A+ A A-

Vi er inne i julemåneden. Det ryddes, vaskes og pyntes i de mange Ranheimshjem og sikkert også i andre hjem. Jula er høytid og gir tid for refleksjoner over ting som skjer, ikke skjer, hvordan jeg har det, hvordan venner og familie har det, - kort sagt det tid for å se nøyere på hverdagen.

Jula roper formelig også på din omtanke overfor de som ikke har det så godt som oss. Fortsatt føler jeg at evnen er der. Jeg gir en skjerv til en hutrende tigger, jeg gir noen kroner til formål som gjør jula hyggeligere for andre. Samtidig forstår jeg at en jul som vi kjenner den, ikke kan bli en realitet for alle. Jeg ser fram til jul, jeg gleder meg til ei jul med familie, slekt og gode venner. Når jeg ser aktiviteten på Ranheim denne helga bygger den godt opp under mine følelser.

Fredag 6 desember klokka 18.30 er det klart for Ranheims-Kvissens juletallerken på Romantica. Her vil 55 venner av kvissen sette seg ved bordene for å innta den tradisjonelle juletallerkenen eller en tallerken med pinnekjøtt med tilbehør.

Fredag 6. desember ca. klokka 20.00 er det klart for finalerunden i Ranheim-Kvissen. Her kjemper fire-fem lag om de beste plassene og tittelen «Kviss-mester 2019». 16 lag er påmeldt til kveldens kviss. Det er plass for ytterligere fire lag.

Etter at denne kvissrunden er ferdig kommer kveldens høydepunkt med premieutdeling for resultatene i 2019. De 11 beste lagene i sammendraget blir premierte.

Lørdag 7. desember mellom klokka 10.00 og 13.45 inviterer Biblioteket i Kulturtribunen til juleverksted i bygningens 3. etasje (Oransjeriet). Her ønskes både store og små velkommen. Det vil bli anledning til kjøp av kaffe og noe å bite i.

Klokka 12.00 kommer musikere fra Ranheim skolemusikkorps for å spille kjente julemelodier. Det kan bli en allsang som høres over store deler av den flotte bydelen vi har.

Søndag 8. desember klokka 09.30 arrangerer Diakoniutvalget i Charlottenlund menighet adventfrokost i Charlottenlund kirke. Det blir også juleverksted for barn.

Søndag 8. desember klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 8. desember mellom klokka 11.00 og 15.00 holder Ranheim Skiklubb Tjønnstuggu åpen for servering.

Søndag 8. desember mellom klokka 12.00 og 15.00 ønsker vertskapet ved Ranheim Bydels Museum dere velkommen til en hyggelig søndag. Her servers nystekte vafler, nytrukket kaffe og saft for de som ønsker det.

I tillegg får dere anledning til å kjøpe den nye Årboka 2019 for utrolige 150,- kroner. Eldre årbøker er også å få kjøpt til reduserte priser.

Søndag 8. desember klokka 18.00 er det Ranheim Mannskor som inviterer til Adventkonsert i Ranheim kirke. Med seg har de Ranheim Musikkforening og andre gjester. Se egen artikkel om dette.

Søndag 8. desember klokka 18.00 er det Reppe Blandakor som inviterer til sin julekonsert i Charlottenlund kirke. Dette er korets tradisjonelle konsert før hver jul, en konsert som sikkert vil minne vår avdøde artistvenn Anne Grete Preus med en av hennes viser. Se egen artikkel om konserten.

 

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

TAP mot Sandnes-Ulf

03-08-2020 Hits:136 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg skal ikke si at dette var et «ufortjent» tap. May-Helen lærte meg det etter kampen mot Tromsø; «det finnes ikke ufortjente tap. Det laget som scorer...

Les mer...

Hvorfor så spennende?

31-07-2020 Hits:189 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Min Odds-kupong var klar på resultatet av kampen Ranheim vs Kongsvinger. Det kunne ikke bli annet enn en soleklar H tenkte og tippet jeg. Det ble det...

Les mer...

UFORTJENT TAP

21-07-2020 Hits:253 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen  Etter 6 minutter ledet Tromsø 0-1 etter svakt forsvarsspill av Ranheim. Ganske enkelt fikk Kent Antonsen spasere gjennom og legge ballen til side for Lenes i Ranheimsmålet...

Les mer...

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:272 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...