A+ A A-

Vi åpner med å ønske dere alle et riktig godt nytt år! Verden er urolig, klimaet burde ikke være slik at vi skal kunne måle 19 varmegrader i Sunndal nå i januar. Det skal heller ikke være 10 varmegrader her på Nedre Humlehaugen den andre dagen på det nye året. Vi kan sikkert - hver på vår måte - gjøre litt for å bedre situasjonen. Om vi hver dag tenker på hvordan kloden vil utvikle seg om forsøplingen og klimautslippene ikke reduseres. Det samme kan sies om nød, fattigdom, krig og uro.

Ranheimsavisa kunne notere 3.026 venner ved årsskiftet! Det er et tall vi er svært fornøyd med. Når jeg i tillegg ser at lesertallene har økt betydelig utover høsten så sporer det til fortsatt engasjement for avisa. Jeg tror vi dekker et behov i bydelen.

Denne helga er fattig på arrangement. Det vi vet av aktiviteter kan du lese om nedenunder:

Fredag 3. og lørdag 4. januar er både Romantica og Chopstick Horizont åpen for servering. Begge restaurantene ønsker dere velkommen.

Søndag 5, januar klokka 11.00 er det familiegudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 5. januar klokka 12.00 er det juletrefest i Chralottenlund kirke. Det er ingen betaling ved inngangen for de som ønsker å være med. Et spennende loddsalg vil det bli under juletrefesten.

Søndag 5. januar mellom klokka 12.00 og 15.00 er Ranheim Bydels Museum i gang igjen. Legg søndagsturen innom museet for en kopp kaffe, vafler eller saft. Har du ennå ikke fått kjøpt historielagets årbok fra 2019 så får du kjøpt den i søndagens åpningstid.

Mandag 6. januar klokka 18.00 avvikler Ranheim Skiklubb «Telenorkarusellen» ved Tjønnstuggu. Tjønnstuggu er åpen under arrangementet og publikum er hjertelig velkommen. Det er moro å være med og det er moro å se de kommende skiløperne! Det konkurreres i disse klassene:

  • Mini 0- 7 år. Ca 500 m
  • Gutter og jenter 8 – 10 år       ca 1,3 km -1 runde
  • Gutter og jenter 11 – 12 år     ca 1,3 km-1 runde
  • Gutter og jenter 13 – 14 år     ca 2,6 km-2 runder

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:133 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:243 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:352 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:835 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...