A+ A A-

Det er mørkt, småkaldt og etter hvert er det kommet noe snø. Vi kjenner litt på vinteren. Etter å ha brukt en del av dagen i går på å pakke inn sommermøblene på en isbelagt takterrasse er jeg faktisk glad for at jeg berget unna fall og brukket fot. Snart er denne isen overført til fortau og gangbaner som trolig må se lagt etter å bli jevnlig brøytet og strødd. Dere vet at metrobussens trase skal prioriteres. Blir det da penger til annen brøyting? Det er helg og det skjer ikke så mye på Ranheim denne helga.

Fredag 15.11. har jeg ikke fått meldt om noe. Både Romantica og Chopsticks Horizont ser gjerne at dere stikker innom en tur i løpet av helga. Fra Romantica får jeg høre at de starter med sin juletallerken i dag.

Lørdag 16.11. mellom klokka 11.00 og 14.00 er det lørdagskafé i Ranheim menighetshus. Her er alle velkommen til å nyte en god kopp kaffe, bydelens beste bakverk og kanskje frister en karbonade? Ta turen innom og du vil bli fornøyd.

Lørdag 16.11. kan det også anbefales å ta en tur rundt på Ranheim. En kopp kaffe som brygges av en dyktig barrista på Overvik Dromedar, er ingen dum avslutning på lørdags- og søndagsturen. Åpningstiden er 11.00 til 15.00.

Romantica og Chopsticks Horizont er også åpne på lørdag og søndag. Begge tilbyr servering fra sin rikholdige meny.

Søndag 17.11. klokka 11.00 er det gudstjeneste i Ranheim kirke. Her er det prest Wiebke Hummelgård som forretter. Kor Artig og Eurytmigruppe deltar under gudstjenesten.

Søndag mellom klokka 11 og 15 ønsker Ranheim Skiklubb dere velkommen innom Tjønnstuggu. Her har de stelt i stand kaffe, drikke til barna og bakt mye god bakverk. Annen mat kan også være å få kjøpt.

Søndag mellom klokka 12 og 15 er det vertskapet på Ranheim Bydels Museum som ønsker dere velkommen til museet i de gamle stasjonsbygningene. Her er det nystekte vafler, nytrukket kaffe, saft som blir servert. De besøkende får også mulighet til å vandre i museets rikholdige samlinger fra Ranheimsamfunnet.

Ranheimsavisa ønsker dere alle en riktig god helg!

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2093 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1515 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...