A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: fra musikkforeningen

17 mai RMF

Fra en oppstilling i forkant av et tidligere 17. mai-dag. Musikkforeningen er klar for innsats i koronatiden også!

Mange av våre lesere har tydeligvis savnet vår omtale av Ranheim Musikkforenings gjøren og laden på 17. mai. Ranheimsavisa har av forståelige grunner ikke fått høre noe om musikkforeningens program for 17. mai før nå på søndag. Både planlegging og gjennomføring av korpsets 8. mai-markering har tatt tid og krefter. Nå har vi de opplysninger som Ranheimsavisa ønsker å bringe ut til dere.

Det blir 17. mai med musikk

Ingenting har vært normalt i Norge etter 12. mars 2020. Normalt blir det heller ikke på landets nasjonaldag, 17. mai. Vi skal imidlertid være trygge på at både Ranheim skolemusikkorps og Ranheim Musikkforening ønsker å gjøre noe for å skape en følelse av en viss normalitet, fellesskap og glede på 17. mai.

Flaggheising, musikk og opptog

Helt som vanlig blir det flaggheising ved Folkets Hus på morgenen klokka 08.00. Da vil det norske flagget bli heist og blir vaiende i flaggstanga til det etter bestemmelsene skal fires. Her blir det selvfølgelig musikk av Ranheim Musikkforening, ikke et helt korps, men av en solid gruppe musikanter fra korpset.

Det blir oppmarsj fra Folkets Hus klokka 11.00. Her vil det være ønskelig at folk ikke følger etter musikkforeningen på marsjen gjennom deler av Ranheim. Ruta som korpset vil ta går Ranheimsveien, Anders Søyseths vei, Hulderveien, Østmoveien, Presthusveien og til Extra Arena.

Felles konsert på Extra Arena klokka 12.30

17 mai skolemusikk

Skolekorpset spiller felles konsert med Ranheim Musikkforening klokka 12.30

Ranheim Musikkforening vil sammen med Ranheim skolemusikkorps spille sammen ved Extra Arena. Korpsene vil ikke oppfordre folk til å komme for å se på konserten, men om det kommer noen så skal alle huske at de strenge smittevernbestemmelsene gjelder, - og de skal overholdes!

Denne konserten vil bli streamet på nett. Korpsene har fått profesjonell hjelp til dette fra Videomakeriet, så alle seerne skal være sikret en god overføring til egen stue. Under konserten vil det bli både musikk og drill.

Ja vi elsker dette landet – klokka 13.00

Folk i hele landet er oppfordret til å synge «Ja vi elsker» presis klokka 13.00. På Extra Arena får vi vår sang til toner fra Ranheim skolemusikkorps og Ranheim Musikkforening. Om du har tenkt deg til banen må du ha gjort klar stemmebåndene slik de som har tatt plass på balkongene også har gjort. Sammen skal vi synge nasjonalsangen så den høres helt til Frostalandet!

Bli med på Spleis

Fra musikkforeningen har vi fått opplyst at korpsene har påtatt seg en kostnad ved å streame konserten. De har derfor opprettet en «SPLEIS». Vi oppfordrer alle, både privatpersoner og bedrifter til å bidra med en slant, stor eller liten. Du finner korpsenes «SPLEIS» på https://www.spleis.no/109710.

Konserter med smågrupper

Som musikkforeningen så glimrende gjorde 8. mai vil de også på nasjonaldagen benytte smågrupper til å spille i bydelene. Disse gruppene vil spille ca. klokka 14.00 på disse stedene:

  • Prix Olderdalen og Reppetoppen
  • Ved Flipper og Grilstadfjæra barnehage
  • Horgveien på to forskjellige plasser
  • Ranheimsfjæra og ved Ranheim helse- og velferdssenter
  • Væretrøa på to forskjellige områder

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gi…

26-02-2020 Hits:677 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Fotballtur til Tyrkia - Forza Ranheim gir deg sjansen

av: Kjell A. Arntzen                                 foto: Memoshome Kjøp sesongkort på Forzatribunen så er du med i treknigen av billetter til kampen mot Alanyaspor i Tyrkia. Premien er verd 11.400,- kroner Forza Ranheims leder...

Les mer...

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrki…

21-01-2020 Hits:2093 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Robert og Memoshome ordner tur til Tyrkia

av: Kjell A. Arntzen Memoshomes representant i Trondheim er Robert Hilstad. Han er også Fagsnekkern og en ivrig Ranheimssupporter. Nå skal Robert og 188 andre til Tyrkia for å se det...

Les mer...

Godkjent og mer enn det

01-12-2019 Hits:945 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

tekst: Kjell A. Arntzen Det var godt med Ranheimssupportere som virkelig ga lyd fra seg på Lerkendal. Laget som entret en dårlig Lerkendalmatte var tent og klar for å gjøre sin...

Les mer...

En bydel med tre lag i elitserie

14-11-2019 Hits:1515 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Jeg kunne tenkt meg å spørre: Hvilken bydel i Norge er det overskriften peker mot? Dere brukte vel ikke lang tid til å tenke før svaret kom?...

Les mer...