A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen

Det har lenge vært noe usikkert om Ranheimsavisa skulle leve videre etter 31.12.2019. Kanskje har redaktøren og de andre som er involvert i avisa trukket på seg noe motivasjonssvikt eller annen slitasje? Det er tidkrevende å levere en nettavis som vi kan stå inne for.

Et styremøte som ble holdt tirsdag i uke 46 ryddet mye av veien. Styret ble enige om en struktur, et aktivitetsnivå og et inntektsnivå som må nås for at hovedformålet med Ranheimsavisa skal være reelt, – penger tilbake til formål i Ranheimsamfunnet. Det betyr i klartekst at de annonsørene og støttespillerne vi har i dag fortsatt vil være med oss. I tillegg bør vi kunne få noen nye. Styret la en strategi for dette og regner med måloppnåelse på dette området.

Et motiverende styremøte

Vi kan oppsummere at styremøtet ble svært motiverende. At vi fram til november i år har bevilget vel 180.000 til ulike formål på Ranheim, var alle stolte av. Når det også ble opplyst at det samlede beløp som gis ut i 2019 vil være rundt 210.000 kroner dempet det ikke motivasjonen.

Styret var enige om et inntektsmål på minst 250.000 kroner i 2020, og tror det vil være realistisk.

Stor interesse for Ranheimsavisa

Vi registrerer jo interessen for nettavisa vår. Når våre artikler om AtBs nye ruteopplegg fra august 2019 får et lesertall på over 15.000, at mange artikler oppnår over 2.000 lesninger, vi får mange «likes» og hyggelig kommentarer på vår venneside og det prates om oss i ulike miljøer, ja, da trives vi.

Vi har sett og ser i dag at vi kan gjøre noe. Ranheimsavisa sto i front da Grytbakkstranda og Værebukta ble skånet, vi sto i front da bystyret vedtok en annen trase for Ladestien fra Pettersenfjæra til Være, vi var med da veien over Overvik ble lagt utenfor de planene som eksisterer for Presthus gård og vi er nå er aktør som AtB begynner å ta på alvor.

Noe mindre aktivitet

Ranheimsavisa har fram til 8. november i år publisert 263 artikler. Redaktøren står alene for 250 av disse. Det er 95% av alle publiseringer. Siden starten i 2012 har avisa publisert hele 2.687 artikler. Redaktøren står bak 2.573 av disse. Det er hele 95,8% av det totale antall artikler.

Styret er enstemmige om at dette ikke kan fortsette. Det tar veldig mye tid og er jo nærmere en 100% stilling i ei dugnadsbasert nettavis. Fra nyttår vil avisas mal være tre artikler i uka, mandag – onsdag og fredag. Om det er noe som haster eller som bør publiseres i tillegg, vil dette bli vurdert opp mot vår kapasitet og den leserinteressen vi tror oppnås.

Stoff fra dere lesere

Ranheimsavisa ser svært gjerne at vi får stoff og stofftips fra dere lesere. Det må nødvendigvis ikke være helt ferdige artikler, men det kan være stikkord som fører til at det kan lages et intervju. Så er vi avhengig av at de få som i dag forsyner oss med stoff, Per Svendsen i Olderdalen, Svein Otto Nilsen på Reppe og andre som sporadisk er oss behjelpelig, fortsetter med dette.

Fortsetter samarbeidsavtalen med Ranheim TF

Styret i avisa gjorde også vedtak om at Ranheimsavisa også i 2020 skal være med som samarbeidspartner til Ranheim TF. På det samme nivå og de samme vilkår som vi har hatt i 2019.

For styret var det viktig å få gi dette uttrykket overfor gutta på laget og klubbens ledelse. Prosjektet "Ranheim TF og unge trønderske talenter» må leve videre selv om vi skulle ende opp i OBOS-ligaen. Om så skjer er målet å komme sterkt tilbake når Ranheim TF er kvalifisert for det.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:226 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:339 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:821 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2248 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...