A+ A A-

av: Laila Risan

Kåre intro

Kåre Trulsen i "Edel Årgang" syntes det var flott at bandet kunne få være med på dette.- Hjertestartereen kan komme til hjelp, men vi håper den blir stående ubrukt, sier Kåre.

Fram til sommeren 2019 var Kulturenheten i Trondheim Kommune ansvarlig for arrangementet «dans på lokalet» i Folkets Hus siste tirsdag i måneden. Dette var i samarbeid med bandet «Edel Årgang».

Arrangementet ble meget populært, og da det ble varslet at kommunen trakk seg fra dette fra høsten 2019 tok styret i Ranheim Pensjonistforening, sammen med bandet, bestemmelsen at dette tar vi selv ansvar for.

Det viste seg at det var en populær avgjørelse. Fullt hus på tre danseformiddager og stormende jubel. Dersom det ble overskudd skulle vi forsøke å skaffe tilveie hjertestarter til Folkets Hus.

Med så mange deltakere på dansene, ble det til slutt nok til at hjertestarteren ble innkjøpt. Vi mottok også støtte på kr. 5.000.- fra Sparebank 1.

Overlevering og ny dans den 25.02.

Tirsdag 26. november med over 90 musikk- og danseglade deltakere ble hjertestarteren overlevert Rolf Myren.som er leder av Folkets Hus.

I og med at dette arrangementet er så populært både for de som er i stand til å svinge seg, og ikke minst alle de som deltar fra sykehjemmene i omkretsen, har vi valgt å fortsette med det. Foreløpig er tirsdag 25. februar kl 12 – 14 fastsatt.

Vi håper at mange møter opp denne tirsdagen – påmelding ønskes til Laila Risan- tlf 95729534.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:519 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1044 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...

Ikke gode nok

10-11-2019 Hits:486 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen I bunnoppgjøret vi ikke skulle tape var vi ikke gode nok. Etter at hjemmelaget hadde dominert de første minuttene ga Erlien oss en opptur. Etter 25 minutter...

Les mer...

Takk for at du er på lag med Ranheim

08-11-2019 Hits:508 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Frank Bo Lidahl 3 kamper igjen. Søndag er det Mjøndalen away. Lag 15 og 16 i ligaen. Vinneren har en fair sjanse til å gripe kvalik eller til og med...

Les mer...