A+ A A-

av: Kjell A. Arntzen                  foto: Miljøenheten

snbryting

Slike får vi nok se på deler av Ranheim når snøen kommer.

Jeg hadde ikke før fått publisert det som skjer her på Ranheim i helga før det tikket inn en SMS på min telefon. Det var fra siv.ing. Richard Torbjørn Liodden Sanders i kommunens miljøenhet. Helt tydelig refererte den til min manglende tro på brøyting utenfor metrobusstraseen. Jeg skrev: «… Snart er denne isen overført til fortau og gangbaner som trolig må se langt etter å bli brøytet og strødd. Dere vet at metrobussens trase skal prioriteres. Blir det da penger til annen brøyting?»

Drøyt 3 km. på Ranheim

Så kommer denne meldingen fra Trondheim kommune, Miljøenheten. Jeg må kalle den en gladmelding for de som bor langs det opptrukne området som får høy standard, såkalt «vinterveistandard». Jeg vet ikke om 3 av 60 kilometer er all verden, men vi takker for det som kommer.

Liodden Sanders skriver

I sin SMS skriver han at det blir vesentlig bedre brøyting i vinter, ikke bare i bilveien der metrobussen kjører, men også på gang- og sykkelveiene på Ranheim.

-        Drøyt 3 kilometer langs Grilstadveien – Ranheimsveien og Stasjonsveien fram til rundkjøringen ved Ranheimsliveien får høy standard, bedre enn tidligere.

Jeg takker for det og syns det er motiverende at det etter hvert er flere etater i Trondheim kommune som har øynene opp for det Ranheimsavisa beretter.

Ranheim er så mye mer

La meg slå fast, Ranheimsavisa er glad for det som vil bli gjort for gående og syklende i vinter. 60 km. godt brøytede gang- og sykkelveier er bra. Slik må det også være om man skal få flere til å gå og til å bruke sykkel gjennom hele året.

Så er det da slik at Trondheim har så ufattelig mange kilometer med fortau, gang- og sykkelveier. Også her på Ranheim har vi over 3 kilometer. Men kassen er nok tom når lovnadene er holdt?

Miljøenheten i Trondheim skal imidlertid har ros for sitt arbeid. NAF (Norges Automobil Forbund) har kåret Trondheim som landets beste by for gående og syklister.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:152 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:229 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:331 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...