A+ A A-

tekst:  Kjell A. Arntzen                      foto: Ahmet Aka

Oguz og eske 1

En svært fornøyd Oguz Aka med de nye pizzaekene som er produsdert i fabikken!

Ranheimsavisa fikk være med på Ranheim Paper & Boards overlevering av Romanticas første pizzaesker med egen logo, navn og eskene som er lokalt produsert. Alt arbeidet er gjort i fabrikken og selvfølgelig av returpapir. Eskene er fornybare og blir gjerne til nye esker. Markedssjef Kyrre Auran i Ranheim Paper & Board er tydelig stolt over å ha levert Romanticas første bestilling etter en skisse som Oguz Aka selv har tegnet.

12.000 pizzaeskere med Romanticas logo

Oguz forteller at de i denne omgangen har bestilt 12.000 esker for sin pizzalevering. – Det er 6.000 for våre store pizzaer og 6.000 for våre små. Jeg er stolt i dag for produktet som fabrikken har laget, og tenk det skulle gå hele 25 år før vi fikk våre egne pizzaesker, sier han.

-          Jeg er så fornøyd med at vi kunne få bydelens egen fabrikk til å lage disse eskene for oss. At vi som driver næring her på Ranheim kan handle lokalt er utrolig flott. Fabrikken handler mye hos oss, bl.a. overtidsmat til sine ansatte og pizzaer ved ulike anledninger, så her føler jeg at vi gir noe tilbake, sier han med et smil.

-          Det er jo jeg selv som har tegnet skissen til esken og du må tro det eller ei, de skjønte min skisse og eskene er blitt som min skisse, smiler han. Jeg skyter inn at jeg ser likheten, men må innrømme at de ferdigproduserte eskene er hakket bedre enn hans skisse. Selvfølgelig føyer jeg til at dette ble et flott produkt som Romantica skal ha all ære for.

Kyrre er også fornøyd

-          Vi er jo kjempefornøyd for at vi fikk til dette. Kanskje kan det bli et produkt andre pizzarestauranter også etterspør, men det får vi ta som det kommer. Jeg er i alle fall glad for at vår første levering gikk her til Romantica og tegnet av sjefen selv.

-          Kjernen i esken er resirkulert papir produsert på Ranheim. Det hvite papiret som dekke hele eskens ytterside er hvitt papir fra Sverige, Jeg kan si at dette papiret er «jomfruelig», det kommer direkte fra svensk trevirke. Når vi har valgt hvitt som farge på alle ytre- og indre sider så er det for å få fram renheten i dette produktet, forteller Kyrre Auran.

-          Vi i fabrikken er stolte over at vi klarte å framskaffe et så godt og stilfullt produkt. Alt er laget i fabrikken så dette er lokalt så det holder, sier han med sitt brede smil. Vi har trykt alt i fabrikken og brukt to farger, laget «ører» på eskene som gjør de lettere å åpne, stanset ut alt og gjort de klare for bruk etter et døgns tørking.

Mindre behov for lagringsplass

Romantica har ikke all verdens plass for lagring. De eskene som har vært brukt fram til nå, og som vil bli brukt opp før pizzaen pakkes i de nye, tar 60% mer plass enn de som fabrikken har produsert. De er 1,2 mm tykke, men er vel så bærbare og varmebestandig som de gamle, Så vidt jeg kan bedømme er de nye eskene tilpasset kundenes bruk og behov.

Romantica selger mye pizza

Oguz forteller at salget av deres mange pizzavarianter selger godt. Veldig mye av salget er take-away, men mange sitter og spiser sin «Hawaii» eller «Ranheim» pizza i restauranten. Når jeg spør hvor lenge han forventer at dette innkjøpet holder, så svarer han at vi nå har esker nok for et halvt år!

-          I dag har jeg fått oppfylt en av mine drømmer for Romantica, I over 20 år har jeg gått rundt og ønsket meg pizzaesker med firmaets logo. Nå er denne drømme i boks og jeg er en glad mann, sier han og takker Kyrre for leveransen.

100% resirkulerbar

Ranheim Paper & Board ser gjerne å få brukte ekser i retur. – Utenfor portvakta står det en grønn container for papp som alle kan benytte, forklarer Kyrre. – Det som må gjøres av dere er å returnere emballasjen rengjort og fri for evt. bakepapir eller lignende.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:146 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1545 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:665 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1187 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...