A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen                  foto: Miljøenheten

snbryting

Slike får vi nok se på deler av Ranheim når snøen kommer.

Jeg hadde ikke før fått publisert det som skjer her på Ranheim i helga før det tikket inn en SMS på min telefon. Det var fra siv.ing. Richard Torbjørn Liodden Sanders i kommunens miljøenhet. Helt tydelig refererte den til min manglende tro på brøyting utenfor metrobusstraseen. Jeg skrev: «… Snart er denne isen overført til fortau og gangbaner som trolig må se langt etter å bli brøytet og strødd. Dere vet at metrobussens trase skal prioriteres. Blir det da penger til annen brøyting?»

Drøyt 3 km. på Ranheim

Så kommer denne meldingen fra Trondheim kommune, Miljøenheten. Jeg må kalle den en gladmelding for de som bor langs det opptrukne området som får høy standard, såkalt «vinterveistandard». Jeg vet ikke om 3 av 60 kilometer er all verden, men vi takker for det som kommer.

Liodden Sanders skriver

I sin SMS skriver han at det blir vesentlig bedre brøyting i vinter, ikke bare i bilveien der metrobussen kjører, men også på gang- og sykkelveiene på Ranheim.

-        Drøyt 3 kilometer langs Grilstadveien – Ranheimsveien og Stasjonsveien fram til rundkjøringen ved Ranheimsliveien får høy standard, bedre enn tidligere.

Jeg takker for det og syns det er motiverende at det etter hvert er flere etater i Trondheim kommune som har øynene opp for det Ranheimsavisa beretter.

Ranheim er så mye mer

La meg slå fast, Ranheimsavisa er glad for det som vil bli gjort for gående og syklende i vinter. 60 km. godt brøytede gang- og sykkelveier er bra. Slik må det også være om man skal få flere til å gå og til å bruke sykkel gjennom hele året.

Så er det da slik at Trondheim har så ufattelig mange kilometer med fortau, gang- og sykkelveier. Også her på Ranheim har vi over 3 kilometer. Men kassen er nok tom når lovnadene er holdt?

Miljøenheten i Trondheim skal imidlertid har ros for sitt arbeid. NAF (Norges Automobil Forbund) har kåret Trondheim som landets beste by for gående og syklister.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:507 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1030 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:475 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:497 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...