A+ A A-

Vi åpner med å ønske dere alle et riktig godt nytt år! Verden er urolig, klimaet burde ikke være slik at vi skal kunne måle 19 varmegrader i Sunndal nå i januar. Det skal heller ikke være 10 varmegrader her på Nedre Humlehaugen den andre dagen på det nye året. Vi kan sikkert - hver på vår måte - gjøre litt for å bedre situasjonen. Om vi hver dag tenker på hvordan kloden vil utvikle seg om forsøplingen og klimautslippene ikke reduseres. Det samme kan sies om nød, fattigdom, krig og uro.

Ranheimsavisa kunne notere 3.026 venner ved årsskiftet! Det er et tall vi er svært fornøyd med. Når jeg i tillegg ser at lesertallene har økt betydelig utover høsten så sporer det til fortsatt engasjement for avisa. Jeg tror vi dekker et behov i bydelen.

Denne helga er fattig på arrangement. Det vi vet av aktiviteter kan du lese om nedenunder:

Fredag 3. og lørdag 4. januar er både Romantica og Chopstick Horizont åpen for servering. Begge restaurantene ønsker dere velkommen.

Søndag 5, januar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 5. januar klokka 12.00 er det juletrefest i Chralottenlund kirke. Det er ingen betaling ved inngangen for de som ønsker å være med. Et spennende loddsalg vil det bli under juletrefesten.

Søndag 5. januar mellom klokka 12.00 og 15.00 er Ranheim Bydels Museum i gang igjen. Legg søndagsturen innom museet for en kopp kaffe, vafler eller saft. Har du ennå ikke fått kjøpt historielagets årbok fra 2019 så får du kjøpt den i søndagens åpningstid.

Mandag 6. januar klokka 18.00 avvikler Ranheim Skiklubb «Telenorkarusellen» ved Tjønnstuggu. Tjønnstuggu er åpen under arrangementet og publikum er hjertelig velkommen. Det er moro å være med og det er moro å se de kommende skiløperne! Det konkurreres i disse klassene:

  • Mini 0- 7 år. Ca 500 m
  • Gutter og jenter 8 – 10 år       ca 1,3 km -1 runde
  • Gutter og jenter 11 – 12 år     ca 1,3 km-1 runde
  • Gutter og jenter 13 – 14 år     ca 2,6 km-2 runder

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:520 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1044 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:509 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...