A+ A A-

av: Laila Risan

Kåre intro

Kåre Trulsen i "Edel Årgang" syntes det var flott at bandet kunne få være med på dette.- Hjertestartereen kan komme til hjelp, men vi håper den blir stående ubrukt, sier Kåre.

Fram til sommeren 2019 var Kulturenheten i Trondheim Kommune ansvarlig for arrangementet «dans på lokalet» i Folkets Hus siste tirsdag i måneden. Dette var i samarbeid med bandet «Edel Årgang».

Arrangementet ble meget populært, og da det ble varslet at kommunen trakk seg fra dette fra høsten 2019 tok styret i Ranheim Pensjonistforening, sammen med bandet, bestemmelsen at dette tar vi selv ansvar for.

Det viste seg at det var en populær avgjørelse. Fullt hus på tre danseformiddager og stormende jubel. Dersom det ble overskudd skulle vi forsøke å skaffe tilveie hjertestarter til Folkets Hus.

Med så mange deltakere på dansene, ble det til slutt nok til at hjertestarteren ble innkjøpt. Vi mottok også støtte på kr. 5.000.- fra Sparebank 1.

Overlevering og ny dans den 25.02.

Tirsdag 26. november med over 90 musikk- og danseglade deltakere ble hjertestarteren overlevert Rolf Myren.som er leder av Folkets Hus.

I og med at dette arrangementet er så populært både for de som er i stand til å svinge seg, og ikke minst alle de som deltar fra sykehjemmene i omkretsen, har vi valgt å fortsette med det. Foreløpig er tirsdag 25. februar kl 12 – 14 fastsatt.

Vi håper at mange møter opp denne tirsdagen – påmelding ønskes til Laila Risan- tlf 95729534.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

3 poeng og tabelltopp!

13-07-2020 Hits:133 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

3 poeng og tabelltopp!

Tekst og foto: Kjell A. Arntzen Ranheimsflagget gjør seg like godt i Horgveien som det gjør i Tydal. Nok en seier til vårt lag! Det er 27 kamper igjen å spille i...

Les mer...

Fra 1-3 til 5-3 og 2.plass på tabellen

06-07-2020 Hits:243 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Svært skuffet ruslet 200 tilskuere, 16 spillere, trenere, støtteapparat, verter og klubbens ledelse inn til pause. Nykomlingene i OBOS-ligaen, Grorud, hadde sjokkert et seierssikkert hjemmelag med å...

Les mer...

Et laaangt gjesp

09-06-2020 Hits:352 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var en treningskamp som ble spilt på Lerkendal i kveld. For å si det mildt; - det var ei svært dårlig treningsøkt. Rosenborg fikk et mål...

Les mer...

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:835 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...