinne! Kampen overføres på Eurosport Player.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:5 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1539 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:662 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1184 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...