A+ A A-

tekst: Kjell A. Arntzen                              foto: fra musikkforeningen

17 mai RMF

Fra en oppstilling i forkant av et tidligere 17. mai-dag. Musikkforeningen er klar for innsats i koronatiden også!

Mange av våre lesere har tydeligvis savnet vår omtale av Ranheim Musikkforenings gjøren og laden på 17. mai. Ranheimsavisa har av forståelige grunner ikke fått høre noe om musikkforeningens program for 17. mai før nå på søndag. Både planlegging og gjennomføring av korpsets 8. mai-markering har tatt tid og krefter. Nå har vi de opplysninger som Ranheimsavisa ønsker å bringe ut til dere.

Det blir 17. mai med musikk

Ingenting har vært normalt i Norge etter 12. mars 2020. Normalt blir det heller ikke på landets nasjonaldag, 17. mai. Vi skal imidlertid være trygge på at både Ranheim skolemusikkorps og Ranheim Musikkforening ønsker å gjøre noe for å skape en følelse av en viss normalitet, fellesskap og glede på 17. mai.

Flaggheising, musikk og opptog

Helt som vanlig blir det flaggheising ved Folkets Hus på morgenen klokka 08.00. Da vil det norske flagget bli heist og blir vaiende i flaggstanga til det etter bestemmelsene skal fires. Her blir det selvfølgelig musikk av Ranheim Musikkforening, ikke et helt korps, men av en solid gruppe musikanter fra korpset.

Det blir oppmarsj fra Folkets Hus klokka 11.00. Her vil det være ønskelig at folk ikke følger etter musikkforeningen på marsjen gjennom deler av Ranheim. Ruta som korpset vil ta går Ranheimsveien, Anders Søyseths vei, Hulderveien, Østmoveien, Presthusveien og til Extra Arena.

Felles konsert på Extra Arena klokka 12.30

17 mai skolemusikk

Skolekorpset spiller felles konsert med Ranheim Musikkforening klokka 12.30

Ranheim Musikkforening vil sammen med Ranheim skolemusikkorps spille sammen ved Extra Arena. Korpsene vil ikke oppfordre folk til å komme for å se på konserten, men om det kommer noen så skal alle huske at de strenge smittevernbestemmelsene gjelder, - og de skal overholdes!

Denne konserten vil bli streamet på nett. Korpsene har fått profesjonell hjelp til dette fra Videomakeriet, så alle seerne skal være sikret en god overføring til egen stue. Under konserten vil det bli både musikk og drill.

Ja vi elsker dette landet – klokka 13.00

Folk i hele landet er oppfordret til å synge «Ja vi elsker» presis klokka 13.00. På Extra Arena får vi vår sang til toner fra Ranheim skolemusikkorps og Ranheim Musikkforening. Om du har tenkt deg til banen må du ha gjort klar stemmebåndene slik de som har tatt plass på balkongene også har gjort. Sammen skal vi synge nasjonalsangen så den høres helt til Frostalandet!

Bli med på Spleis

Fra musikkforeningen har vi fått opplyst at korpsene har påtatt seg en kostnad ved å streame konserten. De har derfor opprettet en «SPLEIS». Vi oppfordrer alle, både privatpersoner og bedrifter til å bidra med en slant, stor eller liten. Du finner korpsenes «SPLEIS» på https://www.spleis.no/109710.

Konserter med smågrupper

Som musikkforeningen så glimrende gjorde 8. mai vil de også på nasjonaldagen benytte smågrupper til å spille i bydelene. Disse gruppene vil spille ca. klokka 14.00 på disse stedene:

  • Prix Olderdalen og Reppetoppen
  • Ved Flipper og Grilstadfjæra barnehage
  • Horgveien på to forskjellige plasser
  • Ranheimsfjæra og ved Ranheim helse- og velferdssenter
  • Væretrøa på to forskjellige områder

Sport:

  • 1
  • 2
Prev Next

Uavgjort for første gang i år

28-09-2020 Hits:151 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Av: Kjell A. Arntzen Det er av og til jeg undrer på om jeg egner med som en som referer til fotballkamper. Jeg har aldri vært i faget, men har fulgt...

Les mer...

Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pres…

24-09-2020 Hits:652 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

Byggestart Ranheim Aktivitetshall - pressemelding

Rune Venås er styreleder i Ranheim Idrettslag og ser fram til de skal starte med Ranheim Aktivitetshall Ranheim IL har nå inngått avtale om bygging av ny fleridrettshall, paraidrettssenter og parkeringskjeller...

Les mer...

3 poeng ble med hjem

21-09-2020 Hits:180 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Ingen skal kunne si at Ranheim dro ned til Oslo for å underholde mot Grorud. Denne gang var det lagt vekt på å holde tett bak samtidig...

Les mer...

Det ble fryktelig TUNGT

14-09-2020 Hits:247 Sport Kjell Arve Arntzen - avatar Kjell Arve Arntzen

av: Kjell A. Arntzen Det var nok ikke bare jeg som følte det er tungt å være Ranheim-supporter i kveld. Det var så tungt og så ille at det heller ikke...

Les mer...