A+ A A-

leirfivel 20

foto: Vidar Åsmul  -  Leirfivelen titter villig fram på Ranheim nå. Er det tegn på at våren er i anmarsj?

Skuffelsen hav lagt seg etter at det ikke ble noen Michelin-stjerne til gutta på mandagskafeen. Selv Per Christian og Gerhard ser ut til å ha lagt nederlaget bak seg. En Asbjørn som fortsatt befinner seg i Spania er imidlertid ikke ferdig med saken. Han skal ikke ha det på seg at skylden for brente vafler er hans. Et oppgjør er ventet i denne vaffelgruppa som denne gang gapte for høyt. Vi andre får ta en tur innom bydelsmuseet på søndag for å smake på en vaffel slik den skal være. Det er ellers vinterferie og nokså aktivitetstomt på Ranheim, men kampen mellom Ranheim og Rosenborg må du få med deg på fredag!

Fredag 21. februar klokka 16.00 får vi en godbit å se på Extra Arena. Rosenborg BK kommer på besøk og det skal ikke forundre oss om de reiser tilbake til Lerkendal ned tap!

Både lørdag og søndag er det mulighet for å besøke Dromedar på Overvik. Her serveres mange ulike sorter god kaffe, kaffe fra innland og utland. Åpningstiden i helga er fra klokka 11.00 til 15.00.

Bydelens restauranter har også åpningstid gjennom hele helga. Ta turen innom for en matbit eller en halvliter. Vin og annen drikke serveres også i glass.

Lørdag 22. februar skulle Ranheim spille mot Nardo i Abrahallen. KAMPEN ER AVLYST!

Søndag 23. februar klokka 11.00 er det gudstjeneste i Charlottenlund kirke. Her er det sokneprest Skule Bjørnstad som forretter.

Søndag 23. februar mellom klokka 11 og 15 ønsker Ranheim Skiklubb dere velkommen innom Tjønnstuggu. Du kan ta skiene for å gå en tur i Malvikmarka eller du kan rett og slett spasere opp til hytta denne søndagen.

Søndag 23. februar mellom klokka 12 og 15 har dere igjen mulighet for å avlegge vårt flotte bydelsmuseum et besøk. Her har søndagens vertskap gjort klart for at dere skal trives. Vafler er stekt, kaffe er trukket og saft er gjort klar for barna. På forespørsel tar vertskapet med dere på en omvisning i museets store samlinger.

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:396 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:1762 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:771 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1314 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...