A+ A A-

Uke 45 og vi har fått en forsmak på kuldegradene. Det er ikke til å tro at vi har flott vær, lite vind og ennå er ikke snøen kommet til de nedre delene av Ranheim. Sidensvansen er her og forsyner seg grovt av frukt og bær som ikke er høstet inn. En og annen «fylleflyger» har jeg også observert i flokken av sidensvans da den krasjet i ruta vår. Den våknet heldigvis til live igjen og dro videre etter en god pause.

På Ranheim er det stor aktivitet i helga med kviss, Ranheimsdans, bortekamp mot Mjøndalen, bydelsmuseum og kafé på Tjønnstuggu. Så har vi også høstværet med oss, og det kan friste til en tur i marka eller langs fjæra.

Fredag 8. november klokka 20.00 er det Ranheim-Kviss på Romantica. 20 lag er påmeldt per torsdag kveld. Da er det plass til maks 2 lag fortsatt. Dette er en hyggelig sammenkomst med konkurranse og en matbit om det ønskes. Kvissen varer til litt over 22.00.

Lørdag 9. november fra klokka 09.30 er det lokal finale i «First Lego League». Finalen finner sted på Gløshaugen og Ranheim skole stiller med to lag i denne konkurransen. Det er anledning for publikum å se konkurransen.

Lørdag 9. november klokka 21.00 inviterer Ranheim-Dansen dere til fest i Folkets Hus. Dørene åpnes klokka 20.30. Her er det bare å finne fram danseskoene og ta turen til Folkets Hus. Se for øvrig egen artikkel om festen.

Søndag 10. november fra klokka 11 til 15 ønsker Ranheim Skiklubb besøk av dere på Tjønnstuggu. Enten dere er i marka på tur eller tar turen oppover for kaffe og kake, er dere like velkomne. Det er lite snø, men fine forhold i marka meldes det.

Søndag 10. november klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Jan Korssjøen som forretter. Det er rikelig med parkeringsplasser ved kirka.

Søndag 10. november mellom klokka 12 og 15 er det Ranheim Bydels Museums tur til å ønske dere velkommen. Her står dagens vertskap klar med nystekte vafler, syltetøy, kaffe og saft. Be gjerne om en omvisning i museets store samlinger.

Søndag 10. november spiller Ranheim TF nok en viktig kamp. Denne gang er det mot tabellnabo Mjøndalen på Consto Arena i Drammen. Om Ranheim skal ha en mulighet til å henge med i Eliteserien tror jeg vi må ha 3 poeng i denne kampen. Om det andre Drammenslaget, Strømsgodset, taper sin kamp mot Molde og vi tar 3 poeng, klatrer vi forbi begge og legger oss på kvalifiseringsplassen. Kampen overføres på Eurosport Player.

Søndag 10. november klokka 20.00 tar Rosenborg imot et sølvjagende Bodø/Glimt på Lerkendal. Kampen overføres på Eurosport Norge.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:507 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1030 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:475 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:497 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...