A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

juletre Overvik 3

Som dere ser så blir det julestemning på Overvik søndag 1. desember

Vi har vært vant til at bydelens juletre tennes under julemessa på Ranheim skole. I år blir det ikke slik. Skolen er flyttet til Brøset og der er det ikke aktuelt å tenne noe tre for Ranheim. Ikke fortvil, - ved Dromedar Overvik blir det julegrantenning og julestemning.

Søndag 1. desember

Det skjer på Dromedar Overvik første søndag i advent klokka 15.30. For dere som kan være noe ukjent med stedet forteller jeg at adressen er Presthusveien 45.

Tonje Borthen i Selmer Holding forteller at Ranheim skolemusikkorps vil spille under tenningen. Kanskje blir det gang rundt juletreet også?

-        Jeg er veldig glad for at vi kunne forestå dette i år, sier Tonje. – Det ville ha vært riktig synd om skoleflyttinga skulle ha medført at vi ikke fikk feire inngangen til jula med julegrantenning. Nei, slikt går ikke an, - og særs ikke her på Ranheim!

Det blir ponniridning, musikk og blomster

-        Fra klokka 14.00 er kafeen Dromedar åpen. Her får besøkende kjøpt den kaffen de måtte ønske. Vi har dyktige barristaer der. Nydelig bakverk har de også, sier hun med et smil. – Fra samme tid har vi ponniridning for barna. Dette foregår under kyndig ledelse.

-        Så får vi også besøk av Bakklandet Blomster. De kommer med sin blomster-truck og vil nok bidra til at dette blir en hyggelig førjulstund for oss alle.

Tenningen av julegrana

-        Julegrana vil, som tidligere nevnt, tenne klokka 15.30. Jeg regner med at flere av de besøkende vil komme med bil. Nå er det frosne jorder og sikkert muligheter for parkering på disse. Vi vil sørge for at parkeringsområdene blir merket, avslutter Tonje som håper å se flest mulig av dere på Overvik denne søndagen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:135 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:244 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:352 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:835 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...