A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen

juletre Overvik 3

Som dere ser så blir det julestemning på Overvik søndag 1. desember

Vi har vært vant til at bydelens juletre tennes under julemessa på Ranheim skole. I år blir det ikke slik. Skolen er flyttet til Brøset og der er det ikke aktuelt å tenne noe tre for Ranheim. Ikke fortvil, - ved Dromedar Overvik blir det julegrantenning og julestemning.

Søndag 1. desember

Det skjer på Dromedar Overvik første søndag i advent klokka 15.30. For dere som kan være noe ukjent med stedet forteller jeg at adressen er Presthusveien 45.

Tonje Borthen i Selmer Holding forteller at Ranheim skolemusikkorps vil spille under tenningen. Kanskje blir det gang rundt juletreet også?

-        Jeg er veldig glad for at vi kunne forestå dette i år, sier Tonje. – Det ville ha vært riktig synd om skoleflyttinga skulle ha medført at vi ikke fikk feire inngangen til jula med julegrantenning. Nei, slikt går ikke an, - og særs ikke her på Ranheim!

Det blir ponniridning, musikk og blomster

-        Fra klokka 14.00 er kafeen Dromedar åpen. Her får besøkende kjøpt den kaffen de måtte ønske. Vi har dyktige barristaer der. Nydelig bakverk har de også, sier hun med et smil. – Fra samme tid har vi ponniridning for barna. Dette foregår under kyndig ledelse.

-        Så får vi også besøk av Bakklandet Blomster. De kommer med sin blomster-truck og vil nok bidra til at dette blir en hyggelig førjulstund for oss alle.

Tenningen av julegrana

-        Julegrana vil, som tidligere nevnt, tenne klokka 15.30. Jeg regner med at flere av de besøkende vil komme med bil. Nå er det frosne jorder og sikkert muligheter for parkering på disse. Vi vil sørge for at parkeringsområdene blir merket, avslutter Tonje som håper å se flest mulig av dere på Overvik denne søndagen.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:520 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1045 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:487 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:509 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...